Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 9

anaconda2 spune:
11 Dye , eu am raspuns extrem de bine la stimularile cu Gonal . Am facut unele dintre IA si cu 6 , sau cu 8 , sau chiar cu cate 4 Gonal . Si am avut multi foliculi de fiecare data, si bine dezvoltati .
Dar nu e o regula , depinde de organismul fiecareia , deci intrebarea ta nu e relevanta ..
Altele fac cu 10 inj si n-au foliculi . Altele din 3 inj , au 3-4 . Intelegi ideea ?
22 +

11_dye spune:
Ana, e grav daca par ca as pricepe (ideea) mai greu
Probabil ca am pus eu intrebarea prea direct, fara sa detaliez ...
Am facut o inseminare deja (nereusita), pentru care am facut 10 fiole. Eu in mod natural am foliculi care ajung la maturitate, iar stimularea cu atata Gonal m-a facut sa am o burta extrem de umflata si ovare pline de foliculi foarte mari, precum si mai maruntei, care, stim bine, daca nu se sparg pot ajunge chisturi.
Ca atare, avand in vedere aceasta experienta, si stiind direct de la tine (de la o asteptare la usa ) ca tu nu ai facut toate injectiile recomandate de T, am reiterat intrebarea pe care ti-o adresasem si atunci, numai ca am uitat raspunsul ...
TX again

felix76 spune:
Fetele dragutele, creca pe mine m-ar aranja sa ajung undeva la ora 14... As sta si eu la palavre fara stres ca pierd rata sau ca tre sa alerg dupa ea ca ddesperado...
Machusica, mi-ar place sa te vad live pe tine si pe Bubuleanu tau, nu numa-m poze.
Dye normal ar fi ca doza de hormoane sa fie ajustata dupa urmarirea si interpreatarea analizelor de sange. Eu de exemplu am facut 4 gonale de 75 si am avut 2 foliculi din care s-a spart numai unul... Degeaba oricum, ca n-a fost sa fie... Parerea mea este ca la o simpla IA sa nu fac stimulare puternica pentru ca oricum sansele de reusita sunt mult mai mici decat la un FIV si nu vad rostul formarii multor ovocite...
Pup gasca si astept provintia cu acordul orei de intalneala!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot

magdita spune:
Hai ca aparu si provintia ca se facu netu' !
Salutare fete dragi,
In primul rand, Tinuta si Liana
, sa va fie intr-un ceas bun inseminarile si Doamne ajuta, zarurile au fost aruncate.
Alina, bine ai venit printre noi.
Emilia, bine ai venit si tu printre noi, vad ca fetele nu ti-au raspuns la intrebari. Nici eu nu stiu daca la clinica noua se fac biopsii testiculare, insa iti pot da numarul de telefon al dr.Matei si o intrebi direct.
Machusicule, si mie mi-ar fi placut sa te cunosc, si sa-l cunosc si pe Bubu, dar poate alta data, daca acum nu se poate
.
Tamitule, o sa vorbesc cu sotul sa vad daca ramane in zona sau viziteaza niste rude intre timp.
Legat de ora, si mie mi-ar conveni tot la 14, ca sa avem timp sa stam la taclale, ca eu pe la 18 - 18.30 cred ca deja trebuie sa ma indrept spre Sala Palatului .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

machus spune:
Am vorbit cu al meu sot si cred ca ne incumetam sa tragem o fuga la Bucuresti; ora 14 ar fi si pentru noi ok, ca sa ne putem intoarce.
In anul 2008 s-a intamplat
Poze

bellla77 spune:
Buna seara dragile mele tutunici.
Intilneala care e pusa la cale ma scote si pe mine din umbra deasa in care stau si va citesc atit eu cit si multe alte fete nu-i asa.
Nu am scris deoarece nu mai am noutati.Singurul lucru notabil pe care l-am facut dupa pierderea sarcinii au fost analizele genetice care au iestit in limite normale.
Apropo de pierderi am plins de pierderea Madei sper sa aiba destula putere sa poata trece peste acest necaz cit mai repede,sa o poata lua de la cap cu succes de aceasta data.
Sper din tot sufletu sa pot ajunge si eu la intilneala caci pe 13 o sa dantui la nunta unei verisoare la Braila.Stiti prea bine care-i intrebarea pe buzele tuturor nu.
Sper sa fim cit mai multe fete mai ales cele care stam in umbra si sa
punem la punct un plan de bataie caci lista cu gravidute se suptiaza din ce in ce mai rau.
Va pup si sper din suflet sa ne vedem pe 14.

aris26 spune:
gagici, incerc sa vin si eu cu piticu. mai complicat la noi cu alaptatul....dar nu ma rabda sa nu va vad/revad.
va
25 martie 2009

aerlilian spune:
Aris ,scumpa mea...Aratati minunat si tu si micutul...Seamana foarte bine cu tine si cu...matusica lui.Iar ea, matusica,e mandra tare de nepotelul ei...Sa-i dea si ei Dumnezeu cat mai curand un astfel de ingeras!.
Offf... Sper sa pot veni la intalnire duminica viitoare,pentru ca e posibil sa dam o fuga la mare si atunci...

magdita spune:
Neata iubitele mele,
Deci se mareste listutza, ce ma bucur !
Machusicule, tare mult as vrea sa va vad
.
Arisica, si pe voi la fel...
E un frumusel bebe Alexandros, ce nasuc in vant are...
iti vine sa-l mananci. Iti seamana perfect, ochios si brunetel ca tine. Iar matusica este foarte mandra de el, e de inteles...
Bella, buna initiativa asta cu intalnirea ca apar fete mai vechi, de care nu prea mai stiam nimic
.
Lilisor, poate totusi ajungi
.
Listuta arata asa in acest moment :
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana cu bebe la purtator
Feli
Tinuta
Pamy
Jasmine30
Lorelix cu bebe la purtator
Machusica cu bebe Bogdan
Arisica cu bebe Alexandros
Bella
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!