Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Citat:

Acum plec si eu de la birou. Macar de 1 iunie!
Ii duc pe ai mei la gara, cu sufletul in bucati. Apoi ies cu copiii in parc. Evident, n-am nici un chef de intors acasa...

Offf Simona, tot sufletul in bucati il am si eu...astazi....de ziua mea. Desi ar trebui sa fiu cea mai fericita din lume si am toate motivele nu ma pot opri din plans. Sunt atat de singura, mi-e extrem de dor de ai mei, de casa.... nu am mai fost de mai mult de un an...
Si noi suntem praf din cauza crizei. Si pe aici e jale. Sper sa treaca cumva si sa ne linistim cu totii.
Iti doresc din suflet sa-ti regasesti echilibrul, entuziasmul si dragostea de viata care se simt din mesajele tale

Mamica de Radu (01.04.2009)

La multi ani! Sa iti traiasca minunea!

Multumesc mult!
N-am stiut ca ating atatea suflete cu mesajele mele planse...
Mie insa imi e mai bine brusc, stiind ca nu sunt singura...
Gata, imi pun zambetul pe mutrita daramata si ma duc dupa ai mei. Macar ei sa nu vada ca sunt la pamant.

Simona, mi-au dat lacrimile la povestea vietii tatalui tau. Sa iti traiasca si sa te bucuri multi ani de acum incolo de el si impreuna cu el. Eu, din pacate, nu am avut o relatie grozava cu tatal meu. Pentru el eu am fost singurul rival in viata, in relatia lui cu mama. Acum 4 ani, cand a fost diagnosticat cu cancer am zis ca e un semn, ca trebuie sa platesc pentru gandurile rele pe care le-am avut fata de el. Stii ce se zice...tot in biserica: copiii nu trebuie sa isi judece parintii ... eu il amenintasem pe tata nu doar cu bataia, ci cu moartea...daca se mai atinge de mama in vreun fel. Nu suportam sa il aud vorbindu-mi urat despre mama (pe care printre altele o blestema sa o manance cancerul...si iata ironia sortii , el e cel care a facut pana la urma cancer). Si nu l-am iertat niciodata pentru bataile aplicate mamei. Cand am crescut m-am bagat fara teama intre ei si m-am infipt in el cu tupeu...desi stiam ca nu am nici o sansa, caci pana la urma era barbat. Dar i-am zis ca indiferent ce mi-ar face mie, el tot va trebui sa doarma...si atunci o sa ii fac si eu ce merita.
Cand insa mi-a zis doctorul diagnosticul...am imbatranit cu 10 ani pe loc de durere. Chiar nu vroiam cu adevarat sa moara! SI m-am luptat sa il ajut sa traiasca. Nu eu am invins cancerul, dar macar am avut speranta pana la capat. Acum e bine...si ii face din nou zile amare mamei. Nici ea nu e cu toti piticii acasa...dar nu mai intru in detalii.
Asa cum sunt, cu bune si rele, sunt ai mei parinti si ma ingrozesc la gandul ca intr-o zi va veni si randul lor sa treaca la cele sfinte...ma buseste plansul pur si simplu.

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Gigelica, multumesc mult! imi doresc ca orice copil din lume sa aiba un tata macar ca al meu. Imi pare tare rau ca nu se intampla mereu asa... Prin nenorocita de drama a cancerului trec si eu de ani buni, cu ambii parinti, deci stiu exact ce simti...
Multa sanatate amandorura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna

La multi ani VICTOR CHRISTIANsa cresti mare si sanatos! iar lui mami si felicitari

LA MULTI ANI!OLGA sa fii sanatoasa, fericita iar DD sa-ti dea doar bucurii
PS:oricum 22 de ani ....sa-ti fie" rusine "ca esti atat de tanara si frumoasa

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

simona imi pare rau ca te gasesti in aceasta situatie, si mai ales ca sotul tau are pitici pe creier. poate ar tb sa-i chemi pe socrii tai si sa faci si tu ca sotul tau.

eu nu ma prea intelegeam cu socrul. e genul caruia ii place sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala. dar de cand il avem pe andrei a trebuit sa fiu mai maleabila, pt ca am nevoie de ajutorul lor. recunosc ca sunt niste bunici foarte iubitori, responsabili si care se implica in educatia nepotului lor.
cu soacra mea nu prea aveam texte tot din cauza socrului. acum ma inteleg chiar bine cu ea, ca doar m-am mutat mai aproape de ea. soacra sta zilnic cu andrei. acum ca ne pregatim de botez, i-am cumparat soacrei rochie.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

offf.. usor de zis, insa eu nu mi-am cunoscut socrii. Au trecut la cele sfinte cu multi multi ani in urma...
Eu sunt singura care nu e ... singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani Victor Christian!

La multi ani Olishka ,Anamariame!
Fetele care aveti wrap de unde ati cumparat si cat a costat?
Of ce-i cu vremea asta ploiasa si rece ,oare pana duminica se schimba ca noi avem botezul

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:

Neata tufete!

Am lipsit un week-end si citesc de la 8 dimineata ce-ati tot scris voi. Am uitat deja jumate!

Joanna speram ca vi s-au terminat toate problemele, odata cu infirmarea diagnosticului nefast. Imi pare tare rau sa aud ca tot nu sunteti bine. Va tin pumnii sa nu aveti nevoie de operatie!!!
Carmenada, mami, si tu ai probleme. Off, ma rog sa treci usor si cu bine si peste incercarea asta!

Monica te astept cu adresa ta, PM sau SMS, cum vrei tu! Va multumesc din suflet, tuturor, pentru ca v-ati gandit la noi si ne-ati trimis daruri! Am sa iti scriu cand ajung. Multumim inca o data!

Simina FELICITARI mamicule! Ma bucur enorm pentru fiecare saptamanica care mai trece, apropiindu-te cu inca una de bebelusul tau!

LA MULTI ANI tuturor picilor! SA fiti sanatosi si fericiti, si rasfatati muuuuult de tot!

Eu sunt intr-o pasa proasta rau. Cu serviciul am terminat-o de vreo luna, cum v-am povestit. In week-end am alaptat si la 20 de minute distanta alaptatul anterior, pentru ca am ramas brusc fara lapte, din motiv de diaree acuta fix din senin. Nu am mincat nimic de miercuri seara. Beau in schimb cate 8-9 litri de lapte+apa+sirop+bere fara alcool in fiecare zi... Claie peste gramada, s-au intors si rusii, desi n-au trecut decat 2 luni de la nastere, deci ma simt execrabil. Ca sa nu fie suficient, sunt si neagra pe minunatul sot din dotare, de-mi vine sa-l strang de gat. Din motiv de sot cu pitici pe creieri, parintii mei pleaca azi inapoi la Constanta, deci pa ajutor cateva zile. Mama se va intoarce, ca nu o rabda inima sa nu ma ajute si sa nu-si vada nepotii, indiferent care sunt relatiile si cata tensiune este. Si.... este. Daca n-am intrat atat de multe zile sa stau de vorba cu voi, desi am fost aici si am citit mereu tot, e pentru ca nu gasesc nici energia si nici cuvintele sa scriu tot ce simt. Nu pot nici macar sa vorbesc, sa ma linistesc putin. Asta's eu: tac si inghit pana nu mai pot...

Va pup pe toate!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Simonamami

Victor Christian

Sa-ti traiasca flacaul! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

Monica, eu am rinita alergica de cand ma stiu! Asta e, traim si cu ea.
Insa, realizarea vietii mele, apropo de rufele uscate iarna in bucatarie, umezeala, etc. - eu am cumparat de 5 ani o masina de uscat rufe si este GENIALA!!! Uneori glumesc ca daca vreodata divortez , ii las lui casa cu tot ce are in ea, imi iau copiii si masina de uscat rufe si plec!
Nu costa mai mult decat masina de spalat rufe, dar merita fiecare leut. In jumatate de ora iti iei rufele (pe care le bagi ude, proaspat spalate) fierbinti, perfect uscate, si in plus - nesifonate!
Crede-ma, te indragostesti de ea! Adio intins rufe, adio mutat blugii cate 3-4 zile de pe un calorifer pe altul in miezul iernii, adio miros scarbos de umezeala...

Wow!! Vreau detalii! Cum o cheama, si de unde ai luat-o.

Am pus pachetul pt tine si Dodo.

Bogdana, da-miadresa pe PM te rog. Am cumparat pt Andrei cartea "Pupici. Pupici", atat aveau doar in librarie, mai au pe stoc "Cum iubeste mama puiul" si ma contacteaza cand o aduc, in cursul acestei saptamani sper. Iar "Pupici pt tatici" nu mai este.
Maine iti trimit pachetul pt Andrei.

Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Iata si detaliile:

masina mea este mai veche decat ce au acum (eu o am de 5 ani!). Vad ca Electrolux are mai multe modele. Uite aici pagina lor:

http://www.electrolux.ro/node37.aspx?categoryid=6933

Daca nu ai suficient spatiu o poti monta deasupra masinii de spalat. La mine sunt una langa cealalta. Scoti din aia de spalat, arunci in aia de calcat si that's it!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aaa, eram bucuroasa si intrasem sa va spun, apoi am vazut mesajul Simonei.
Am primit o vaza de cristal nemtesc frumos lucrata, si un buchet de trandafiri roz cu un fluturas roz in ei. Sa il pun la coltul pt Alma. A fost deosebit, si astea de azi, si ingerasii si oconita de argint de vineri, primite din partea lui Alex, nu ca valoare, ci ca idee. El nu era la inceput de acord, spunand ca imi fac mai mult rau asa, ca ma voi gandi mereu vazand poza Almei in casa. Azi l-am intrebat de ce face toate astea desi nu era de acord, si a spus "pt ca ma intelege si stie cun e sa te simti inteles, ca si eu l-am inteles si l-am acceptat pe el de atatea ori". O sa fac poze si o sa pun la pagina Almei. A venit repede azi acasa, ca mai vroiam sa ies singura, dar afara este frig si umed si nu as fi scos-o pe Luana.

Patru luni fara Alma...
_

Monica, tot pentru Alma am si eu ceva. Un gest mic dar din suflet. Nu-i asa ca pana la urma te induri si-mi dai si mie adresa ta? Te rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani, Victor Christian

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani, Olga!

Patru luni fara Alma...
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
N-am stiut ca ating atatea suflete cu mesajele mele planse...
Mie insa imi e mai bine brusc, stiind ca nu sunt singura...
Gata, imi pun zambetul pe mutrita daramata si ma duc dupa ai mei. Macar ei sa nu vada ca sunt la pamant.

Simona... si eu am avut o relatie speciala cu tata. Multi spun ca n-a fost cel mai bun om din lume, dar pentru mine a fost cel mai bun tata si a fost mereu aproape cand am avut nevoie de el. Pana cand nu a mai putut... Atunci am preluat eu treptat "grija" si am incercat sa fiu eu acolo pentru ei. N-am prea reusit, daca ei s-au stins unul dupa celalalt, la scurt timp... Tata s-a dus la cateva zile dupa nunta mea... a ramas parca pentru a ma stii in siguranta...

Ma scuzati... cred ca am devenit cam plangacioasa....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Denisa, nu poti decat sa te bucuri ca ai avut niste parinti deosebiti, si sa iti amintesti mereu cu dragoste de ei...
Ai mei au plecat ieri acasa. Am plans ca o proasta in fata autogarii, si acum deja mi-e un dor imens de ei... DAR ii stiu macar bine, in viata, linistiti. Mi-e groaza de n-ar mai fi asa...
Pentru parintii tai din pacate, nu mai putem decat sa ne rugam sa ii odihneasca Dumnezeu in pace, ca sa poata veghea asupra ta...

Mergi la inceput