Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 6

Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaMami Monica, eu am rinita alergica de cand ma stiu! Asta e, traim si cu ea. Insa, realizarea vietii mele, apropo de rufele uscate iarna in bucatarie, umezeala, etc. - eu am cumparat de 5 ani o masina de uscat rufe si este GENIALA!!! Uneori glumesc ca daca vreodata divortez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu costa mai mult decat masina de spalat rufe, dar merita fiecare leut. In jumatate de ora iti iei rufele (pe care le bagi ude, proaspat spalate) fierbinti, perfect uscate, si in plus - nesifonate! Crede-ma, te indragostesti de ea! Adio intins rufe, adio mutat blugii cate 3-4 zile de pe un calorifer pe altul in miezul iernii, adio miros scarbos de umezeala... Simona mami de 2 ![]() |
Wow!! Vreau detalii! Cum o cheama, si de unde ai luat-o.
Am pus pachetul pt tine si Dodo.
Bogdana, da-miadresa pe PM te rog. Am cumparat pt Andrei cartea "Pupici. Pupici", atat aveau doar in librarie, mai au pe stoc "Cum iubeste mama puiul" si ma contacteaza cand o aduc, in cursul acestei saptamani sper. Iar "Pupici pt tatici" nu mai este.
Maine iti trimit pachetul pt Andrei.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Ayla21 spune:
Aaa, eram bucuroasa si intrasem sa va spun, apoi am vazut mesajul Simonei.
Am primit o vaza de cristal nemtesc frumos lucrata, si un buchet de trandafiri roz cu un fluturas roz in ei. Sa il pun la coltul pt Alma. A fost deosebit, si astea de azi, si ingerasii si oconita de argint de vineri, primite din partea lui Alex, nu ca valoare, ci ca idee. El nu era la inceput de acord, spunand ca imi fac mai mult rau asa, ca ma voi gandi mereu vazand poza Almei in casa. Azi l-am intrebat de ce face toate astea desi nu era de acord, si a spus "pt ca ma intelege si stie cun e sa te simti inteles, ca si eu l-am inteles si l-am acceptat pe el de atatea ori". O sa fac poze si o sa pun la pagina Almei. A venit repede azi acasa, ca mai vroiam sa ies singura, dar afara este frig si umed si nu as fi scos-o pe Luana.
Patru luni fara Alma...
_

georgyiuly spune:
Hello, mi-a adormit si mie puiul in sfarsit! Sa speram ca doarme macar 2 ore!David Gabriel, Radu,Isabella Elena,Anastasia
si bineinteles tuturor copiilor, sa creasca intr-o lume mai buna plina, inconjurati de dragostea parintilor!
Offf,parinti, parinti...eu nu am mai vazut-o pe mama de 2 ani , dar vine duminica si am eu grija de ea
[pup!
!!!
Ayla multumesc pt mesaj, sper sa reusesc sa fac si eu ceva pe acolo! Am vazut pagina Almei si a Luanei, sunt foarte frumoase!
Alina ai o frumusete de copilas...cu un par , nu am cuvinte!!!
va pup|
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia%202%20luni/

alina.n spune:
monique eu nu sunt constipata
georgiana multumim de aprecieri si Giulia e tare scumpica
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

pisigri spune:
alina,
si eu am problema asta cu cea mica, face kk o data la 3-4 zile. de 3 zile am intrerupt orice tratament impotriva colicilor, de 3 zile mi-a facut o data pe zi.
articole ale asociatiei americane de pediatrie afirma ca e normal sa faca o data la 7 zile, si ca recordul a fost de un scaun la 14 zile. acu, eu personal m-as urca pe pereti in 7 zile, daramite in 14... dar ma rog.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)

denisamada spune:
LA MULTI ANI!David Gabriel, Isabella Elena, Anastasia si Radu!
La multi ani tuturor copiilor si mamicilor aferente!
Eu scriam de zor la capitolul trecut...
Spuneam ca:
citat din mesajul lui Pisik06 Hai ca m-am intins si e tarziu. Imi astept sotul care, saracul, s-a dus la taierea motului nepotelului nostru, la mare (noi nu ne-am dus ca e frig la mare) si ca sa nu ne lase singure a preferat sa bata drumul Buc-2mai-Buc intr-o zi. A plecat la 11 si vine acum. Si-a spalat toate pacatele, ce mai |
2 mai???
Si Adela are zile in care e tare maraita, iar eu simt ca nu ma pot... Si ziua de azi a inceput nashpa... dar inca rezist.
Gigelica, super rokitzele, multumim de pont.
Si ca:
citat din mesajul lui chatonel da, daca stergi poti pune poze, doar daca le pui imediat, altfel pune altcineva si iar se ocupa spatiul... zi-i fie-ti sa-i dea reteta si dragoanei, ca mereu ma cheama dupa su-ziiii! a naibii suzi asta, cum fuge ea mereu!!! |
Ihi, ii dau telefonul Adelei, sa o invete si pe ea. Nimereste sa o agate cu manuta si sa o scoate din guritza, dar de introdus la loc.... trebe ajutooooooooooor!
Si ca:
Citat: | ||
![]() ![]() ![]() |
A, nu!

Denisa-Madalina

http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

petrean spune:
Sunt fericita..am si eu o veste buna pe ziua de azi..am castigat un tweety pt andrei pe un site pt copiiVlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

denisamada spune:
citat din mesajul lui SimonaMami N-am stiut ca ating atatea suflete cu mesajele mele planse... Mie insa imi e mai bine brusc, stiind ca nu sunt singura... Gata, imi pun zambetul pe mutrita daramata si ma duc dupa ai mei. Macar ei sa nu vada ca sunt la pamant. |
Simona... si eu am avut o relatie speciala cu tata. Multi spun ca n-a fost cel mai bun om din lume, dar pentru mine a fost cel mai bun tata si a fost mereu aproape cand am avut nevoie de el. Pana cand nu a mai putut... Atunci am preluat eu treptat "grija" si am incercat sa fiu eu acolo pentru ei. N-am prea reusit, daca ei s-au stins unul dupa celalalt, la scurt timp... Tata s-a dus la cateva zile dupa nunta mea... a ramas parca pentru a ma stii in siguranta...
Ma scuzati... cred ca am devenit cam plangacioasa....
Denisa-Madalina

http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

gigelica20 spune:
AYLA, unde eeeeeeeeeeeeeeeesti?
Gigelica(Lucia) - de
Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009

Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 AYLA, unde eeeeeeeeeeeeeeeesti? Gigelica(Lucia) - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aici, fac ordine in dulap pt Bazarul pt Dodo si Bogdan. Va recomand si voua, daca aveti orice lucru care nu-l mai folositi, sa-l donati. Este cea mai usoara cale sa o ajutam.

Si sunt crizata. Si chiar nu sunt de felul meu. Sau am luat-o de tot pe aratura. Dar totusi... voua vi se pare normal ca sotul sa-i spuna secretarei la telefon "puiule?"

Patru luni fara Alma...
_