Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, sa nu uitam sa-i uram suzycai

LA MULTI ANI !!!!!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu n-am pus nimic inca, ba chiar am mai putin decat inainte sa fiu gravida....niciodata nu mi-am dorit asa de mult sa vad acul de la cantar ca urca, asa cum imi doresc acuma, si acul se incapataneaza sa urce si un milimetru....

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

13+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Fetelor va cred cu mancarea...ca si eu sunt pofticioasa din fire dar la mine faptul ca am vomat cred ca m-a ajutat ca eu nu am luat mai mult decat 1 kg...hai maxim 1.5 ca nu m-am mai cantarit de saptamana trecuta, dar mai mult de atat nu...

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma bucur f tare ca nu am mai pus nimic...nici macar 5g...

si nu mai vb ce mancare fac!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Simina parca vb in van ..fetele astea nu au mila de noi ...fara mancare,va rugam...

miany
17+

NUUU...mai avem o singura de pissat la cap..DOURA, ca este singura care "intrece masura".....si CAMY inca putin..s-a mai temperat cat de cat!!!...cel mai bine a invatat lectia KRELIA

Ai vazut ca ti-am pus caruciorul pe listuta??

16+

Mariana

bebe

Msssss,nu vazusem..harnicuta ,ca de obicei..

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dupa-masa placuta ,fetele! plec la un curs ...si asa nu am chef ca ploua intr-una ...va..Pe mai tarziu!!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonjurica la burtix!

eu nu prea am chef de nimic....da' de nimic..cand ma gandesc ca maine sunt plecata mai toata ziua la marea manifestare...bleah....si tre sa stau dupa invitatilor...cei care participa la simpo'...calare pe ei cu mape, chestionare...sa mai si socializez cu ei...cu sefii aia mari din Austria....uf, abia stept sa ajung maine acasa

colac peste pupaza....saptamana viitoare se pleaca la firma-mama cu un "echipaj" de vreo 40 de persoane si..acu' s-a trezit unul din colegi ca are nevoie de cazare in Oradea..28 de single sau macar 14 duble...unde ma-sa ii gasesc eu atatea spatii de cazare....

avem vreo burtix care lucreaza sau macar cunoaste vreo agentie de turism...ca ametitele mele vad ca nu-mi raspund.....sau macar vreuna din Oradea, sa-mi recomande ceva...ca sunt iar cu mintea praf

azi au numai porcarii la cantina...asa ca nu va zic nimic

pupix la toate si sa nu va supi ca nu-s atat de activa acu'...da' pana nu pleaca astia .. cu satelitu' ..nu cred ca ma linistesc....de saptamana viitoare cred ca-mi iau cateva zile libere...sa merg cu mama la marea debarasare, la bunica-mea acasa....

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Adriana e din Oradea.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

krelia, eu sunt din oradea, dar sincer nu le am cu astea, habar n-am ce pe unde ii, cum nu am avut niciodata nevoie, nu ma interesat...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

13+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Krelia vezi si tu pe net....si ar fi bine daca ai gasi chiar si daca ar fi in locatii diferite...dar macar sa gasesti, ca daca zici ca e o intalnire mare e posibil ca ceilalti sa isi fi ocupat deja ceva locuri...

incearca pe net...de obicei gasesti iti tin pumnii ca stiu si eu cum e sa ai niste idioti de colegi care se trezesc sa iti zica ca le trebuie ceva maine dimineata dar ei iti zic cand se termina programul...si tu tre sa stai sa le faci lor aia ca dupa...intri tot tu la belele, ca ei doar ti-au zis nu???

14+
poze

Mergi la inceput