Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
of, uitasem de Adriana....tocmai de ea ![]()

mirela, la Oradea e doar 1 noapte...ca se pleaca in Austria mai departe..si nu si-a rezervat nimeni nimic...ca sunt clienti plus niste reprezentanti ai unor institute de specific, de care avem nevoie si pe care, normal..tre sa-i pupi in fund si sa le oferi o astfel de plecare....
hai ca mai sap pe ici pe colo, pe la cunoscuti..fir-ar sa fie...da, asa e..daca nu le rezolvi, tot tu esti de vina...ca "ce face, aia, frate..sta toata ziua la birou si eu pe drumuri..."
si mai vor si pana intr-o anumita suma, normal...si bici..si sa trosneasca..cama sa ceva
..
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
ionelamaria spune:
Buna fetelor.
Ieri nu mai aveam chef de nimic. am fost la plimbare cu piticii la padure de ziua lor. si astia micii sunt precum bateriile ... nu spun care
Ma durea tot ce putea sa doara aseara.
Felicitari Camy. Multi ani impreuna, multi ani buni!
Mi-e fomica... nu mai stiu ce sa mananc.... asa e de urat singura la masa? Mancati cu mine?
Si eu pusesem in 2 luni 2 kg.... acum am mai slabit vreo jumatate... si n-am mai pus nimic... dar eu traiesc din fructe ( nu foarte multe) , lactate... si pui fiert .
Vestile proaste din urma m-au cam speriat.... speram sa fi trecut pana acum tot ce a fost mai greu... Sa speram ca nu vor mai fi vesti proaste
Va
pe toate. aveti grija de voi.
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
DORIS_71 spune:
Buna dimineata burtici.
Simina cu mancarea sunt de acord cu tine, ne facem rau singure in felul asta. Dar sper sa inteleaga cele care mai calca stramb.
Doris
14+ 
poze
laurairina13 spune:
Salutare la burtici! ![]()
LA MULTI ANI, SUZYCAAAA!!!!!
Camy, La multi ani si voua si iubirii voastre, si la cati mai multi ani fericiti si frumosi de casatorie! Si sa va iubiti mereu ca la inceput..sau, ma rog..cand ati inceput voi sa va iubiti cu adevarat!!![]()

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
16+
poze
vias spune:
va multumesc mult de tot...sa va dea DD si voua ce-mi doresc si mie 
Suzyca 
sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si bebele sa fie sanatos si sa va lumineze vietile! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
hai ca mi-a raspuns una dintre ametitele cu care lucrez....sa vedem ce-mi gaseste...
si nici macar nu am apucat sa va citesc pe toate...si sa retin...am tinut minte numa' ca azi se serbeaza camy
..sa cresteti mari si frumosi!
intrebare..timida...pentru simi
.....da' di fructi avem voie sa parlim, sefa? ![]()
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
douradoudou spune:
da da am inteles cu mancarea...dar eu nu pot sa ma aabtin ..si seara inainte sa adorm ma gandesc ce am pofta sa mananc a2a zi...la mine nu mi se vede nici o urma de burta..incep sa ma ingrijorez...doc. zicea ca am cam 14 saptamani acum..e normal asa????..anyway..unde e madyna?????????????
laurairina13 spune:
Chiar asa Doura, unde o fi Madyna??? Ca se plangea mai zilele trecute ca are ceva probleme..sper sa fie bine!
Mda..eu una nu ma supar ca mai veniti aici cu idei de mancaruri, caci eu in ultimul timp nu mai am inspiratie deloc, si nici nu imi mai place mancarea gatita de mine, asa cu voi cand mai aud cate o idee..mai mai ca imi vine sa o pun in practica! ![]()
Na, ca acu Simi ma tine minte si pe mine, si ma urmareste cu facaletuuu![]()
![]()
![]()
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
17+
poze
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia hai ca mi-a raspuns una dintre ametitele cu care lucrez....sa vedem ce-mi gaseste... si nici macar nu am apucat sa va citesc pe toate...si sa retin...am tinut minte numa' ca azi se serbeaza camy intrebare..timida...pentru simi krelia 16+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Mei pai tu esti "loca" ??...scuze...pai dc tu vb de cirese, capsuni ..etc si eu nu am , sau mai rau nu am nici bani sa cumpar , CE FAC??????...IAR DAU CU GLICERINA???

16+Mariana
bebe