Iritatie la scutec! cu ce o tratati?
Raspunsuri - Pagina 2
miha2008 spune:
Mi-a recomndat de la farmacie o crema pe baza de galbenele si zinc de la KLORANE e o crema din franta, acuma incerc si cu asta sa vedem si il spal la fiecare schimbat.
Iritatia a inceput ca niste besicute dupa care se sparg si se face o pata rosie, el asa se irita a mai avut asa pe piciorul celalalt dar nu asa tare si i-a trecut in maxim o saptama
multumesc de parari
theo_2004 spune:
Toate produsele Klorane Bebe sunt fff bune pt ca sunt naturale. Eu pana am descoperit produsele Weleda am folosit Klorane Bebe.
Incearca si varianta de a puncta cu violet de gentiana fiecare puct de iritatie (basicuta) pt ca usuca bine pielea si apoi aplica in strat substantial crema cu zinc.
Totusi nu l-a vazut nici un medic?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
SufletDInger spune:
Incearca balsam de peru, este un preparat care se gaseste in farmacie, e ieftin si la noi da rezultate de fiecare data. Dam seara si pana dimineata aproape nu mai e nimic.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
CorinaDani spune:
Buna,
din cele scrise, mai mult ca sigur ca baietelul tau are o infectie cu ciuperca - mergi urgent la medic, sa-ti recomande un tratament adecvat.
pentru iritatia de scutec eu folosesc Mustela Stelatopia, este extraordinar de buna, costa cam mult, dar merita. in plus, am descoperit intamplator ca aceasta crema este foarte buna si pentru cicatrizarea si vindecarea altor rani, in special arsuri superficiale.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
adela2006 spune:
am avut de multe ori iritatie la alexia
tot asa erau niste besicute care apoi se spargeau si ramaneau niste pete mari rosii
uneori se ducea pielea de tot si ramanea carne vie
nu era ciuperca , era iritata
o spalam tot timpul cu apa si bicarbonat la fiecare schimbat de pampi , ptr a schimba putin ph - ul
apoi o dadeam cu o crema preparata in farmacie ptr eriem fesier , era foarte buna
o dadeam tot timpul cu crema , in perioada cand nu era iritata
foloseam crema de la nivea cu oxid de zinc
acum am scapat de pampi
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
27+ cu razvan andrei
POZELE NOASTRE
miha2008 spune:
Adela exact asa se irita si David cum ai descris si tu , nu cred sa fie infectie, acuma l-am dat de ieri cu crema asta de la Klorane bebe si deja se vad rezultate , sper sa ii treaca cu crema asta
Corina cand m-am dus la farmacie, m-am dus dupa crema de la Mustela ca am mai auzit de ea ca ii foarte buna , dar nu era, si farmacista mi-a recomandat Klorane
miha2008 spune:
Am reusit sa tratam iritatia si sunt foarte fericita. Cu Klorane mergea prea incet vindecarea si am gasit o alta crema super buna Reviken , si dupa cateva aplicari am scapat de ea.
DarkBendis spune:
In caz ca nu e micoza sau altceva ci strict iritatie (vezi ce zice medicul), functioneaza bine spalatul cu apa calduta (fara sapun), uscat bine-bine, daca bebe poate sta cu funduletul la aer si mai bine...si apoi pasta Petrini. Noi chiar zilele astea avem problemute (folosim servetele umede doar in mod ocazional dar in ultimele saptamani "ocazionalul" se cam indesise)si aproape ca a trecut de tot iritatia.
Sanatate multa!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"