Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 8

Kea spune:
La multi ani tuturor copilasilor, sa se bucure cu totii de o copilarie fericita!
La multi ani, Manu! Si lasa nostalgia, nu tu vroiai sa mergi in toamna sa faci botezul in ro? Nu mai e asa mult.
Bravo Gigelica, nici nu m-am gandit cate utilizari se pot da preseului de la usa!
Fetele vine mama sa-mi vada puiul! Ma bucur tare dar ma si streseaza situatia. Al meu sot nu se cearta cu mine niciodata, dar daca il deranjeaza vreun lucru sau nu functioneaza cum trebuie, ii tot zice una alta obiectului respectiv. Mama e o super sensibila si se gandeste ca din cauza ei se descarca pe respectivele lucruri , asa ca se poarta nefirsc din pct meu de vedere si fuge din calea lui barbatu-meu, care e un pasnic. Eu ma simt ca naiba la fazele astea.
Bebele meu are capul turtit la spate, intr-o parte, cred ca de asta nu-l vrea nimeni de ginere. Trebuie sa intreb dr, am inteles ca ar exista ceva bentite, nu stiu, am gasit intamplator pe net, sper sa stie dr despre ele. Voi ati vazut, auzit de asa ceva?
Ayla, eu ma tot intreb, oare tb sa tin cont de varsta corectata sau ba?
Aris, sa nu te superi ca-ti spun, dar e spre binele copilului, asa ca nu tac. Wrap-ul nu e asezat cum trebuie la picioare, picioarele nu trebuie sa atarne, trebuie ca genunchii sa fie cam la nivelul bazinului, caut poza si-ti arat daca nu intelegi cum spun.
Si am fost incantata sa mai vad un chelios, imi faceam griji ca-i al meu singurul.
8 saptamani si 5 kg

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Ayla, eu ma tot intreb, oare tb sa tin cont de varsta corectata sau ba? |
Da, in multe cazuri da, desi la voi cat e de recuperat? In timp recupereaza din mers, de aceea e bine sa iei deciziile impreuna cu pediatrul care il urmareste. Nici eu nu le stiu pe toate.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Aici, fac ordine in dulap pt Bazarul pt Dodo si Bogdan. Va recomand si voua, daca aveti orice lucru care nu-l mai folositi, sa-l donati. Este cea mai usoara cale sa o ajutam. ![]() Si sunt crizata. Si chiar nu sunt de felul meu. Sau am luat-o de tot pe aratura. Dar totusi... voua vi se pare normal ca sotul sa-i spuna secretarei la telefon "puiule?" ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma ![]() |
Salutare,
Aylasotul meu era atat de obosit si stresat dupa un eveniment mare, caci i-a zis la telefon unui partener de-al sau, care era barbat "love you" si i-a inchis. Asa imi zice mie. Nu si-a dat seama, decat dupa ce i-am zis eu, ca eram acolo

Alina ai un super pletos

Olga, mamica lui David iepurasul

Ayla21 spune:
Dodo, ori ma intrebi la care iti place si-ti spun, oricum trebuie sa le fac descrierea la fiecare pt bazar, dar acum ne pregatim de baita. Dar toate sunt peste 3 luni.
Asta e rochita pe care ti-am trimis-o, cu babetica si masinuta pt Bogdan.
Si pt Simona astea cu babetica si jucarie pt Victor Cristian, si cartea pt Eric.
Patru luni fara Alma...
_

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka Aylasotul meu era atat de obosit si stresat dupa un eveniment mare, caci i-a zis la telefon unui partener de-al sau, care era barbat "love you" si i-a inchis. Asa imi zice mie. Nu si-a dat seama, decat dupa ce i-am zis eu, ca eram acolo ![]() |
Nu-i lua apararea.

Nu fac vreo criza de gelozie, ca dorm eu pe presul Luciei

Patru luni fara Alma...
_

petrean spune:
Aris si voi cu suzetoaie de la chicco mai mare decat capul bebelului?asa-mi zic mie unii cand imi vad copiii cu suzetele in gura..dar eu ii multumesc pe deplin celui care-a inventat suzeta...doamne da-i linisteVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

Kea spune:
Ayla, 4 saptamani.
Si doar n-o sa-i spuna "puiule" la una batrana si urata! Spune-i ca nu-ti place, sa stie si sa nu mai faca alta data.
10 saptamani si 5,9 kg

aris26 spune:
ups...serios? eu l-am prins ca in marsupiu...credeam ca e bine.dar nu am inteles cum zici tu. help
citat din mesajul lui Kea La multi ani tuturor copilasilor, sa se bucure cu totii de o copilarie fericita! La multi ani, Manu! ![]() Bravo Gigelica, nici nu m-am gandit cate utilizari se pot da preseului de la usa! Fetele vine mama sa-mi vada puiul! Ma bucur tare dar ma si streseaza situatia. Al meu sot nu se cearta cu mine niciodata, dar daca il deranjeaza vreun lucru sau nu functioneaza cum trebuie, ii tot zice una alta obiectului respectiv. Mama e o super sensibila si se gandeste ca din cauza ei se descarca pe respectivele lucruri ![]() ![]() Bebele meu are capul turtit la spate, intr-o parte, cred ca de asta nu-l vrea nimeni de ginere. ![]() Ayla, eu ma tot intreb, oare tb sa tin cont de varsta corectata sau ba? Aris, sa nu te superi ca-ti spun, dar e spre binele copilului, asa ca nu tac. ![]() Si am fost incantata sa mai vad un chelios, imi faceam griji ca-i al meu singurul. ![]() Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg |

25 martie 2009

aris26 spune:
hahaha si la noi se uita lumea stramb dar noi stim mai bine...nu?
citat din mesajul lui petrean Aris si voi cu suzetoaie de la chicco mai mare decat capul bebelului?asa-mi zic mie unii cand imi vad copiii cu suzetele in gura..dar eu ii multumesc pe deplin celui care-a inventat suzeta...doamne da-i liniste ![]() ![]() ![]() ![]() POZE |

25 martie 2009

Ayla21 spune:
Kea, dar la ce te referi cand intrebi daca trebuie sa consideri varsta recalculata? La greutate cred ca stati foarte bine. La prematuri se calculeaza pe la 3-4 luni dublul greutati de la nastere si la 6 luni triplul greutati de la nastere. Ca noi la 4 luni am ajuns deja peste triplul.
De iertat l-am iertat de data asta ca a spalat el copiii, eu numai o am pe Luana mufata la san. Clau a vrut si el lapte. Bine, povestea era mai lunga "ce papa Luana la mami la tzitzi?" Apoi ca "si eu vreau lapte", apoi ca laptele ecologic (ca el bea de obicei din ala cu vitamine care nu e tocmai alb si asta "e prea alb, de ce e alb?".
Am si mancat, Lasagna, dar din aia semipreparata, si m-a luat somnul, de adorm cu copchilu la tzitzi, inaintea ei cred.
Am vorbit cu ZoRi, si va trasmite salutari. Alexandru are 6,3 kg, si sunt bine.
Patru luni fara Alma...
_