Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

A, uitasem. Gravidutelor care intrati in concediu prenatal sa fiti atente la salariu ca nu se retine impozit si nimic afara de CAS si asta la salariul minim nu la salariul vostru (adica 63 lei). Va spun asta ca eu am patit-o. Si sa va pastrati minim 42 zile pentru dupa nastere ca sa puteti lua concediu pentru ingrijire copil.

Pupici.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor ce este cu linistea asta? Iar suntem pe pag.2

De Kineta nu stie nimeni nimic?

Pupici

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu nu stiu nimic. Sper sa fie bine si sa-si stranga puiutii sanatosi in brate.

Despre mine.... inca imi caut carucior . Camera fetitelor e aproape gata, la bagajul de spital mai trebuie maruntisuri, de la farmacie nu am luat nimic inca. Asa ca.... ma rog sa stea fetele inca doua sapt sa ajung la 34 sapt de sarcina ca sa nu mai fie riscuri. Apoi sa vina cand vor ele dar cat mai tarziu

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Si eu cred ca Kineta a nascut,din moment ce n-a mai intrat deloc pe aici.Speram sa fie bine si sanatosi cu totii!

Eu mi-am cumparat ieri si tot ce-mi trebuia de la farmacie,asa ca nu mai am de cumparat decat cercelusii fetei(azi ma duc,abia astept!),ca sa-i iau cu mine la spital,sa-i puna de acolo in urechiuse.

Carucior am gasit la o super-oferta,la mine in oras,cu reducere de 30%.Este de la Primii Pasi,modelul H130, 3 in 1(carucior+landou+cos auto)www.coolbaby.ro/product.php?id_product=71453" target="_blank">aici si pe net l-am vazut de la 860 lei pana la chiar 1023 lei.Spre norocul meu,era vanduta scoica auto(pe care,oricum,eu mi-o cumparasem anterior,de la carrefour ,cu 150 lei,tot de la primii pasi,dar alt model),asa ca se dadeau doar caruciorul cu landoul,la 532 lei(facusera reducere de la 760 lei).Iar landoul se prinde la masina,cu centurile de siguranta,asa ca am rezolvat si problema pe care o aveam cu adusul bebicii de la Bucuresti(caci scoica auto mi se parea prea curbata pentru spatele ei,mai ales ca avem de parcurs cam 300 km).Si nu mai spun ca si culoarea caruciorului e gri cu roz(pentru fetite),parca ma astepta pe mine.Sunt super-super multumita si incantata de achizitie,are de toate pe el.

Va si sa auzim numai vesti bune!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Bravo nusy! Foarte frumos caruciorul. Sa-l poarte sanatoasa! Si mi e imi place tare mult ideea cu landoul pt cand e micuta ca s epoate transporta si cu masina f. pb. Mie tot la www.firstwheels.nl/en/city_twin/" target="_blank">acesta imi sta capul. Incerc sa-l rezolv cumva din Ungaria, ca romanii....
De la farmacie ce ai luat?

Cred ca si Raloucoutza a nascut si sigur si katykaty care pacat ca nu ma scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy frumos caruciorul si chiar super oferta. Ce putin mai ai pana iti strangi bebelina in brate
Va pupic si sa auzim numai vesti bune si sarcini duse la termen

Ayda 34+

Mergi la inceput

Uauu ayda, nici tu nu mai ai mult. Incearca cumva sa ne dai de veste cand se intampla marele eveniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Moniland va anunt sigur, si aici si la zmeurici...eventual il pun pe sot sa scrie dc cumva ratacesc nr voastre de tel
Tot ma uit si eu la carucioare si nu ma pot hotari...sa fie practic, usor...ieftin

Ayda 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ma bucur mult ca va place caruciorul meu! Moni ,si al tau e super,merita sa te zbati sa-l gasesti,imi place foarte mult!

De la farmacie am luat asa: pentru spital: baneocin pudra, bepanthen,garmastan,ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares, 2 pachete mari de vata,comprese sterile,supozitoare cu glicerina si calmante(ketonal supozitoare si piafen injectabil,sa am la mine,in caz de nevoie sa nu ma rog pe acolo).I-am spus si medicului ca vreau sa-mi iau calmante,sa am eu la mine si el mi-a dat reteta(si am si cumparat)pentru Perfalgan(calmant) si Ergomet(oprirea hemoragiei).Am zis ca mai bine sa am la mine,decat sa ma lase cu durere ,in cazul in care ei nu prea au.
Pentru acasa,dupa ce vin cu bebica: ser fiziologic,pipete,alcool alb de 70 grade,comprese sterile,leucoplast din hartie(pentru buric).
Si am comandat si pe net,la o persoana fizica,Infacol cu 30 lei(cel mai ieftin pe care l-am gasit),2 cutii pe care le-am si primit imediat( a doua zi de la comanda,tipul e din Galati) si sunt ok(sigilate si cu termen de expirare in septembrie 2010).

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

nusy, frumos, util si ieftin caruciorul bebelusei tale...sa-l foloseasca sanatoasa !!!

Am cam terminat si eu bagajul de spital, am cumparat tot ce-mi va trebui de la farmacie si pentru bubruza mea a cumparat mama cam ce mi-a zis prietena mea miha2004 ca o sa am nevoie in primele zile...
Mai am de tras fermoarul la geanta dar inca nu ma hotarasc...

Azi schimbam si noi prefixul

Klu 30+

Mergi la inceput