Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

VA MULTUMESC FETELOR PT. SUSTINRE.
SI SPER SA RAMAN AICI CU VOI PANA LA SFARSIT.
MAINE AM SA VORBESC CU D-RITA SI O SA VAD CE-MI ZICE.
PROGESTERON AM FACUT CATE UNUL PE SAPTAMANA SI MI-A ZIS SA CONTINUI PANA IN SAPTAMANA 14,DAR SUNT FIOLE DE 100 MG SI NU STIU DACA EA STIE ,CA AM INTELES CA SUNT SI DE 250 MG.
PENTRU TOATE MAMICELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, trebuie sa fie bine. Ai incredere in puiutii tai ca sunt luptatori. Gandeste pozitiv si stai linistita ca altceva nu ai ce sa faci.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Iana - si eu am avut pete maronii incepand cu z 10 de la ET (chiar ma speriasem am crezut ca vin rusii) si au tinut cam pana in z 20, apoi pauza vreo 4-5 zile si apoi din nou inca vreo 10 zile. Totul a fost normal si dr. din Ung. cu care am facut FIV si dr. de aici mi-au spus ca la unele femei se poate intampla de la implantare, poate de la celalalt embrion care nu s-a implantat etc. Eu am facut injectii cu progesteron - 2fiole de 25 mg o data la doua zile si in acelasi timp 6 pastile de utrogstan 200 pe zi cam pana la 9 saptm. dupa am inceput treptat sa reduc si doza de utrogestan. Nu lua gravibinon chiar daca gasesti asta e sfatul meu. Doctorita ar fi trebuit sa fie in stare sa te linisteasca scurgerile maronii sunt ok, abia cand vezi rosu te impacientezi si chiar si atunci (cum ti-au spus fetele) se poate rezolva, exista varii motive nu neaparat bb e rau.

15+

Mergi la inceput

MIRAMAR,multumesc,am facut si eu un progesteron injectabil acum de 100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, asa va citesc cu drag, dar inca nu am curajul sa ma anunt graviduta. Mi-a iesit mie BHCG-ul 55 in ziua 11 de la ET, dar inca nu am curaj....pana nu vaz io la 6 sapt ca ii bate inimioara....parca nu ma pot anunta gravi.

Iana, eu nu am pete de nici o culoare, pun 3 arefam pe zi si inghit 1 acid folic de 5mg.
Ma doare burtica si incep sa creasca sanii, asta e tot. Si parca nu am pofta de mancare....as manca numai cirese si nimic altceva.

Ma gandesc cam cu groaza la greturi si alte chestii nasoale ce va' sa vina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari proaspetelor gravidute, o sedere lunga (cam de 40 sapt.)si placuta la aceasta odisee.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

micky, o sa treci tu si peste pr colicilor, imi dau seama cat e de greu sa nu ai ce sa le faci la doua sufletele care se chinuie...dar trebuie sa rezisti...

moniland, felicitari pentru inca o saptamana...sa vina gemenutzele cand se vor termina toate pericolele !!!

buluna, nu-mi vine sa cred mai ai doua saptamani si-ti vezi visul cu ochii ... cat de aproape esti de marea intalnire... Tin pumnii stransi sa iasa totul asa cum vrei tu.

many_bani, INFACOLUL este lichid sub forma de sirop...am cumparat si eu anul trecut cateva zeci din Ungaria pentru diverse mamici, pretul lui era in jur de 1700 ft...

iana, si eu am avut doua reprize de sangerari maronii in sapt 9 si sapt 13 ...cauza un hematom retroplacentar si ca tratament de sustinere am facut prog o data la doua zile cate 2 fiole de 25 mg si in celelalte zile luam cate 8 utrogestan/zi...urmand sa reduc progestativele treptat. Stai linistita in patut si gandeste pozitiv. Poti sa iei no-spa si mie dr cu care am facut fiv mi-a dat pe toata durata sarcinii cate 2 pastile de magne B6/zi.
Sa dea DD sa stai la odisee 40 saptamani !!!

blue flower, sa fie asa cum iti doresti si singurul bai sa fie greturile !!!

Klu 29+

Mergi la inceput

KLU- MULTUmESC DE SUSTINERE.Ma ingrijorez pt. ca putine fete eu fost care au sangerat in saptamana 4.
BLUE FLOWER NICI SA NU AI PARTE DE ASA CEVA.
E groaznic sa treci de la agonie la extaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

blue_flower, asa "neoficial" poti sa intri zilnic pe la noi.
iana, repeta hcg-ul sa te linistesti.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Multumesc de raspuns. Imi spusese soacra mea ca pot ramane cu dureri de spate de la injectie...ca mai bine anestezie totala. Dar daca ziceti voi ca este bine va cred si mi-ati luat o piatra de pe inima. Nu vroiam sa dorm la nastere...

Da KLU, mai am asa putin...si bebele cred ca este nerabdator sa iasa. Nu cred ca mai are loc pt. ca tot se misca pe acolo prin burta. Si in pluc sta cu capul in ficatul si fierea mea si am niste dureri...ca nici nu mai stiu cum sa stau. Dar suport eu...

Am spalat si calcat hainutele pentru spital. Sunt asa micute...sa mori de drag...

Va urez si eu sarcina usoara in continuare, iar mamicilor copilasi fara probleme, fara colici si veseli.

Multi pupici.

AMR 2 SAPT.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
37+

Mergi la inceput