Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Laura Garner eu am facut FIV la clinica Humanitas din Milano. Am reusit la a 5 a incercare.

Monis5, A adriana mersi ptr. complimente.

Lidia, Donna n imi pare sincer rau, cand credeam ca a cam trecut perioada riscurilor, iata ce se intampla. Fiti tari si sa auzim cat mai curand vesti bune de la voi.

Simina ai dreptate cu carucioarele, si eu gandesc la fel( fara landou, sa fie cat mai practic, cat mai usor, sa intre in porbagajul masinii, sa se stranga bine etc. Am auzit multe fete sa se planga din cauza greutatii carutului si landou chiar nu ne trebui ca nascand iarna pana iesim noi cu ei la plimbare putem sa-i punem in carucior.

Krelia si eu ma gandesc cu nostalgie cateodata la vremea lui Tovarasul.

Lacramioara nu esti singura, esti cu noi. Ai o comoara in burtica si trebuie sa ai grija de ea. Acest barbat care se comporta asa in aceasta situatie, nu va merita. Fruntea sus si mergi inainte ca acum trebuie sa te gandesti la comoara ta si atat.

myrella21 mie numai nume de fete imi vin in cap de baieti ioc. Da mai avem timp.

Miany felicitari ptr. bebe.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

ce parere aveti despre : Carina.... iar ma gandesc la nume de fete.... ce ma fac daca e baiat STIU: ii alege tatal lui numele

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

ce parere aveti despre : Carina.... iar ma gandesc la nume de fete.... ce ma fac daca e baiat STIU: ii alege tatal lui numele

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

E dragut, dar depinde si de numele de familie - avand in vedere ca incepe cu "CA". Stii la ce ma refer ... am eu pe cineva la serv stoica carmen...

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

pana si-a alege cu cine se marita nu e in pericol.... mai tarziu... e treaba ei

13+
bebe creste

Mergi la inceput

Ionelamaria - exact la asta m-am gandit cand am dat send

monis 17+

Mergi la inceput

Am ajuns deja la maritis, stam bine atunci.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Acum am reusit sa ajung si eu la zi (am mai citit si din urma, de cand am lipsit).

Krelia, mi-ai facut pofta de Cip!

Lacramioara, suntem alaturi de tine!

Hope, cand mama era gravi cu sora mea, tata a furat un pepene galben mic (au cumparat cativa, dar s-au suparat pe vanzator, ceva de genul asta, asa ca a palmat unul in plus) si i l-a dat mamei, care l-a pus undeva la spate. Sor-mea are un semn pe fund acum, pare-se de la asta...

Donna Sa-ti dea Domnul putere si sa te intorci cat mai curand la Odisee!

Referitor la carut si scaun de masina, o prietena m-a sfatuit sa mergem la magazin si sa ne jucam vreo 2 ore cu ele pana ne hotaram ce luam, ca sa vedem tot ce 'fac' etc.

Laura 16+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu am 'imprumutat' definitiv un tichet de masa intr-o zi (il aveam ramas de prin noiembrie printr-un sertar). Cam cum se va vedea asta in viitor?

monis 17+

Mergi la inceput

Noapte buna burtici.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui miany75

si eu sunt acasa...din 8 iunie intru in risc maternal....o sa am timp berechet sa studiez piata....abia astept..

miany
17+

si tu Brutus??????
inseamna ca nu ne vom plictisi deloc...[

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Da,si eu...crede-ma nu ne vom plictisi ..din nefericire,eu am mai avut o perioada cand am stat ceva mai mult in conc med.,si la inceput imi venea sa ma urc pe pereti ,dupa care am gasit tot felul de activitati sa-mi umplu timpul ,iar cand a trebuit sa revin la munca m-a luat un "pic" de groaza..
acAsa ca nu ne vom plictisi ..pacat ca nu suntem mai aproape.Daca veneai la CLUJ,in loc de TG-MURES,dadeam o cafea Jacobs ..ca vad ca iti place,asa ne vom intalni pe DC.

miany
17+

Mergi la inceput