FIV 227

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iana_mari,blue_flower,FELICITARI! sa aveti sarcini usoare si fara probleme
cred ca nu au fost niciodata atitea reusite pe forum intr-un timp asa de scurt...
iazmin,doamne ajuta sa vii si tu cu un bhcg mare
dana,cred ca listutza ta e cu noroc
astept vesti si de la rizzuca...
imi place aici la voi cind vad atitea reusite

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari, IanaFelicitari, blue_flower

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Madibabi, eu as numi stimularea... medie la 30 de fiole...oricum, depinde de la organism la organism, iar dr. isi va da seama inca din primele zile de stimulare daca e prea mult sau nu, si-ti va regla doza. Eu tocmai am terminat stimularea cu merional 30 fiole (echivalentul menopurului) si mi-au extras 12 ovocite. Daca ar fi sa aleg intre gonal f si menopur, as alege menopur, pt ca lucreaza si la calitatea ovocitelor, nu doar la nr. lor deoarece contine si LH pe langa FSH (mi-au confirmat asta 2 medici).

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

madibabi mie dr. mi-a prescris 40 fiole gonal f dar nu le-am cumparat toate odata, ci pe rand, cat sa-mi ajunga cate 2-3 zile si bine am facut, pt ca dupa 30 de fiole foliculii crescusera bine si dr. a spus ca e ok, deci nu a mai fost nevoie sa fac restul de 10 fiole.

Felicitari tuturor noilor gravidute si mult noroc celor in focuri. O adevarata ploaie de bebici , e minunat ce se intampla.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nu am mai scris de mult dar va citesc. Ploua cu gravidute ce frumos este.

Felicitari proaspetelor gravidute sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi.

Iazmin fa test de sange. Mie in ziua 14 de la et mi-a iesit testul slab pozitiv si am o sarcina gemelara. Dupa parerea mea testele pot da rezultate aiurea. Multa bafta iti doresc si un beta mare.

Mult mult noroc tuturor. Sa va ajute Dumnezeu sa va tineti intr-o zi puiutii la piept.

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, multumesc frumos pt toate urarile.
Eu am ajuns intre timp acasa, am bocit nitel de m-am racorit si acum incep sa ma gandesc la ce ma asteapta....doar de bine!!!

Va pup pe toate, multumesc inca o data pt incurajari si sustinere si la toti bebeii iubiti si asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

huski FELICITARI !!!!! sarcina usoara si nastere la termen.
Iana FELICITARI!!!!! si tie iti doresc sarcina usoara si nastere la termen.
blue flower FELICITARI !!!!!! sarcina usoara cu BB sanatos nascut la termen.
Ma bucur mult de tot pentru voi.
Iazminn, nu te lua dupa testul barza, incearca sa-ti faci beta HCG -ul . DD sa te ajute.
PLOUA CU GRAVIDUTZE PE LA NOI !!!
Ne rugam ca DD sa ne ajute pe toate .

Pupici aspirantelor, gravidutzelor si mamicilor.

Doamne Ajuta-ne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

huski FELICITARI !!!!! Iana FELICITARI!!!!! Iana FELICITARI!!!!!
Fiecaruia dintre voi va doresc sarcina usoara si la termen.
Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

blue flower FELICITARI !!!!!! sarcina usoara cu BB sanatos nascut la termen.Ce ma bucur pentru voi toate.Ce mult ma bucur ca vam intalnit....Traiesc atat de multe emotii alaturi de voi....

Mergi la inceput