Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
camy - felicitari
si la cat mai multi ani fericiti alaturi de sotior de acum incolo. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
vias spune:
dar treziti-va mai fetelor....
am facut si
...imediat se raceste...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Miramar spune:
Camy eu eu vreau cfea! Prezent! Mi-e un soooomn!
Adriana DPN este o chestie orientativa pentru tine si doctorul tau ca sa stiti cand sa va asteptati la marea intalnire. Calculul la banuti se face in fct. de data reala a nasterii iar sumele se calculeaza la ceea ce ai tu pe cartea de munca nu la ce primesti tu la negru. A si trebuie sa ai un an implinit. Deci ia in calcul 10 octombrie nu 1 octombrie.
15+ 
myrella_21 spune:
Camy cum ai reusit cu concediul de risc??
a fost greu? ce ai facut, unde ai mers?? cum ti-a dat asa de usor ca stiu ca se accepta mai greu sau depinde de dr.
14+
poze
miany75 spune:
ciao,fetele!
Camy,felicitari pentru aniversare si multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de minunea ce va sa vina!
p.s.vreau si eu
,dar numai daca e Jacobs![]()
miany
17+
douradoudou spune:
buna...m-am trezit si eu...tocmai acum cans scriu vad reclama la klorane bebe..o sa folosesc si eu pt ca nu vreau johnson's sau nivea....ma duc sa-mi "fabric" o cafea ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vias spune:
da...sunt in concediu de risc maternal...
cum am reusit?
pai am facut asa
medicul de la Tg Mures mi-a dat o foaie in care mi-a scris ca am risc de avort...si la recomandare mi-a scris repaos fizic...
Atat
cu foaia asta am mers la medicul de med muncii...care mi-a intocmit 2 foi...aceste foi au mers la servici...au fost completate o parte si semnate, stamplilate...conform cu originalul. De la serv mi-au mai dat adeverinta de salariu, o foaie de risc..la locul de munca (mi-au scris acolo ca desi lucrez la birou..pozitia repr un factor de risc pt sarcina) o adev de la med de familie in care se precizeaza varsta sarcinii si DPN...atat
Un dosar de-asta la serici, altul la med de fam...si unul la med de med muncii...si gata..
Nu am avut probleme
ingerasul Darius-Andrei
16+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
merg sa pregatesc papa bun 

ingerasul Darius-Andrei
16+
bebe
Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
miramar, multumesc pt raspunsuri, am inteles ... doar ca pe mine nu pt indemnizatie ma intereseaza cu banutii, pt ca eu voi lua minimul 600 +200 lei........ci doar cat stau in prenatal si postnatal cum se calculeaza? din brut sau din net si cat %?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
13+
strumfulet + poza strumfulet