Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Tinuta , din 58 mil NEpreparati , au ramas 28 mil PREparati ! Ceea ce e f ok ! Eu am facut IA si cu 8 mil..si a fost reusita !
Despre secretie...vezi mes lui Liana...
Inca ceva , chiar daca au trecut 2 ore si nu-ti daduse gigeii , n-are nimic , ptr ca ei sunt tinuti la incubator , la o temperatura adecvata ! Deci putea sa tii dea si peste 5 ore..
Si la sutien , pot sta bine inca cateva ore , pana la procedura !
Iar daca flaconasul era roz :) , adica si lichidul era roz ... , nu e musai sa fie fetitza . In flacon este pus peste gigei un mediu de cultura , care are culoarea roz ..!

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ana, din 58mil/ml la ultima spermograma, acum au fost doar 11 mil, dar volumul ne-a salvat de au ramas 28mil. A avut volum 5 ml cu 11 mil /ml. Asa ne-a zis dna dr. ca volumul ne-a salvat. Am glumit cu rozul, dar mi-ar placea sa fie fetitza. Si cred ca si lianei, ptr ca baietel deja are.

Cand nu cunosti..., te stresezi. Chiar daca mi-au zis si asistentele de la genesis ca nu-i nici o problema, capul meu tot n-a vrut sa asculte si m-a chinuit pana tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Buna dimineata!

Felix, ora 16 era doar o propunere, spune cand iti convine tie! La fel si pentru celelalte fete: faceti voi propuneri referitoare la ora si/sau locatie!

Certa este data: duminica 14 iunie.

Ana, tu cat Gonal ai facut pentru inseminari? Stiu ca nu 10
TX

Va imbratisez pe toate!

P.S. Daca sunt fete care stau in Militari sau Dr Taberei, pot sa le iau eu cu masina la intalnire (nu vin cu sotul din dotare, il las sa se mai odihneasca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Info: eu in luna in care am ramas insarcinata am facut tratament cu lomexin (inainte de ovulatie)pentru candida; nu stiu daca a avut vreo influenta...

Mi-ar placea si mie sa vin la intalnire, dar e cam greu si cu distanta si cu

Mada

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felixucule, spune tu ce ora te-ar avantaja ca noi astea din bucuresti putem sa ne pliem dupa autobuzul tau. eu si daca voi intarzia un pic, tot am sa ajung ca imi doresc tare multa sa va revad si pe cele pe care nu le-am vazut pana acum imi doresc sa le cunosc si in real life.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felix spune tu cind ai putea scumpa, ca facem noi cumva sa fie bine pt toata lumea....
Tinuta si liliana sa aveti fetelor mult noroc , sa ne dati numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna!!
ma primiti si pe mine?
sunt o aspiranta mai din umbra asa...

multumesc!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna alina_bubulina. bine ai venit. sigur ca te primim.
fetelor si eu zic sa lasam pe cele din provincie sa hotarasca dada. hai magdi felix ce mai stati stabiliti o data sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Alina normal ca te primim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Multumesc foarte frumos fetelor pentru urari.
Tinutza78 nu stiu sa activez PM si mi se pare si mai complicat. ID-ul de mess al meu e lianaberbec si vorbim cat vrem pe mess. Fetelor de la usa le-am comunicat ca daca esti cu tricou rosu esti pentru inseminare si ca si eu sunt si nu pot sta ca se plictisesc gigeii si asa putini. Nu aveam nici noi decat 2 zile de abstinenta si la noi fiind deja probleme... atatia au fost tot de culoare roz. Deci vom avea amandoua fetite. Pe a ta o maritam cu Bogdan ca e mai mare si e cavaler educat.

Fac si eu caz de necaz ca dupa boceala de ieri...
Va pup pe toate.

Mergi la inceput