Tae Bo (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nush ce va temeti voi atata de febra...
mie chiar imi place sa am febra...
si cand strang asa de un muschisor care doare mai al naibii parca-mi place. e o durere placuta...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ramonika, stai sa vina bebe si-ai sa intelegi de ce.
as fi masochista sa ma alerge si sa ma calareasca sonia, io cu febra musculara de abia sa ma tin de sale. neah, nu merge, e sinucidere curata. :-)) plus ca risti o ruptura musculara de toata frumusetea daca fortezi dupa aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Briza, mai intai trebuie sa inveti exercitiile. Pentru asta cred ca e bine sa faci filmul tae bo foundation energy (dureaza o ora jumatate dar ritmul e lent), in care Billy explica ff bine toate exercitiile si le face incet, cu mai multe repetari.

Mii de. Este exact ce cautam. Azi am facut pana la miscarea nr 5, timp de ..50 de min ca tot opream si derulam inapoi. Sincer as mai fi continuat, ca imi placea, dar incepuse sa imi bata inima cam tare, asa ca am zis ca nu e bine sa fortez pe caldura asta, ca stiu eu apoi ce patesc. Vreau sa le fac intai corect si automatic, fara sa ma mai gandesc ce mana , ce picior.. Asa ca timp de o saptamana, doua o sa fac numai filmuletul asta. Oricum , abia acum am inteles pe bune intrebarea aia cu spalatul pe cap zilnic

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Briza, mai intai trebuie sa inveti exercitiile. Pentru asta cred ca e bine sa faci filmul tae bo foundation energy (dureaza o ora jumatate dar ritmul e lent), in care Billy explica ff bine toate exercitiile si le face incet, cu mai multe repetari.

Mii de. Este exact ce cautam. Azi am facut pana la miscarea nr 5, timp de ..50 de min ca tot opream si derulam inapoi. Sincer as mai fi continuat, ca imi placea, dar incepuse sa imi bata inima cam tare, asa ca am zis ca nu e bine sa fortez pe caldura asta, ca stiu eu apoi ce patesc. Vreau sa le fac intai corect si automatic, fara sa ma mai gandesc ce mana , ce picior.. Asa ca timp de o saptamana, doua o sa fac numai filmuletul asta. Oricum , abia acum am inteles pe bune intrebarea aia cu spalatul pe cap zilnic

briza_marii

O sa vezi ca dupa ce stii exercitiile si le faci automat o sa poti sa tii si ritmul la filmele mai grele.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu le-am prins din zbor...
am inceput cu basic, ce-i drept, si le mai incurcam si eu, insa in timp le-am deprins.
n-ai cum sa le faci perfect din prima.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata' fete silitoare...sunt happy ca am dat jos kg-ul ce l-am pus in weekend ..ieri am avut zi de iaurturi, azi am zi de salate ca prea mi=am facut de cap cu pizza,bere si inghetata..daca va face sa va simtiti mai bine eu dupa aproape 2 luni am miscari pe care inca nu le fac bine..mai am mult de lucrat la mobilitate,dar nu-i bai..iar de febra nu mai zic ca fac mai tot timpul(mai ales la picioare),dar deja m-am obisnuit cu ea

conchita sa stii ca si eu sunt indragostita de billy..daca nu era el nu stiu daca ma prindea asa tare sportul asta fiind asa greu..dar are omul asta ceva-ul ala care te face sa te ambitionezi si sa mergi mai departe...eu oricum sunt mai mult decat obsedata tinand cont ca ajung la 22.30 acasa rupta si cu examene pe cap, dar cu gandul la tae bo:)))

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Gata si pentru azi: abs bootcamp si 8 minutes workout. Curg apele pe mine, Doamne ce cald e..

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ramonika, tu esti cam sado de iti place febra glumesc bineinteles ...dar daca tot esti responsabila cu biciu, trece-ma si pe mine pe lista. Aseara nu am facut absolut nimic De luni de cand am "cochetat" numai cu advanced-ul de abia ma misc, si vad ca se intensifica febra asta pe zi ce trece In seara asta vin la raport, gata!

As vrea sa fac si eu basic workout-ul complet dar nu am corzile alea elastice ce le folosec ei . Voi aveti asa ceva sau improvizati? Cu ce?

Conchita, eu te invidiez pt inot, cu piscina in fata blocului Tot astept sa se faca odata cald afara sa pot sa ma balacesc si eu dar de cand au deschis astia piscina tot sub 20 grade o tine vremea asta.

Ugly, bine ai venit! Trebuie sa iti schimbi nick-ul in "gorgeous" dupa cateva sedinte de tae-bo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

momentan nu raportez nimic...abia am ajuns acasa de la examen si am o durere de cap si o stare de voma in mine de la canicula asta de nu mai pot..intr-o ora sper sa imi revin ca am intalnire cu billy si teava de la aspirator

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Ei,fetelor,mi-am pus singura capac azi.Am vrut diversitate,asa ca am facut fat burner accelerator.Sper ca am scris bine.Daca nici acum nu am murit,nu mai mor de inima vreodata.Pe la minutul 25 a trebuit sa fac pauza,sa respir,sa ma autoincurajez sa il termin.Ingrozitor de greu mi s-a parut.Cardio mi se parea mic copil pe lanaga.Mai faceti vreuna asta?Sau sunt eu obosita si corpul meu nu ma asculta.Ritmul mi se pare extrem de alert.
Si mi se pare mie sau Shelly e mai grasuta?Si Billy de fapt mi se pare mai plinut.Sau ii lungeste ecranul meu?
Deci,52 de minute fat burner accelerator pe azi

Mergi la inceput