FIV 227
Raspunsuri - Pagina 5
KITTA spune:
HUSKI, IANA_MARI, BLUEFLOWERati avut etstul de I Iunie si DD v-a dat un copil! Sa fiti santoase si burtoase!
Sper sa mai ramana cateva picaturi din ploaia asta de gravidute sau de BB-ei si pentru mine....
Fetelor, ceva descrieri ale semnelor voastre la care va gandeati sau nu ca sunt de gravideala???
Moniland spune:
Yuhuuuuu
Pup si eu proaspetele gravidutele sa se ia si sa fie cu gemeni ca vad ca asta va doriti.
Sa aveti sarcini usoare si sanatoase, duse la capat si copilasi perfecti!!!!
31+Laura Ioana Irina Maria
iana_mari spune:
KITTA noi am vorbit si ti-am zis ca mie mi sa parut ciudat ca in ziua 7 de la et am mers foarte des la toaleta,apoi frica de a-mi iesi vreun cos
pe fata si am mai avut din cand dureri de cap,tot ceva nou pt. mine.
CONSTIPATA SUNT IN CONTINUARE si durere de burta,mijloc sani,trecatoare si nu de intensitate.
ACUM MA DOARE TARE BURTA JOS SI MIJLOCUL .
OARE CE-O FI FETELOR?
AM SUPOZITOERE CARPICON CA NOSPA AM LUAT 2 SI NU MA LASAT/
ellanik spune:
Trebuie sa felicit pe cineva de aici care reuseste sa isi stapaneasca tristetea si amaraciunea, felicita si trimite pupici la bebici desi de curand s-a confruntat cu un esec, sare in sus de bucurie cand vede un BHCG mare desi sufletul ei este bucati.ALRAK pentru tine,fata curajoasa!O sa fii o mamicuta super si asta se va intampla in curand.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
KITTA spune:
Pai, cam de-astea am si eu mai putin cosuri Acuma sa vedem....Cu mersul la poate sa difere in functie de la cate zile au fost tarnsferti embrionii
ALRAK spune:
ellanik, multumesc pentru gandurile bune.
Daca eu nu am reusit, ma bucur pentru cele care reusesc, iar in ceea ce ma priveste " CEEA CE NU MA OMOARA- MA INTARESTE", sunt convinsa ca va veni soarele si pe strada mea, am incredere in DD ca ma va ajuta si pe mine.
Tin pumnii si ma rog si pentru tine, luna aceasta sa fie cu noroc (parca acum in iunie ai ET-ul, nu, cu embrionasi criogenati?) DD sa te ajute.
Pupici pentru toate aspirantele, gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!
nusy spune:
Iana_mari: bravooo,ai reusit!!!Mii de felicitari,draga mea!!! Sarcina usoara si te astept la "gravidute prin FIV",sa ma mai prinzi pe ultima suta de metri!!!Pentru durere de burta e foarte bun si Uscosin supozitoare.Mie cu asta imi trece cand ma mai dor burtica si mijlocul, No-spa nu mai are efect la mine!
Blue_flower: de asemenea,felicitari!!!!Sarcina usoara si la termen!!!
Iazminn: asteptam,totusi,rezultatul de la BHCG!!Sa dea Dumnezeu sa fie si la tine pozitiv!!!
Madibabi: nu sunt multe 30 fiole de gonal,pentru ca FIV-ul nu se compara cu inseminarea...la FIV se face in paralel inhibare,de aceea se da doza mai mare de stimulare,pentru a raspunde ovarele si a produce si cat mai multe ovocite!
Multa bafta fetelor care asteptati rezultatul,sa fie la toate pozitiv!!!!
Nusy 36+ Ingrid Cristiana
Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!
Ioanatugs spune:
Iana_mari felicitari iubita! Cred ca asta e cadoul pe care nu l-ai primit de ziua ta!Ma bucur mult pentru tine iubita si i-ti doresc o sarcina la termen!
Huski felicitari pentru cresterea beta HCG-ului!
Blue_flower felicitari! Sarcina usoara si bebe la termen i-ti doresc!
LilianaFi mii de pupici si de imbratisari!
Nusy ce putin mai ai!
lilianaFi spune:
Seara buna!
Felicitari fetelor cu beta +++
..la mine beta hcG < 1
Asta e...oricum va rog din suflet sa ma stergeti de pe orice lista...a fost ultima incercare...numai bine !
rubia spune:
am ramas restanta la felicitat: huski,mirimir,iana,blue flower sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc.
10+