Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moni nu stii pe nimeni care sa plece in ungaria si care il poate aduce. Sotul tau nu are nici un drum mai aproape de granita cu ungaria ca sa dea si el o fuga.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Raloucoutza, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea !!!

many_bani, am fost in spital sa-mi iau CM dr meu era de garda si nu a avut timp sa-mi arate saloanele...data viitoare nu scapa de mine...revin cu impresii.

blue_flower, dr cu care am facut fiv nu este de acord cu sexul in timpul sarcinii si oricum aveam inoculata asta...dr din tara care imi urmareste sarcina mi-a zis dupa 12 saptamani incet si tandru...la 12 sapt aveam placenta inserata jos...la 13 sapt sangerare...la 16 sapt sangerare...la 20 sapt hematon suborional recomanadare repaus...deci : stop joc din noiembrie...

nusy, multumesc si tie nastere usoara ca doar ai intrat pe ultima suta de metri !!!

Klu 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui nusy
Cristal: multumim mult pentru vesti! Nu mai stiu unde trebuia sa nasca Kineta,cine stie..o fi ea!

Eu cred ca daca are o fetita si un baiat este ea.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Aseara la orele 11:55 ANA P a adus pe lume doi baietei , pe Victor de 1900 gr si pe Razvan de 1600 kg.
Atat piticii cat si mamica sunt bine sanatosi.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si noroc in viata

Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Wow,felicitari Ana! Sa fiti sanatosi toti trei si sa aveti numai bucurii!!!

Asadar,a inceput sa ploua cu bebei!!!!!Cate emotii....!!!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Bine ati venit pe lume Victor si Razvan!!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Ana_p, Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari ANA P, sa va traiasca flacaii si sa va bucurati de ei.
Este clar, au inceput sa curga si la odiseea noastra cu bebelusi. Doamne ajuta ca toti sa vina pe lume sanatosi si mamicile sa fie bine.
Evy pe unde esti? nu dai nici un semn de viata?

Va pupic

17 +

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce s-au grabit baietei Anei. Si cand ma gandesc ca avea sarcina mai mare cu 10 zile decat a mea ... intru iar in trepidatii.
Ca si sarcina gemelara urmez eu si apoi Elena.

Incerc sa nu v-o iau in fata si sa stau cuminte la locul meu. Oricum fetitele mele au interdictie sa vina pe lume mai repede de 17 iunie cand voi implini 34 sapt.

Bulunaaaaa, da un semn ca esti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

Buna fetelor.Sunt si e o noua graviduta prin fiv.UM-20 aprilie,ET-6mai,fiv in Autria-Wunschbaby Viena.Am inteles ca as fi in saptamana a7a de sarcina.Pe 3 iunie am fost la doctor,mi s-a facut eco abdominal si mi s-a spus ca ar fi 2 copilasi.Pe 11iunie sunt programata la bucuresti la un eco transvaginal cred.O sa fiu in saptamana a8a de sarcina,mai exact 7 sapt. si 4 zile.Credeti ca este riscant eco transvaginal facut la 7 sapt si 4 zile???
Mii de multumiri pentru treaba care o faceti cu acest forum si felicitari pentru ajutati atatea femei.as dori sa ma inscriu si eu la odisee daca se poate.sunt atat de fericita ca am ajuns si eu in sfarsit la aceasta etapa de.felicitari fetelor care deja i-au adus pe lume pe pitici!

Mergi la inceput

Moniland toata noaptea m-am gandit la Ana. Nu prea m-am odihnit. Cand ma sunat aseara sa imi spuna ca e la spital si ca naste am crezut ca nu aud bine.
Am zis ca zilele astea imi termin si eu bagajelul ca vad ca piticii pot fi plini de surpize. Una doua te trezesti mamica.
Ana maine ar fi implinit 34 de saptamani.
Fetelor daca aveti posibilitatea sa faceti dexametazona e bine sa faceti. Ana a facut iar bebelusii au respirat singurei de la bun inceput. Sie u am facut iar saptamana asta care vine mai bag o doza.
Oricum piticii mei nu au ordin de evacuare pana la 37 de saptamani. Sper sa fie ascultatori si sa nu imi faca surprize.

Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput