Gravidute prin FIV (41)
Raspunsuri - Pagina 8
elenada spune:
Nusy foarte frumos caruciorul. Sa il stapaneasca sanatosa printesa ta. Mai ai asa putin ca ma apuca si pe mine emotiile.
Moniland e frumos caruciorul. Si are asa multe optiuni. Chiar e super ok. Parerea mea e sa te hotarsti o data ca ai sa plimbi fetitele in brate.
Kineta sigur e cu bebeii. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi toti trei.
Miky se mai rasfata si ea putin la mami.
elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
many_bani spune:
Nusy, foarte frumos caruciorul, am notat si eu modelul ptr. cand va venii vremea.
Ayda, Moni, Elena acum, acum urmati voi, Doamne ce a trecut timpul.
Klu ai fost prin spital, cum este, astept impresii
VA pupacesc si va urez o minivacanta reusita.
17 +
cristal1995 spune:
Va anunt cu mare bucurie ca ieri, 4 iunie ora 9:30 a venit pe lume Ilinca Maria, 51 cm si 3500 g Raloucoutza, te pupic, felicitari si sa va traiasca
Fetelor, Kineta trebuia sa nasca la Filantropia? Ca mi-a zis Ralu ca a mai nascut o graviduta de gemeni prin FIV... Ma gandeam ca poate despre ea este vorba.
Va pupic pe toate
Aly-in cautare de mama-purtatoare
many_bani spune:
Raloucoutza, sa dea DD sa ai o fetita sanatoasa si tie iti urez recuperare rapida
17 +
blue_flower spune:
Fetelor care ati ramas prin FIV, dupa ET mi s-a recomandat sa nu am contact sexual.
Cat timp se mentine restrictia?
Eu acum sunt in 4 sapt si 3 zile, dupa ultimele calcule, ET a avut loc pe 21 mai.
La voi cum a fost? Cat timp nu ati avut contact sexual dupa ET?
elenada spune:
Raloucutza felicitari sa fiti sanatoase fericite si sa va bucurati toate viata una de cealalta.
Blue-Flower mie doctorii de la clinica unde am facut eu fiv ne-au zis ca dupa 4 zile de la ET putem sa avem contact sexual.
Daca va iubiti putin asa foarte tandru nu ii afecteaza.
elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristal1995 Va anunt cu mare bucurie ca ieri, 4 iunie ora 9:30 a venit pe lume Ilinca Maria, 51 cm si 3500 g |
Bine ai venit pe lume Ilinca Maria!!! Felicitari Raloucoutza!!!!! Sa ai o fetita sanatoasa si cuminte ca desteapta si frumoasa sigur este.
32+Laura Ioana Irina Maria
Moniland spune:
citat din mesajul lui elenada Moniland e frumos caruciorul. Si are asa multe optiuni. Chiar e super ok. Parerea mea e sa te hotarsti o data ca ai sa plimbi fetitele in brate. |
M-am hotarat la acela, dar nu stiu cum sa-l aduc de afara. Cel mai aproape de mine e Budapesta dar nu stiu cum fac cu transportul ca cei de acolo nu livreaza in Rom.
Moniland spune:
citat din mesajul lui blue_flower Fetelor care ati ramas prin FIV, dupa ET mi s-a recomandat sa nu am contact sexual. Cat timp se mentine restrictia? Eu acum sunt in 4 sapt si 3 zile, dupa ultimele calcule, ET a avut loc pe 21 mai. La voi cum a fost? Cat timp nu ati avut contact sexual dupa ET? |
La mine e stop joc din noiembrie.
Obligatoriu sa folosesti prezervativul.
nusy spune:
Klu, Elenada,Many_bani: ma bucur ca va place!
Klu: felicitari pentru schimbarea prefixului si sarcina usoara in continuare!
Cristal: multumim mult pentru vesti! Nu mai stiu unde trebuia sa nasca Kineta,cine stie..o fi ea!
Raloucoutza: sa fie sanatoasa Ilinca,sa creasca mare,sa va bucure toata viata si tie refacere rapida!
Blue_flower: parerea mea e ca pana mergi la prima ecografie si iti da doctorul ok,sa nu aveti contact sexual.Cel putin noi n-am avut pana nu ne-a spus dr.ca e in regula si avem liber(am avut si o sangerare in sapt.7 si cu atat mai mult ne-am abtinut).
Nusy 36+ Ingrid Cristiana
Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!