Iritatie la scutec! cu ce o tratati?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taniusca spune:

noi cand apar probleme de acest gen folosim crema cu oxid de zinc de la sanosan sau clasica crema de galbenele. o singura data am patit-o mai rau si nu mai trecea cu nimic, deja devenise rana, saracul copil plangea numai cand ma atingeam de pampers. a trecut in 3 zile, cutaden sa traiasca. am intrebat si doctorita de aceasta crema, a spus ca o recomanda si poate fi folosita oricat, nuu are restrictii ca cele ce contin cortizon. ideal ar fi sa va feriti de astea, in special la bebei sub un an. chiar a fost la traieste sanatos, o emisiune tv, un subiect pe aceasta tema si doctorita din platou a spus ca cele ce contin cortizon se folosesc numai la recomandarea medicului si pentru perioade scurte de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

Si Mihnea a fost foarte iritat pe la 8 luni si a functionat foarte bine crema cu galbenele. In doua zile i-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

la 2 luni de la nastere fetita mea se irita foarte tare de la scaunele acide si am incercat 6 feluri de creme care nu au facut decat sa inrautateasca situatia apoi medicul de familie mi-a recomandat advantan si nidoflor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

BEPANTHENE SI CREMA SPECIALA DE LA MUSTELA:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

si eu am incercat cu amandoua si nu am facut decat sa inrautatesc situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Metoda imbatabila pentru eritemul fesier:
- intr-un ibric mic cu ceai de musetel racit se pune o lingura de bicarbonat de sodiu.Se amesteca bine si dupa spalat cu APA si SAPUN(nu servetele umede!)se tamponeaza funduletul cu o discheta demachianta imbibata in ceai.Se lasa putin sa actioneze pana incepe sa se usuce si se unge cu Reviken.
Foarte important! Pampersul se schimba foarte des,chiar daca a facut o singura data.E garantata vindecarea in cel mult doua zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

Metoda imbatabila pentru eritemul fesier:
- intr-un ibric mic cu ceai de musetel racit se pune o lingura de bicarbonat de sodiu.Se amesteca bine si dupa spalat cu APA si SAPUN(nu servetele umede!)se tamponeaza funduletul cu o discheta demachianta imbibata in ceai.Se lasa putin sa actioneze pana incepe sa se usuce si se unge cu Reviken.
Foarte important! Pampersul se schimba foarte des,chiar daca a facut o singura data.E garantata vindecarea in cel mult doua zile!

M-am facut mare!

Noa, dar ce au servetelele umede?
Nici eu nu ma spal cu sapun, nici macar pe maini, nu cred ca as spala cu sapun un bebe nou nascut sau f mic.Noi folosim numai solutii fara sapun.Parerea mea este ca sapunul usuca si irita chiar si pielea unui adult.
Noi folosim (f. rar ca nu prea este nevoie) Sudocrem.Este o crema absolut fantastica buna la orice de la iritatie de scutec la egzeme psoriasis si chiar acnee (scrie pe cutie)si am probat.A facut minuni si in cazul muscaturilor de tantar care dispareau pana a doua zi.Fiicei mele ii trece orice fel de iritatie chiar si in cateva ore.

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Servetelele umede nu pot inlocui apa si sapunul!Ele trebuie sa fie o solutie de moment,cand nu ai apa la indemana si nu o practica de zi cu zi.
Eu ,la inceput,din comoditate,o stergeam cu servetele si a facut un eritem de toata frumusetea,cu bubite ce se transformasera in rani.Cand i-am spus medicului dermatolog ,mi-a interzis sa mai folosesc servetelele umede si mi-a dat reteta cu bicarbonatul dupa ce incercasem vreo 2 sapatamani la rand toate remediile recomandate de medicul pediatru:violet de gentiana,creme preparate in farmacie cu oxid de zinc etc.A fost miraculos!i-am dat dimineata si deja seara incepusera sa se usuce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Buna fetelor, eu am un baietel de 4 luni si a facut iritatie de scutec o singura data, de la servetelele umede "winnny" sau cum se scrie...Si asta a fost pentru o jumatate de zi. De atunci folosim doar servetele Pampers sau Johnson's, ori de cate ori e nevoie. Nu-l spal decat la baita cu apa si sapun. Si nu folosesc creme pt fundulet, decat raaaar de tot Sudocrem. Si asta pt ca am o parere f buna despre ea si imi e ca expira asa nefolosita. Acuma sa va spun secretul: ulei de musetel de la plafar. E singurul produs "cosmetic" folosit in afara de sapunel-samponel. Dupa baie il ung pe tot corpul cu ulei de musetel. Si asta e tot. Ulei de musetel 1 data pe zi si n-am vazut vreo pata rosie macar pe pielicica lui de 3 luni de zile.

Mergi la inceput

Spalatul cu apa si sapun de copii e obligatoriu in perioada cand pielea e iritata.Daca nu sunt probleme, normal ca poti sa folosesti servetele umede,

Mergi la inceput