Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Sa nu consume nimic prajit, nu ulei de floarea soarelui, doar ulei masline, nu carne de proc(noi oricum nu mancam de ani de zile carne de porc), nu dulciuri, cafea, tigari, alcool.
Cu siguranta pare extrem de greu de tinut

Bogdana, Alex nu consuma nici una din astea... a ba da, il mai scap la dulciuri, ca saracu nici ciocolata nu mai are voie, ca-i stimulent
Iar cu dieta nu prea merge, carne nu mananca deloc, asa ca m-am convins, e doar criza varstei.
Spor cui se apuca de slabit, desi pana mai alaptati, aveti alte prioritati. Se zice ca in 9 luni devi mama, in 9 luni redevi femeie. Asa ca fara prea multa graba. Mie nu mi-ar strica vreo 2 kg in plus, dar acolo unde trebuie, nu grasime sau celulita, ca la asta lupt s-o dau jos si eu.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:

Monica..si Vladut al meu trage uneori cu tunul...zici ca am mancat eu sau el o saptamana numai fasole..ceea ce eu nu mananc din principiu deloc..ca nu-mi place

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Vladut e barbat, are voie. Noi suntem domnisoare, mai discret.
Nici mie nu-mi place, de aceea si-a luat saracu din Real, ca eu nu prea gatesc fasole, decat exclusiv pt el, si atunci rar, ca nu-i innebunit dupa ea, dar asta eram yam yam, vorba lui Clau. Nu pt mine era cumparata si era si sigilata caserola. Cand vine ii spun ca nu eu, Clau a papat.

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel - multumesc - 22

Olga, mamica lui David iepurasul

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!

22 de ani ?!! imi vine sa plang ce repede trece timpul parca ieri aveam si eu varsta asta si acum ...

Sa fi sanatoasa si fericita !!!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

draga noastra mezina.....e clar, ai sa faci o fetitza
si la noi in zona se spune ca daca visezi flori, faci o fetitza.
eu am visat flori iar tati m-a intretinut cu flori toata sarcina, asa ca.........

din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

[quote]citat din mesajul lui olishka

Chatonel - multumesc - 22

22 ani???mama..arati extraordinar..acum iar incep sa ma deprim...ca eu arat ca un pui de avicola..la 28

POZE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VICTOR CHRISTIAN !!!!!

SimonaMami , sper sa-ti regasesti linistea cat de curand !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Citat:
eu arat ca un pui de avicola..la 28

Tu ai 28? Sau 18?
Cum arata puiul de avicola la 28 de ani?

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANAMARIAME !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
eu arat ca un pui de avicola..la 28

Tu ai 28? Sau 18?
Cum arata puiul de avicola la 28 de ani?

Patru luni fara Alma...
_

uita-te la mine..si-l vezi
mi-am sunat dr...cu care am nascut..si stiti ce m-a intrebat prima data"ti s-a tras burta"oricum ..banuia el ca ajung la operatie
maine merg la dr...sa vedem...cum stam...si sa avd cum imi iese Papanicolau...ca am emotii(prietenii stiu de ce)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mult mamici pt urari

Sa va spun patania din aceasta dimineata. Astazi la 2 am programare la manichiura. Scot pompa sa ma mulg, sa-i las laptic la socrella si cand colo nu functioneaza pompa. Mi-am adus aminte ca am scapat-o ieri pe jos. Ma uit la pozele de asamblare - lipseste un tumburus mic. Da-le toate la o parte, cauta tumburusu, nimic. Am desfacut si sacul de la aspirator. Tot nimic. Suparata ca trebuie sa-mi iau alta pompa . vine socrella fericita peste 10 min cu tumburusu. rascolise tot gunoiu . Vb cu o prietena, povestesc patania, la care ea: pai vezi ca mai ai unu de rezerva. Ma uit in cutie, intr-adevar era, si nu unul ci 2 Mie oare de ce nu mi-a dat prin cap? Se vede ca am 22 de ani

Of m-a secat tipu. Mananca din 10 in 10 min. Nici nu mai doarme. Am 22 de ani, iar sanii arata ca la una de 50 De,am vrut copil...Si inca mai vreau unul

Mergi la inceput