Tae Bo (2)
Raspunsuri - Pagina 17
briza_marii spune:
Bravo Ramona pt rezultat
Eu, raportez 40 de min de abs + cardio (tot billy). Eu sunt suparata ca in afara de abs bootcamp nu reusesc sa tin ritmul deloc la celelalte
. Azi am incercat cardio, de ex....dupa primele 5 min deja m-am pierdut
, apoi am mai incercat taebo basic (nu ma refer la The Instructional Workout) si iar ..prea repede pt mine..adica, pana reusesc eu sa prin miscarea, el deja trece la alta!
Fetelor care mai sunteti incepatoare, voi ce faceti?
In alta oridne de idei si eu si sotul avem o durere crunta de cap! Ce naiba, pe toti ne doare capatzana???!! 
briza_marii
ugly spune:
Buna fetele,
Vreau si eu tae bo, ma primiti si pe mine?
Eu am multe kilograme de dat jos. Le-am castigat in urma unor dereglari hormonale si nu mai scap de ele...
Spuneti-mi si mie va rog de unde descarc Billy Blanks training
mishutza spune:
Briza,mie abia aseara mi-au iesit miscarile cam 99%La inceput ma busea rasul,apoi incercam sa tin pasul,dar nu imi iesea.La miscarile de stiam sigur ca nu le pot face,faceam fluturasul,dadeam si eu din maini si din picioare sa nu stau pe loc.Pe urma am incercat sa fac usor,cand eu faceau repede.Si ma uitam atent la ei.Acum au inceput sa imi iasa marea majoritate.Mai incearca,nu cred ca a iesit la cineva din prima totul
Elena_R spune:
Ramona, felicitari!! ![]()
Si pe mine m-a durut aseara sub coasta, in partea dreapta, mai ales ca nu eram obisnuita cu asa un ritm alert. Am incercat sa o las un pic mai moale la exercitiile pt piciorul drept, si dupa 5-10 min de antrenament, nu ma mai durea si puteam sa fac exercitiile la intensitatea necesara. Numai sa nu fie apendicita ca numai de asta nu am nevoie acuma 
Cat de corect faceam eu miscarile alea, asta e alta poveste. Briza, stiu cum e, mai ales cand incepi un program nou. Cred ca cere timp si obisnuinta cu programul respectiv, apoi poti face toate miscarile cum trebuie. Mi s-a intamplat aseara de cateva ori, dar o dadeam inainte in acelasi ritm ca ei, chiar daca nu aveam piciorul corect in fata sau loveam cu mana gresita in directia opusa
Cu cat exersam mai mult cu atat o sa facem si mai bine
Spor la treaba !!
eunice78 spune:
Briza, mai intai trebuie sa inveti exercitiile. Pentru asta cred ca e bine sa faci filmul tae bo foundation energy (dureaza o ora jumatate dar ritmul e lent), in care Billy explica ff bine toate exercitiile si le face incet, cu mai multe repetari. Apoi faci Tae bo cardio, cel mai usurel, nu advanced (filmele alea mai vechi, nu cele din ciclul ultimate sau amped). Dupa ce o sa stii exercitiile ff bine, o sa iti fie mai usor sa tii ritmul, nu mai stai sa te gandesti la pasi.
Ramo, bravo pentru test.
Inca ma doare capul. Efectiv am tras de mine ca sa fac programul ala azi..vedeam stele verzi..
Baietzii mei
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mishutza .Mai incearca,nu cred ca a iesit la cineva din prima totul |
Da, imi dau seama ca nu a iesit la nimeni din prima...
).Noapte buna fetelor!
PS. Am vazut ca de maine reincepe "Totul despre sex" cu Carrie Bradshow
pe Prima de la 22.30...Nu stiu daca sunteti amatoare, dar eu chiar ma bucur sa le revad pe cele 4 gagicutebriza_marii
later edit vad ca pana m-am mosmondit eu sa scriu, voi deja mi-ati raspuns
z333 spune:
ciao gagici...apropo de dureri de cap, sunt in aceeasi barca cu voi azi..acum ma bag rapid la un billy ca apoi tre' sa ma pun sa mai repet ptr examenul de maine:((((((((
Ramona ma bucur ca bebele tau e ok
Walk by faith..not by sight!
ugly spune:
Eunice78, desi nu ai raspuns pentru mine, iti multumesc pentru explicatii.
Daca ma primiti si pe mine ies si eu de azi inainte la raport in fiecare zi
cait spune:
Salutare si de la mine.din pacate nu pot raporta nimic ca nu am timp de nici unele zilele astea.iar pentru dureri de cap va recomand fasconal trece imediat.Va puo
Cait
Home is where heart is...
eunice78 spune:
Bine ai venit! Si spor la exercitzii. Vezi sa te prezinti musai la raport ca altfel scoate Ramo biciul!
Eu am descarcat o parte din filme de aici:
http://www.demonoid.com/files/details/1488520/775222/
http://www.demonoid.com/files/details/1420118/6201776/
http://www.demonoid.com/files/details/301040/775222/
Apropo, unde sunt restul fetelor? Cam chiuliti...
Baietzii mei