Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 7

aris26 spune:
am vazut mesajul tau si am zis sa iti scriu,am abandonat incercarea de a recupera. suntem exact in aceeashi oala. al meu de miercuri nu a mai facut nici un kk serios. i-am dat de vineri lassbaby si a facut sambata si duminica f f putin si lichid ca de obicei. asa ca am intrerupt siropul se pare ca asimileaza tot si nu are ce sa faca...sau eu asa zic. mai ales ca la supozitor nu a reactionat. am inceput sa ii dau infacol(la fiecare masa) iar si debridat de 3 ori pe zi,vad ca trage parturi muuulteeee si acum nu se mai screme asa rau.poti sa incerci lassbaby macar sa te convingi ca nu e v de constipatie
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n da papa numai laptic de la mine bogdana stiu de faza cu 5 zile si suntem la a patra... de asta ma gandesc ca maine dpasim termenul ![]() gigelica merci am incercat primele 4 metode dar fara rezultate, scoate parturi la greu ,i-am dat de ieri si debridat Este oare posibil sa se asimileze chiar 100%?Totusi se screme si plange din cand in cand,nici nani nu poate face normal decat pe burtica() Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |

25 martie 2009

gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Aici, fac ordine in dulap pt Bazarul pt Dodo si Bogdan. Va recomand si voua, daca aveti orice lucru care nu-l mai folositi, sa-l donati. Este cea mai usoara cale sa o ajutam. ![]() Si sunt crizata. Si chiar nu sunt de felul meu. Sau am luat-o de tot pe aratura. Dar totusi... voua vi se pare normal ca sotul sa-i spuna secretarei la telefon "puiule?" ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma ![]() |

"Puiule"?? Ai presh la usa??? Sa doarma pe el

Gigelica(Lucia) -

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 "Puiule"?? Ai presh la usa??? Sa doarma pe el ![]() ![]() Gigelica(Lucia) - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

aris26 spune:
alina.n - incearca si tu sa il legi in wrap(parca ai si tu,nu?). al meu e atat de calm de doua zile de nu imi vine sa il mai scot. am pus poze la semnatura sa ma vedeti cu copchilul de gat
25 martie 2009

gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma ![]() |

Vezi ca ti-am lasat mesaj offline pe mess.
Gigelica(Lucia) -

Ayla21 spune:
Aris, sunt indragostita de fi-tu, mai ales ca-i asa brunet. Si la trasaturi seamana pe Luana, eu asa vad, sper sa nu gafez (adica daca tu o vezi pe fi-mea urata, sa te superi de comparatie )
Daca aveam baiat sincer, asa mi-l imaginam.
Dar si voi aveti o suzetoaie Si e asa lung, la cati cm ati ajuns acum?
Numai fi-mea-i piticanie?
Patru luni fara Alma...
_

Ayla21 spune:
Aris imi retrag o parte din cuvinte, nasucul ala smecheresc nu avea de la cine sa-l mosteneasca.
Patru luni fara Alma...
_

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20![]() |
Te-ai prins cu cine seamana, nu?

Multumim de apreciere!

Patru luni fara Alma...
_

aris26 spune:
ayla - multumesc
fiecare mama isi vede puiul ca fiind cel mai frumos din lume,deci faptul ca mi-ai spus ca seamana cu printesa ta inseamna ca il vezi tare frumushel si pe al meu...si sa stii ca seamana,cred ca ochii sunt la fel. si mie mi s-a parut de multe ori.
de negru e negru...mi-am dat si eu seama uitandu-ma la ghioceii nostri.
serios,pare lung? uite ca u l-am masurat niciodata. m-ai facut curioasa...acum la baie il masor.
nu iti face griji despre inaltime pt ca:
1. pt fete e chiar mai bine sa nu fie f inalta(vb calul sa nu se chinuie ca mine)
2. nu poti sa stii cand isi da drumul la crestere pe verticala. cine ma stie nu m-ar crede dak le-asi spune ca am fost a doua de la coada la scoala pana in clasa a 8 a. acum am 175
25 martie 2009

Dodo-pui spune:
Monica ce dimensiuni au-ca sa stiu daca-mi sunt utile
Bazar pentru Bogdan-Andrei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!