Tae Bo (2)
Raspunsuri - Pagina 12
moana spune:
Sunt la a 4a zi de bootcamp.Nu reusesc inca sa fac si partea a4a. Dupa ce termin partea 3 sunt rupta. Dar perseverez. Desi nu se vede nici la cantar nici la haine eu ma simt mai supla.
eunice78 spune:
Buna, fetelor!
Eu azi plec si revin luni dimineata, asa ca trei zile nu fac nimic, sa nu ma dati disparuta.
Azi m-am trezit cu o febra la partea dorsala de zile mari, nu mai tin minte sa fi avut asa dureri de f..
, abia ma miscam.
Eu acum 2 saptamani aveam 65.1, aseara aveam 62.9
. Sper sa ajung pana plec la mare (26 iunie) la 61 kg, acolo sa ma mentin (desi cred ca visez doar frumos, ca stau 15 zile la All inclusive) si cand ma intorc sa ajung si eu la 59..as fi suuper multumita.
Cand ajung la 59 va trimit poze pe privat, pe forum nu pun, am si eu chichitele mele, dar sa ajung la 59.
Ramonika, eu exercitiile alea de care zici tu nu le pot face, decat partial. Sunt parca peste puterile mele. Voi le faceti pe toate, adica in ritmul de acolo si cu toate repetarile?
Ele, sanatate sotzului tau! Mie imi place Brasovul, e un oras tare frumos, mai ales pentru mine ca eu cand ajung in Brasov parca deja ajung acasa, desi sunt doarla jumatatea drumului (ca eu de loc sunt din Harghita).
Mishutza, felicitari pt kg pierdut!
Weekend placut tuturor!
Baietzii mei
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eunice78 Ramonika, eu exercitiile alea de care zici tu nu le pot face, decat partial. Sunt parca peste puterile mele. Voi le faceti pe toate, adica in ritmul de acolo si cu toate repetarile? |
daca te referi la advanced, la partea care se lucreaza la podea, da, le fac pe toate si fara oprire. la un moment dat nici nu mai simt picioarele, parca se misca asa, din inertie, fara sa le comand eu...

week-end placut!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
eunice78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
daca te referi la advanced, la partea care se lucreaza la podea, da, le fac pe toate si fara oprire. la un moment dat nici nu mai simt picioarele, parca se misca asa, din inertie, fara sa le comand eu... ![]() week-end placut! Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() |
Suuper tare!
. Da, la alea ma refeream.Baietzii mei
Ramonika spune:
totul tine de antrenament ![]()
mie-mi place ca Billy nu executa toate exercitiile cap-coada ci se opreste si da explicatii, vorbeste cu noi, ne "face la psihic"
si aia saracii din sala continua cu exercitiile, nici nu mai stiu de cate ori au numarat pana la 8, se vaieta toti, gem pe-acolo, iar Billy nici nu se opreste din vorbit si-i da inainte pana ii rupe pe aia din sala... 
si la un moment dat se gandeste sa zica "change side" si aia toti rasufla usurati si gem care mai de care... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Elena_R spune:
Ceau fetele,
Ramonika, merci de pont! mai am eu pana ajung acolo dar e bine de stiut
Ele - multa sanatate sotului tau. Inteleg prin ce treci, si tatal meu a patit-o de multe ori cand se dadea si el viteaz sa sudeze, si tot nu s-a invatat minte. Si tot asa in toiul noptii eu bantuiam prin farmacii dupa tot felul de comprese si solutii de spalare a ochilor.
Mishutza, bravo!! Tine-o tot asa!
Deci eu sunt terminata azi! Am o febra musculara de nici nu pot sta dreapta pe scaun
asa ma dor toti muschii din abdomen, si din spate, si un pic picioarele... Asa imi trebuie daca m-am apucat iar aseara sa fac tot ab-bootcampul. Dar! spre surprinderea mea am reusit sa fac multe din exercitiile ce nu le puteam face deloc cu o seara inainte.. bine, in afara de abdomenele alea cu ridicare de la podea, care sunt imposibile!!!! Mai am pana sa reusesc sa le fac si pe alea complet. In rest, totul a mers bine...mai bine decat la prima incercare macar!
Asa ca, o dau inainte cu tupeu! vad ca prind ceva rezistenta! 
Am vazut un alt program fain de-al lui Billy. Cel de basic workout...pare interesant, l-a incercat cineva? ar merge dupa ab-bootcamp sau e cam greu?
Spor la treaba!
Ele spune:
Apar si eu. Sunt cam zombi de somn dar nu ma las si fac si azi un antrenament. Tre sa aleg.
Multumesc de gandurile voastre la toate si da, sotul e mai bine. Are ochii rosii dar zice ca e mai mica durerea. Mama dar ce noapte am avut!
Nici nu stiam la ce sa ma gandesc: la sot care trebuia dus de mana ca nevazatorii, la copilul lasat dormind acasa sau la faptul ca trebuia sa conduc prin locuri prin care nu mai umlase incepatoarea de mine. Fetelor eu ma aveam ziua de cantarit luni, dar m-ati facut curioasa cu scaderile noastre si tocmai m-am urcat pe cantar. e de bine. 
Margelute
Elena & Denisa
NOI
cait spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminitaguba neata gagici..ma preg de munca ![]() Walk by faith..not by sight! |
Lumi astept linkurile ca, eu as avea nevoie mai ales pentru fund ca acolo sunt probleme mari rau..revin dupa ce il salut pe Billy.
Cait
Home is where heart is...
cait spune:
tot eu revin
Deci am prestat 20 de minute de advanced dar ma dor toate alea..imi place mai mult decat ab pentru ca se apropie de karate dar deocandata nu rezist prea mult..trebuie sa ma antrenez
O seara buna tuturor.
Cait
Home is where heart is...