Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
cu poze ...

A fost frumos ce ai scris la subiectul pt Alma. Multumesc!
Ar fi fost super daca faceai poze.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Vroiam sa spun ca noi stim si versurile, doar am facut azi-noapte repetitii.

Am priceput dar vorbeam si la telefon si am scris ce vorbeam ....(nu ca nu mi-ar placea)

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

MULTUMESC din suflet Olga, Chatonel, Mihaelach, Dodo-pui, Millie, Raaluca, Ayla!

Victor e un dulce si viata mea cu el infinit mai frumoasa!

LA MULTI ANI Olga si Anamariame Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de pici!

Ca veni vorba... al meu oracaie proaspat, asa ca fug sa prestez haleala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani Victor Cristian
La multi ani OLga, Anamariame
Mai fetelor..dc va spun ca sotul meu a slabit 20 kg in 3 luni...???sa va dau reteta?tb sa fiti tare ambitioase...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Mai fetelor..dc va spun ca sotul meu a slabit 20 kg in 3 luni...???sa va dau reteta?tb sa fiti tare ambitioase...

POZE

L-ai pus sa manance doar pestii care i-a prins?
Da, vrem reteta, ca al meu sufera de criza de 40 de ani si se vede gras si batran.

Bravo Cata!

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

POZE

Multumesc Bogdana!
Si ... da, si eu vreau reteta! Cand ma uit ca n-am mancat NIMIC 5 zile, mi-a fost rau in draci, si n-am slabit un gram... (si n-am decat 20 de kg de dat jos...)

Mergi la inceput

Monica..nush dc mai stii ca eu am fost cu cata la urgenta in luna a 9-a de 3 ori....si atunci dr i-a spus ca e ffffffffff important sa slabeasca..macar 10 15 kg. A vorbit cu un nutritionist, care i-a spus asa...sa manance de 3 ori pe zi la ore fixe, sa nu manance intre mese, decat pana la ora 3 dc vrea fructe...si ultima masa sa fie maxim ora 19. Sa nu consume nimic prajit, nu ulei de floarea soarelui, doar ulei masline, nu carne de proc(noi oricum nu mancam de ani de zile carne de porc), nu dulciuri, cafea, tigari, alcool.
Cu siguranta pare extrem de greu de tinut..insa acum si-a facut un stil de viata din asta..si de multe ori ma cearta ca mai mananc eu aiurea..dar ce sa fac dc nu ma pot abtine sa mananc prajituri..sau stiu eu ce..ca prajeli oricum nu mananc.
ACum ca sa va ajut..va spun o zi de-a lui...
-dimineata ora 9: salata fructe..din ananas, kiwi, mere, pere, banane(uneori o combina cu iaurt 1% grasime si ovaz)
-pranz ora 2: daca e la servici..mananca ce-si ia de acasa..si poate fi mancat rece...asta poate fi peste gratar, piept pui gratar, salate
-cina ora 18:30 :ciorba(dc nu a mancat la pranz)+salate..de orice..peste cu legume, pui cu legume, spanac, fasole verde...

De aici va jucati cu imaginatia. La inceput i-a fost f greu..pentru ca el era obisnuit sa manance si la 12 noaptea..dc nu 1..2insa acum..spuen ca se simte extraordinar. Mai are si el scapari la cartofi prajiti..o data la 2 luni..sau la vreun mic(de 1 mai)+o bere..insa in rest..tinde sa ajunga la 75 kg..acum are 85

Spor la cele care va incumetati sa mancati sanatos..si sa slabiti!!!e o metoda garantata

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Tufetele, am facut-o de oaie azi.
A luat Alex de la Real duminica niste fasole frecata gata facuta in caserola, mama mia, condimentata si aromata de te lingi pe buze.
Ia uitati si voi daca puteati refuza asa ceva. Cu carnat Babic si salata verde de la tara. Acum de-o fi adevarat ca dieta mamei afecteaza burtica bebelusului, ori o plange fi-mea, cum fac eu la aerele din stomac, ori o sa devina basinoasa ca si Victor al Luciei.

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamicilor!!!
SimonaMami sa-ti traiasca baiatul , sa se faca mare si frumos!!!
VICTOR CRISTIAN
Anamariame
Olga

Aseara am visat ca mergeam pe o alee si adunam baloane (desumflate) de pe asfalt lasate de cineva...iar la un moment dat am vazut in gradinita ghiocei si lacramioare..si-am luat 2 ghiocei si un fir de lacramioara (astea-mi plac la nebunie) si le-am mirosit.......oare ce-o insemna?? am auzit ca dc visez flori am fetita..oare asa o fi??

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Monica..si Vladut al meu trage uneori cu tunul...zici ca am mancat eu sau el o saptamana numai fasole..ceea ce eu nu mananc din principiu deloc..ca nu-mi place

POZE

Mergi la inceput