Bucurii de sept-oct 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 9

mexxa spune:
mexxa spune:
 Buna fetelor.
Mii de scuze ca nu am mai intrat, dar am fost tare ocupata cu pregatirile pentru Szeged, plus ca am ajuns si la spital ca Sebi se simtea rau si am stat peste noapte acolo.
Am vorbit la Szeged, am trmis tot ce mi sa cerut,Acum asteptam sa vedem ziua exacta. Probabil dupa spusele lor va fi undeva la inceputul lui iulie.
Pana la urma am reusit fara acea firma de mediere care cerea foarte foarte mult.
Am gasit un om de suflet care a mers, a dus hartiile acolo, le-a tradus, a vorbit cu medicul,...si totul doar pentru ca a auzit ca e vorba de un copil.
Acum astept sa plece sotu la Iasi sa scoata lui Sebi acel card european de sanatate poate vom avea unele compensari la analize mai ales ca sunt foarte scumpe.
In rest nimic noutati....
Astept sa vina cei la Romtelecom sa imi puna linie telefonica si sa transfer internetu de unde il aveam.
Mai stau cate putin noaptea deoarece e un modem cu plata....
Va pup si sper sa revin curand pentru noi vesti , mamica lui Bibi cel poznas
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra                                  
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Ancuta, ai o printesa tare frumoasa cu niste ochi superbi!
Elenia, ce mare s-a facut Darius! E un frumos si mi se pare ca seamana cu tine, nu-i asa?
Yoannaaaaaaa!
Mexxa, mult succes cu ceea ce ti-ai propus.
Noapte buna tuturor!
 de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

eleņia spune:
eleņia spune:
 buna ziua dragelor
dar nu sunteti matinale deloc astazi
Andreea ma bucur pentru voi si sper sa rezolvati cat mai repede problemele cu Bibi

am reusit si am vazut toate pozele si 

bucuriile frumoase
 bucuriile frumoase 

mephala30 spune:
mephala30 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ramomar si cum stiam eu de mai demult ca fiul cel mare, IUSTIN, al mephalei e din aceiasi zi cu al meu huband  ii doresc:  La multi ani! sa creasca mare, sanatos, voios, voinic | 
multumim si
 sanatosi si fericiti sotului.
 sanatosi si fericiti sotului. 

eleņia spune:
eleņia spune:
 salutare este gata,un fresh un ceai sau orice doriti voi fetelor
este gata,un fresh un ceai sau orice doriti voi fetelor
la multi ani pentru iustin al mephala-ei si pentru sotul lui ramomar
multa sanatate si fericire
Lexi zice lumea ca seamana cu mine dar seamana si cu taxu cand e suparat si la mimica
deale domnului D
tusi:darius cine te-a facut asa frumos?
d:mami si cu tati
tusi:si ce reteta or avut sa fii asa frumos?
d:darius
va pupez si va doresc un sfarsit de saptamana super

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Elenia, multumesc frumos pentru cafea!
Tare simpatic Darius cu reteta pentru facut copii frumosi!
Aici se anunta inca o zi innorata, nu stiu ce-o sa ma fac cu fii-mea care ma roaga mereu sa mergem la leagane...
 de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Nu stiu cand voi reusi sa intru maine asa ca ii urez de pe acum OaneiCN la multi ani fericiti, sanatate si toate cele bune!  

Si mult succes la operatie, sa decurga totul repede si usor!
 Si mult succes la operatie, sa decurga totul repede si usor!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

mini_me spune:
mini_me spune:
 Buna seara!
Multumesc tuturor pentru felicitari! Azi am fost la eco si e totul in regula. Bebe a fost foarte activ/a, s-a rostogolit intr-una si abia a facut doctora masuratorile. Am ramas uimita cand i-am vazut manuta si fata foarte clar. Deschidea gurita :))) Parca la sarcina cu Iulia nu am vazut-o asa clar la eco de 12 sapt, dar banuiesc ca acum au un eco mult mai performant.
Sper ca toti copilasii au avut un 1 Iunie fericit. La noi au fost 51 de grade, asa ca am stat mai mult in casa sau pe la Mall (daca nu la masinute, la cumparaturi).
Mexxa sper ca totul va fi ok cu Sebi.
Itzy am facut albumul, dar cred ca nu e public. Asta seara il repar :))
Cat mai curand veti vedea poze cu Iulia!
Va pup DPN- Dec 21
 DPN- Dec 21
"Louli" 

mexxa spune:
mexxa spune:
 Buna seara
Am trimis in seara aceasta toate documentele la  pentru a deschide un subiect la ajutor umanitar sa strang banii necesari pentru Sebi.
 pentru a deschide un subiect la ajutor umanitar sa strang banii necesari pentru Sebi. sa avem noroc si sa ni se accepte cazul.
 sa avem noroc si sa ni se accepte cazul. si revin maine dimineata
 si revin maine dimineata , mamica lui Bibi cel poznas
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra                                  
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....