Gravidute prin FIV (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

many_bani, stai linistita ca e prea devreme.
Eu am simtit parca prima data la 19 sapt si 1 zi,apoi pauza si dupa aceea parca in fiecare zi.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kineta felicitari. Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata voastra. Pupici la pitici.

Nu stiu cat au efect injectiile cu dexametazona. Ana a facut 3 fiole in saptamana 31 si inca trei fiole in saptamana 32.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor, stie vreuna dintre voi cum arata un embrion in ziua 23 de la ET?
Azi am eliminat ceva de forma sferica cu textura si culoarea pielii si cu un punct rosu-maroniu la mijloc
Cred ca era bebicul meu......
Va rog ajutati-ma cu un sfat ca sunt disperata...
Nu stiu ce sa fac pana marti cand sunt programata la eco...
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina, dar ai sangerat?

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Nu,doar ieri am avut niste pete maronii si cand am sunat la Giulesti mi s-a spus ca poate fii de la implantare si sa stau linistita...
Sa iau in continuare 3 arefam /zi
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

buna fetelor. O sa va tin la curent cu ce fac si la eco de pe 11iunie,adica joi.sper sa fie totul bine! Stiti cumva ,trebuie sa le bata inimioara la 7 sapt?? a facut cineva eco la 7sapt?...Dar totul o sa fie bine!Acum sunt o optimista.va pup pe toate si tinem legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alina: parerea mea e ca nu ai putea sa elimini embrionul(adica sa ai avort spontan) fara sangerare in toata regula si cu dureri de burta ,ca la ciclu. Oricum,pana marti stai linistita(stresul si panica fac foarte rau),fii optimista,gandeste pozitiv,ia tratamentul si nu face efort...si vei vedea la eco exact situatia...oricum,tu nu poti influenta cu nimic,ce vrea Dumnezeu aia e...asa ca,mai bine,fii optimista!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kineta felicitari mamico, sa-ti traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!
Dariaioana mi-e dor de tine! O sarcina usoara in continuare!
Ralucapaun ce mai faci?
Nusy, Moniland, Elenada ce putin mai aveti!

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc pt. raspunsuri
Am fost la Giulesti si d-ra care era de garda a zis ca e prea mica sarcina si nu se vede la ecograf,dar marti cand ma vede prof. Marinescu se va vedea pt. ca el are un ecograf mai performant.....
Si ca nu am altceva de facut decat sa astept...
Voi astepta si ma voi ruga...
Va pup !
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Kineta, felicitari pentru bebelusii armoniosi !!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul !!!

Marriam, ecografia transvaginala este mult mai elocventa avand in vedere varsta mica a sarcinii...la 7 saptamani le bate inimioara si o sa le-o si auzi...
Bine ai venit si sa ramai la odisee pana la 40 de saptamani !!!

many_bani, eu am simtit intamplator pe la 17s si 3z o mica tresarire de muschi pentru ca eram cu mana pe butica...pe la 18s si cateva zile cand stateam pe scaun simteam o presiune ca o miscare de intestine...abia pe la 19s am elucidat miscarile bebelinei cu adevarat...

alinaoprea, nici eu nu cred ca ai eliminat embrionul...eu la primul fiv cand sarcina s-a oprit in evolutie la 6 sapt...am avut hemoragie foarte mare si niste dureri crunte de nu stiam pe ce parte sa mai stau in pat...
Stai linistita si gandeste optimist atat cat se poate...

Klu 30+

Mergi la inceput