Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka ] De baut va servesc cu un ceai de chimen. Am si de fenicul, cui nu-i convine Astazi isi serbeaza ziua si Anamariame. LA MULTI ANI!!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

La multi ani Anamiame!
Hai ca tot va pun sa ascultati, mie mi-a placut mult.
(Dodo stie)
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Iata si detaliile: masina mea este mai veche decat ce au acum (eu o am de 5 ani!). Vad ca Electrolux are mai multe modele. Uite aici pagina lor: http://www.electrolux.ro/node37.aspx?categoryid=6933 |
Multumesc!
Patru luni fara Alma...
_
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Aici, fac ordine in dulap pt Bazarul pt Dodo si Bogdan. Va recomand si voua, daca aveti orice lucru care nu-l mai folositi, sa-l donati. Este cea mai usoara cale sa o ajutam. ![]() Si sunt crizata. Si chiar nu sunt de felul meu. Sau am luat-o de tot pe aratura. Dar totusi... voua vi se pare normal ca sotul sa-i spuna secretarei la telefon "puiule?" ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Oooffff, Monica, nu zic nimic, decat ca la ce minune de sot ai, si daca te-ar insela in draci, tot fericita ar trebui sa fii!
Cand esti 'crizata', aminteste-ti miile de dovezi de dragoste. Aminteste-ti poeziile, aminteste-ti mesajele, aminteste-ti clipele voastre minunate impreuna.
Oricine greseste, iar un 'puiule' nu e o tragedie. Daca te deranjeaza, explica-i si roaga-l sa te inteleaga. Si eu sunt destul de ... materna cu angajatii (ma rog... eram, pe vremea cand aveam asa ceva...
), dar n-am trecut niciodata 'granita', si nu cred ca Alex a facut-o sau o va face. Ai incredere in el. Ti-a aratat de atatea ori ca merita!
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Dodo, ori ma intrebi la care iti place si-ti spun, oricum trebuie sa le fac descrierea la fiecare pt bazar, dar acum ne pregatim de baita. Dar toate sunt peste 3 luni. Asta e rochita pe care ti-am trimis-o, cu babetica si masinuta pt Bogdan. Si pt Simona astea cu babetica si jucarie pt Victor Cristian, si cartea pt Eric. ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Monica, multumim mult inca o data! Sunt superbe. Te voi rasplati cu poze ... imbracate! Eric va fi sigur fericit de carticica (apropo, Crisan este editura mea preferata pentru copii!) Multumesc mult in numele lui (acum ii place tare mult sa numere, deci sigur se va bucura mult de dar). Eu insa TE CERT iar! Ti-am dat adresa noastra la schimb cu a ta! Ce faci de nu mi-o trimiti odata?! Hai te rooooggggg...
Dodo-pui spune:
La multi ani Anamiame!

Monica
si ieri si azi si maine imi va placea
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami Oooffff, Monica, nu zic nimic, decat ca la ce minune de sot ai, si daca te-ar insela in draci, tot fericita ar trebui sa fii! |
Nu stiu daca sa
pe tine (emoticonul spune tot, da?)Hai ca a trecut, m-am racorit si eu un pic la voi, nu e asa o drama.
Stiu ca-i doar o vroba, dar mi s-a parut prea mult deja, chiar daca tipa a fost tot timpul alaturi de noi, o cunosc, si mai ales il cunosc pe el. Eram doar suparata pe moment, chiar nu a fost criza de gelozie.
Problema e ca si el ma cunoaste, si... sper sa nu profite niciodata de acest lucru.
Patru luni fara Alma...
_
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Kea, dar la ce te referi cand intrebi daca trebuie sa consideri varsta recalculata? La greutate cred ca stati foarte bine. La prematuri se calculeaza pe la 3-4 luni dublul greutati de la nastere si la 6 luni triplul greutati de la nastere. Ca noi la 4 luni am ajuns deja peste triplul. De iertat l-am iertat de data asta ca a spalat el copiii, eu numai o am pe Luana mufata la san. Clau a vrut si el lapte. Bine, povestea era mai lunga "ce papa Luana la mami la tzitzi?" Apoi ca "si eu vreau lapte", apoi ca laptele ecologic (ca el bea de obicei din ala cu vitamine care nu e tocmai alb si asta "e prea alb, de ce e alb?". Am si mancat, Lasagna, dar din aia semipreparata, si m-a luat somnul, de adorm cu copchilu la tzitzi, inaintea ei cred. ![]() Am vorbit cu ZoRi, si va trasmite salutari. Alexandru are 6,3 kg, si sunt bine. ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Alexandru a recuperat formidabil! BRAVO Alex! Felicitari ZoRi!
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
Vai de mine...costumasul ala cu delfin este mortal...imi imaginez cum se vad bulanasele goale ![]() si curuletul umflat de la pampers![]() ![]() 16+Mariana bebe |
mie-mi zici?! Pun poze cu bulanase goale imediat ce primesc pachetelul!
MULTUMESC inca o data Monica, Alex, Clau si Luana.
Ne vom aminti mereu cu dragoste de Alma!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Dodo-pui Monica si ieri si azi si maine imi va placea![]() Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Vroiam sa spun ca noi stim si versurile, doar am facut azi-noapte repetitii.

Patru luni fara Alma...
_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui SimonaMami cu poze ... |
A fost frumos ce ai scris la subiectul pt Alma.
Multumesc!Ar fi fost super daca faceai poze.
Patru luni fara Alma...
_

de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
16+