Tae Bo (2)
Raspunsuri - Pagina 18
z333 spune:
gataaaaaaaaa..am executat un bootcamp abs...na si acum ca tot m-a energizat nea billy ma pun la citit ptr exam..v-am pupat..somn usor,ca eu nu stiu daca mai si dorm in noaptea asta:)))
Walk by faith..not by sight!
ugly spune:
Eunice, multumesc mult, mult, mult
Am cautat si pe youtube cate ceva dar incerc link-urile pe care mi le-ai dat tu.
De multa vreme caut o sala unde sa merg la tae bo, dar acum ca v-am gasit pe voi, mi se pare mult mai bine, iar faptul ca vin la raport in fiecare zi este motivant.
E ca si cum as merge cu cineva la sala
Va multumesc fetelor
Ramonika spune:
ugly - bine ai venit! sper sa te prinda tae bo-ul cum ne-a prins si pe noi.
noi le-am descarcat de pe reteaua de cartier sau de pe torente. daca ai asa ceva.
daca te mai putem ajuta cu ceva, intreaba. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
conchita spune:
raportez 45 de minute astazi, nu ma intrebati cum am reusit. am mai facut duminica juma de ora, dupa o ora de inot, a fost ceva mai bine, ca eram incalzita. mi se pare extrem de dificil si solicitant, nu reusesc sa pastrez ritmul. pana prind eu o miscare, deja s-a trecut la alta. dar ard toata la final, semn ca muschii lucreaza. nu voi face zilnic, pentru ca e clar ca nu am ajuns la o conditie fizica super sa-mi permit tae bo pe paine. :-)) dar nu capitulez. e antrenant, imi place, mai ales billy imi place.
pentru cine intreaba de unde, eu le fac pe-alea de pe youtube, pentru incepatori io zic ca e suficient.
mishutza spune:
Conchita,e super 45 de minute.Mai ales dupa inot.
Ramonika,felicitari pt rezultatul testului
Briza marii,eu nu stiam de filmuletele care te inavata ce si cum.Eu ti-am spus pur si simplu ce am facut eu.
ugly,bine ai venit,sa iti fie sederea frumoasa si plina de tae-bo.
La mine s-a mai dus aproape un kg,deci imi vine sa beau.Dar ma abtin.
Am vazut si eu ultimele filmulete de tae-bo,m-au ametit de cap.Mai fac vreo luna pe astea de le am,si pe urma le incerc.Sau cand voi ajunge in perioada de platou,le incerc.Mi se par mult mai solicitante.
Conchit,sa stii ca mananc zilnic cioco,seminte,ulei de maslin.Masline tre sa imi cumpar,ca pe cele de sapt trecuta le-am terminat in 3 zile,hihihi.Iar cu avocado nu reusesc sa o scot la capat,nu prea imi place in nici o forma.Si beau doar apa cu lamaie
Va urez la toate o zi buna.
ugly spune:
Ramonika, Conchita, Mishutza, multumesc pentru primire
Si eu prima data la raport:
Am descarcat cate ceva si am incetput azi cu basic si putin cardio. M-am simtit ca o balena. Dupa 10 minute credeam ca imi dau duhul. Am luat o pauza si am facut mai departe, tot vreo 10 minute. Acum parca ma dor toate, dar imi place
Pup fetele
conchita spune:
Mishutza, extraordinar, ma bucur enorm pentru tine.
hai ca usor-usor dispar ele toate kilisoarele in plus. nici mie nu-mi place avocado asa simplu, dar amestecat la salata cu de toate, parca nu i se simte gustul separat. eu il mai fac si guacamole: sare, putin suc de lamaie, rosii cubulete, usturoi. si, in zilele cand vrei sa pacatuiesti nitel, si o lingurita mica-mica de smantana. :-))il poti servi cu taco sau ca sos pentru aperitiv (morcovi, ardei gras, etc). eu nu le am cu dulciurile, deci nu mananc ciocolata neagra zilnic, din pacate. doar din joi in paste...
hannen spune:
Ce-mi citira ochii,45 de min. de tae bo si abia ai inceput!!
Aoleu,eu ma ascund!De simbata chiulesc la greu,mi-e si frica sa ma apuc din nou cind stiu ce dureri urmeaza a doua zi
Ramonika,scoate biciul pt. mine!cu dedicatie sa fie.![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen Ramonika,scoate biciul pt. mine!cu dedicatie sa fie. |
oricum aveam de gand sa scot biciul pt. tine cu dedicatie speciala
ce-i cu atitudinea asta? dar nu stii ca febra musculara trece destul de repede si daca faci exercitii peste febra trece si mai repede?

hai, mobilizarea, vreau raportul, daca nu azi, maine negresit, altfel ...

si restul?
anda - ce faci? ne bazam pe tine la grupul de avansati, sa dai exemplu incepatoarelor si tu dai bir cu fugitii?
hai, treci la raport, ca nu mai iert pe nimeni

ellinia, marami, monicel - ce facem? va mai las pe listuta sau nu?

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
conchita spune:
hannen, da mami, dar eu n-am inceput dieta+sport de cateva zile numai. inotam si inainte aproape zilnic, iar cu program regulat de sport si dieta am inceput cam acum doua luni, deci stai asa, nu te descuraja! ajungi si tu acolo.
pe pariu ca voi executati mai bine ca mine tae bo asta? v-am zis, eu le-am mosmondit, dadeam stop, iar repetam, iar de la capat. nu fusera 45 de minute curate-curate, ca la Ramonika probabil. mai de incepator asa. n-am facut febra, ca am inotat inainte si am luat si-o aspirina. :-))