Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multumesc mult mamici pt urari ![]() ![]() ![]() Sa va spun patania din aceasta dimineata. Astazi la 2 am programare la manichiura. Scot pompa sa ma mulg, sa-i las laptic la socrella si cand colo nu functioneaza pompa. Mi-am adus aminte ca am scapat-o ieri pe jos. Ma uit la pozele de asamblare - lipseste un tumburus mic. Da-le toate la o parte, cauta tumburusu, nimic. Am desfacut si sacul de la aspirator. Tot nimic. Suparata ca trebuie sa-mi iau alta pompa . vine socrella fericita peste 10 min cu tumburusu. rascolise tot gunoiu . Vb cu o prietena, povestesc patania, la care ea: pai vezi ca mai ai unu de rezerva. Ma uit in cutie, intr-adevar era, si nu unul ci 2 Of m-a secat tipu. Mananca din 10 in 10 min. Nici nu mai doarme. Am 22 de ani, iar sanii arata ca la una de 50 De,am vrut copil...Si inca mai vreau unul ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
tu te plangi de sani...eu ce sa zic..ca burta mea..arata ca dupa razboi...sunt aschie..si cu pielea aia acolo...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
denisamada spune:
La multi ani, Oli! 
La multi ani, Victor Christian, bebe de SimonaMami! 
Am fost la shopping, am luat rokitza pentru botez de la Yokko "fara burta" si cu decolteu "generos". Am mai luat si o multime de lucrusoare pentru mandra.
Ne-a placut, mai mergem si maine, poate reusim sa il imbracam si pe tati. ![]()

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Ayla21 spune:
Olga, lasa ca-i bine ca inca poti baga ca scuza varsta. Asa fac si eu, mai ales cu Alex "doar sunt mica, de unde sa stiu".
Eu sunt cu 14 ani mai mica decat el, iti dai seama de ce tine scuza.
Cu David, vezi ca la 4-6 saptamani e urmatorul puseu de crestere, voi cate sapt aveti?
Luana abia ieri a dormit si ea toata noaptea, la puseul asta de 4 luni m-a terminat de oboseala.
Bogdana, incearca masaj si apoi peste cateva luni, ce ramane operatie estetica. Nu-i asa complicata, ca taie doar pielea, dar cred ca e prea curand acum.
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
A venit tata si mi-a adus cirese de la bunica de la tara. Oare sa le mai mananc si pe alea?![]()
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
dyana27 spune:
Victoras mic si dragalas 
Anamariame si Olguta
(ca la varsta asta.... oricat m-as chinui nu mai pot sa-ti spun Olga). poate cand facem al 2-lea bebel si mai cresti o sa-ti spun Olga, deocamdata esti Olgut sau hai, olishka, ca suna mai micuta asa

monica daca mai bagi si cirese o sa ne mai raspunzi peste vreo 3 zile cand o sa reusesti sa te desprinzi de pe buda

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
cris_tinaus spune:
Neata fetele
La multi ani VICTOR CHRISTIAN!!!
OLGA, ANAMARIAME
tot ce e mai bun pt voi
Bogdana, si al meu s-a hotarat intr-o seara ca mai tb sa dea ceva jos...nu a mancat in urmatoarele 2 zile seara si avea 2 kile in minus
...daca o tinea tot sa era bine...dar s-a plictisit a 3-a zi..eu de 2 sapt fac chestia asta si n-am mai dat nimic jos
oricum i-am pus i vedere ca tb sa intre pana la vara in costumul de la nunta
..poate ma mai motiveza si pe mine sa ma abtin de la duulce
pupici
alina.n spune:
La multi ani Victor Christian!
La multi ani Olishka ,Anamariame!
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
Kea spune:
fetele, sa va zic, sa nu patiti ca mine. Sa verificati periodic, mai ales cand iesiti afara, frontanela copilului. La una din voi am citit, scuze ca nu-mi amintesc exact cine a spus
, ca se deshidrateaza atunci cand are frontanela usor "lasata", sau nu stiu cum sa spun. Am constatat in oras fiind, ca bebe atunci cand ii mangai pe cap, nu mai are capul perfect rotund sus, in dreptul frontanelei. Asta dupa ce ii dadusem lapticul, apa n-am avut la mine.
Noi ne-am intors oricum repede acasa si i-am dat apa si si-a revenit. La copil eu n-am observat ca ar da vreun semn ca i-ar fi sete. 
Si e normal oameni buni, sa nu doarma decat in reprize de 10 minute? sta nu stiu cate ore treaz, imi doarme 10 minue, iar sta trez cateva ore, iar 5-10 minute doarme... Si e asa in forma!!! Eu bineinteles ca nu-s!
S-a trezit!
Abia adormise cand am inceput sa scriu mesajul asta si zau ca tastez repede.
10 saptamani si 5,9 kg
georgiana310 spune:
Salutare fetele,
am crezut ca nu mai apuc sa va citesc... si deci, nici nu am apucat! am vrut doar sa va salut si sa va spun ca am pus si noi poze noi...![]()
In rest, sunt tare obosita cu muuuultele sarcini ce mi-au cazut in cap in ultima vreme (ca deh, daca am zis ca POT sa le fac pe toate...
), plus ca Bris e foarte linistita ziua - doarme intr`una - si noaptea sa te tii!!!
Abia daca dorm 4 ore. Nu stiu ce e cu ea si nici nu stiu ce sa fac ca sa schimb ziua cu noaptea 
Dar, incerc sa recuperez cand pot ce ati scris si revin.
Aaaa, trebuie sa fac un pic de add pentru Oana, prietena mea, care va intra si ea cu noi in club (are un baietel de 8 luni
) si sa va spun ca a deschis si magazinul on-line. Si ghiciti cum ii zice?! bris punct ro!!!
Asa ca dupa ce incasam drepturile de autor, merfem in concediu!
By the way, fetelor... Mergeti vara asta la mare?! Cu picii, evident!!! Si daca da, unde?!
Mami de Briseis, 16 apr 09
gia
SimonaMami spune:
Simina, Novus, DenisaMada, Diana27, Cris_tinaus, Alina.n va multumesc din suflet pentru urari!
Victor e in mama rasfatului si alintului azi. Mofturi cat cuprinde, sa-l tina mami in brate, sa se joace...
Halal munca pe mine! Hai, la scutece inapoi ca iar tipa :)

De,am vrut copil...Si inca mai vreau unul