Bucurii de sept-oct 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Gata, l-am reparat!

Puteti vedea cateva poze aici:
http://picasaweb.google.com/myminime2006

DPN- Dec 21
"Louli"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Haideti la .
Eu sunt cu Maria in brate... asa ca, revin mai tarziu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Va scriu repede, pana se trezesc fetele.
Am fost foarte ocupata zilele astea, am avut musafiri, am fost in vizita; azi astept alti musafiri...
Las si pozele pe mai tarziu...
Andreea, va tin pumnii!
Ancuta, astept sa revii, sa vorbesc cu tine
Sper ca sunteti bine, va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!

La multi ani Oanacn! Sanatate si fericire!!

Mergi la inceput

Am hranit un pic copilul si pe mine... tot un pic.

Mexxa, sa va ajute Dumnezeu sa reusiti ce v-ati propus. Si sa va accepte cazul la Umanitare si sa strangeti banii necesari.

Mini_me, ai o fetita tare frumoasa! Nu stiu daca am vazut recent poze cu ea...

Maria s-a suit iar in brate...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Numai eu si Xandrutza am scris pana acum? Sunteti si voi libere de la servici si ati plecat la gratareala?

Noi am revenit de afara, unde Maria s-a comportat super bine. Am reusit sa o conving sa imparta jucariile cu alti 2 baietei. Ca nu prea le da...

Am reusit sa vad zilele trecute toate pozicile. Le mai am pe ale Elenei, dar sa culc fata mai intai.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am avut curs dimineata, pe urma sedinta... abia acum am reusit si eu sa ma asez confortabil la birou
Mini_me, super pozele, e o frumoasa Louli! N-am mai vazut-o de o gramada de timp...
Chiar imi fac griji, oare ce-o fi cu Yoanna? Ultima oara Mitzu era pe injectii, sper ca sunt bine. Nu are nimeni numerul ei de telefon?
Mexxa, ai vreun raspuns de la admini?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti la , mamici
!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

La multi ani, Oanacn!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.

Scriu cu o zi intarziere, ca ieri nu prea m-a mai lasat Maria sa scriu. Se urca la mine in brate si apoi nu mai pot scrie mare lucru.

Ieri am fost la cules de soc, spre seara si am ajuns pe la 21,oo acasa.

Maria este pe lista admisilor de la gradinita, trecuta chiar de 2 ori. Ca sa fim siguri. Speram sa fie bine. Mai avem un pic de muncit cu ea, pana atunci. Trebuie sa scapam de tot de pampers si sa vorbeasca mai mult.

Asa creste Maria Diana

Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am sta sa citesc tot capitolul cu care eram restanta asa ca nu mai am timp de scris.
Noi suntem bine. Am avut o nunta si sunt inca chiauna si obosita de tarat copii dupa mine, dar am o fata supeeeer, nu am simtit ca am copil mic dupa mine, atat de bine s-a comportat. Rares tot cu agitatia lui, se culca f tarziu, nu sta singur o secunda. Dar sunt fericita sa vad ca puiutii mei se iubesc tare mult, rares o striga numai "iubita mea, frumoasa mea, moaca mea draga, matza mica", este tare simpatic, iar miruna il mananca din ochi cand il vede, e in extaz si accepta orice jughineala din partea lui.
Am vazut toate pozele, cu toti copilasii: Rares, Maria, Maria, Darius, Ioana (bun venit Ancuta), Louli, pufisorii. Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Lexi, legat de raceala Mariei, eu o suspectez pe pitica ta de giadia inca de mult timp, cred ca deja te-am stresat cu asta, iar pacatosenia asta de giardia poate sa dea reactii inclusiv sub forma de raceala prelungita ptr ca se localizeaza si la plamani si poate avea ca simtome tuse si muci. Sper ca m-am exprimat bine. Aceeasi probl am eu cu Rares acum, dupa cateva luni bune i-a iesit la analize giardia, am evitat sa ii fac tratam cu zentel dar de azi i l-am dat ptr ca de 1 luna nu mai scapam de muci si tuse, desi am bagat tratam in el de l-am terminat, asa ca acum suntem doar pe zentel si liv 52 ptr protejarea ficatului. Cand ajungeti in tara neaparat fa-i niste analize, sau chiar si acolo daca aveti posibilitatea. Sa nu te superi pe mine ca te bat la cap cu giardia asta dar netratata devine periculoasa in timp.
Fetelor, va pup, fug sa fac mancare ca maine o sa fiu la servici.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ahhhh, am pierdut un mesaj, asa ca reiau:
ignatica, mai treci pe la noi sa ne mai dai vesti despre juniorul tau. Sa ai parte de tot binele din lume.
Oana, numai bucurii si fericire.
Am uitat sa spun ca am vazut si super pozele profesionistei Roxana, dar si superbele poze si impresionante totodata ale chinezoaicelor, acelea si cuvinte de lauda si ptr cele doua tarancutze superbe.
Si mai aveam ceva de spus dar am uitat, mai scrisesem ceva in mesajul anterior, poate imi aduc aminte mai tarziu.
Aaaa, da: Ioanaaaa, unde esti?

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput