Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Victor si Razvan bine ati venit !!!
Ana P sa-ti traiasca piticii si sa-ti aduca numai bucurii !!!

Chiar ca ploua cu bebelusi aici pe la noi !!!

Si eu am dead line 1 august...

Elenada, dexametazona din cate am citit eu are efect o anumita perioada ...tu stii anume cat ???

Klu 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Many_bani: Evy este bine,am vorbit eu cu ea la telefon,insa avea probleme cu net-ul,de aceea nu a mai putut intra.

Marriam: se face ecografie intravaginal pana pe la 12-14 saptamani,asa ca stai linistita,nu e absolut nicio problema.Sarcina usoara si felicitari pentru gemeni!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mara, FELICITARI!!!!! Sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme si copilasii dusi pana la termen.
La 7 sapt doar cu eco vaginal se pot vedea puiutii si oricum e mult mai clara imaginea.
Ai facut ET cu blastocisti?
Elena, dar ce s-a intamplat de a nascut asa repede? Stii amanunte? Mie nu mi-a zis nimic dr. de dexametazona si am uitat sa-l intreb. Sper sa stea fetitele cat mai mult, dar cand aud ca se poate intampla asa repede parac ma ia cu tremurici.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Mara, e ok daca te trec in listuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

PE 1.06.2009 au venit pe lume cand au vrut ei REBECA NICOLE SI DAVID NICOLAS,2380GR SI 2350 GR,sanatosi si mancaciosi.Acum suntem acasa ,e agitatie mare pana isi formeaza un program ,dar sper sa ne revenim,eu de 3 zile am dormit doar 5 ore,dar sper sa imi revin.CAND pot mai intru ,dar cred ca nu curand ca sunt solicitata la maxim.VA pup pe toate si va multumesc pt sustinere si urari ,ramane sa citesc din urma.

36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bravoooo,Kinetaaa,felicitari!!!!!Bine ati venit pe lume Rebeca Nicole si David Nicolas,sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!!!

Maaaiiii,chiar ploua ,nu gluma,cu bebelusi!!!!!!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Super Kineta!!! Sa-ti traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi.
Oricum s-au nascut la 37 sapt si cam cu aceeasi greutate.
Cand poti sa ne scrii despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

Multumesc din suflet pentru raspunsuri si sprijin.Da ,chiar imi doresc sa fiu trecuta pe listuta.Va doresc din inima la toate numai bine ,sarcini usoare si copiii cei mai sanatosi si frumosi.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

Aaaa.....si am uitat sa raspund.. ca nu am facut ET cu blastocisti ci la 3 zile.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Kineta ce surprizaaaaaa, sa va traiasa bebelusii si sa va bucurati de ei.
Marriam, scrie repede mai multe mesaje sa scapi de moderare si sa putem sa le vedem in timp real. Eu am facut echo. transvaginal de la 4,6 sapt. pana la 11 sapt. si ceva, sunt mult mai clare si precise decat cele abdominale, asa cum spunea si Moni, si nu prezinta nici un risc.
Nusy, multumesc de mesaj, am reusit si eu sa dau de Evy azi.
Azi am luat rezultatul la TT si este totul ok, insa eu sunt un pic ingrijorata pana acum (17 sapt.si 4 zile )nu am simtit, sau nu mi-am dat seama, bebelul miscand. Fetelor voi cam cand ati simtit?

Pupici

17 +

Mergi la inceput