Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
Buna dimineat gagix ![]()
o
ceva??????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Sor-mea are un semn pe fund acum, pare-se de la asta... |
e misto pe fund, e sexy

mai naspa era daca-i aparea in frunte...

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
A_driana spune:
neata burtici
camy, foarte tare faza cu Jacobs....am ras bine 
lacrimioara, cum au spus si fetele, decat cu un asemenea barbat, mai bine fara el....fii tare, si intr-adevar toate au un scop pe care acuma nu-l intelegi, dar mai tarziu vei intelege....
scuze daca sunt indiscreta...dar ce s-a intamplat?nu-l vrea pe bebe? si cate sapt de sarcina ai?
din nou scuze, daca nu vrei sa vb despre asta 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
13+
strumfulet + poza strumfulet
vias spune:
...si azi dau de baut..pt ca acum 2 ani eram miresica...

...sa vina chelnerii cu sampanie
..si dau drumul la muzica...sa mai imbunatatim atmosfera..![]()
ingerasul Darius-Andrei
16+
bebe
Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
eu stau in felul urmator cu serviciul...in 10 oct am un an lucrat...si cam 7 luni de sarcina....DPN ii undeva prin 5 dec...
eu as vrea sa intru in prenatal cat se poate de repede, de la sfarsitul lui sept daca se poate...dar cum se plateste prenatalul? 75% sau 85% din salar? dar din brut sau din net? ca aici eu iar am o pb.....eu iau in mana atat cat am trecut in contractul de munca...deci cativa banuti ,,la negru''.....sssssiiiiii.....daca intru in prenatal in 1 oct, anul se implineste numai in 10 oct...ma afecteaza cu ceva la indemnizatie?
sau...daca se intampla asa...DPN 5 dec, intru in prenatal in 1 oct, dar nasc la inceputul lui nov...ce se intampla cu zilele alea care mai erau pana in dec cand era DPN?
stiu ca vi-am facut capul calendar, dar habar n-am cum stau treburile astea...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
13+
strumfulet + poza strumfulet
dienutze spune:
Neata fetelor!
Si eu am o dilema cu concediul prenatal. Am sal pe cartea de munca, dar grosul e pe drepturi de autor. Se calculeaza 75% din tot, brut sau net?
Azi noapte m-am cam perpelit cu o durere de burtica...in zona de jos, nu m-a lasat sa dorm, azi sun pe dr. Sunt un pic ingrijorata.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
14+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
myrella_21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camy_pus
daca vrei..te pot ajuta la calcule...eu am intrat in risc maternal.. Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |

Bravo Camy ai reusit sa rezolvi cu concediu de risc?? ca stiu ca erai tu emotionata ca nu stiai daca o sa reusesti...ma bucur pentru tine..
14+poze
luciandrea spune:
neatza!
sunt si eu pe aici, cu un ochi la discutiile voastre si unul la birou ca e inchidere de luna
Camy, ce bine ti-o fi acasa....!
13+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
vias spune:
da mai..eu am reusit...si asa bine e acasa
fara stres...
ingerasul Darius-Andrei
16+
bebe
Flavius Cristian
POZE