Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Camy, felicitari! Sa va de Dumnezeu sanatate si numai impliniri!

Fetelor astazi mergem si noi la medic. Sper sa venim cu vesti, sa nu fie bebe rusinos si sa se arate.

Sa inteleg ca mai beti si voi cate o cafeluta? eu inainte nu prea beam. Dar de cand cu sarcina am pofta zilnic. Imi fac latte macchiato. Deci este f slaba. Nu este periculos,nu?

------------------------
17+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele!!!
A_driana si eu sunt in aceeasi sit ca si tine, prefer 800 lei de la alocatie/stat decat 85% din sal ca ar fi jale sa aleg varianta asta..cred ca mi-ar intra in cont max 400 lei. Cu concediile ma voi sfatui cu med de fam cum si ce trebuie sa fac!!

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor...gata cu mancarea ,vb Siminei;ma sesizez si eu ca pentru prima data in viata mea trebuie sa mi restrictionez ratia.....am pus un pic cam mult pana acum si a zis dr ca trebuie sa am putina grija...asa ca ..STOP!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

haha simina era undercover cred si imediat a reactionat ...eu am frigiderul cam gol acum...doar cirese , o ciocolta si legume de salata...si nu ma duc sa cumpar nimic pt ca mi-e cam lene-somn..astept pana la 2-2.30 sa vina husband-ul cu papa..adica sandwich imens cu pui grilluit si muraturi si pasta de usturoi si pepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici. Si eu ma chinui cu medicalele astea . Dupa 8 zile in spital cu iminenta de avort am primit doar 10 zile de medical. Am un ginecolog tare zgarcit. De la serviciu unde am medicul de fam mi-a zis clar ca sa-mi dea mai mult medical sau sa ma treaca pe risc maternal. Nici eu nu vreau sa mai merg la serviciu si ma doare capul calculand mereu cate zile prenatal, cate CO si cate de medical imi mai trebuie. Mare pacoste.

17+

Mergi la inceput

Eu pot sa ma mandresc ca in 3 sapt am pus doar600gr , si asta pentru ca am mai pus gura pe voi si nu ati mai pomenit de mancare...cand o sa ma duc la doctor nu o sa ma mai balacareasca ca data trecuta (atunci am pus 4kg/luna)
Asa ca, va rog din suflet , din nou, nu mai vb de mancare aici pentru ca ne facem rau una -alteia!!!!!

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

haha simina era undercover cred si imediat a reactionat ...eu am frigiderul cam gol acum...doar cirese , o ciocolta si legume de salata...si nu ma duc sa cumpar nimic pt ca mi-e cam lene-somn..astept pana la 2-2.30 sa vina husband-ul cu papa..adica sandwich imens cu pui grilluit si muraturi si pasta de usturoi si pepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Nu eram undercover , doar ca exact atunci citeam . Daca vrei sa pun si pe tine drujba , facaletul si-alte cele..mai scrie un mesaj de genul asta.....Vezi ca nu-i prima data cand primesti avertisment!!!!

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina parca vb in van ..fetele astea nu au mila de noi ...fara mancare,va rugam...

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

buna ziua mamicilor!
Cosmynik,
sa stii ca si eu am RH negativ, si sotul pozitiv.
Avem incompatibilitatea si de grupa si de rh( eu avand A- si el B+) in prima luna am facut determinare anticorpi la institutul de hematologie de pe Str Dr Felix si mi-a iesit ca nu am anticorpiANTI D/ ANTI B. dar trebuie refacuta analiza in sapt 20, cred c-o sa ma duc mai devreme sa vad cum stau.
In cazul in care apar anticorpi am auzit ca se face un vaccin pana la finalul sarcinii. si eu sunt ingrijorata

lorelix 16+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Simina parca vb in van ..fetele astea nu au mila de noi ...fara mancare,va rugam...

miany
17+

NUUU...mai avem o singura de pissat la cap..DOURA, ca este singura care "intrece masura".....si CAMY inca putin..s-a mai temperat cat de cat!!!...cel mai bine a invatat lectia KRELIA

Ai vazut ca ti-am pus caruciorul pe listuta??

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput