Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna seara tuturor,
Eu am facut azi in sfarsit inseminarea.La ora 6:30. La recoltarea si prepararea probei am avut o surpriza de proportii, neplacuta din pacate. Sotul a ajuns de la 54 de milioane pe ml la 7.2 ml. Volumul a fost mic, forme atipice o gramada. In concluzie proba a continut 4.8 mil A+B. Dr. Matei a spus ca e la minim. Peste doua saptamani vom vedea ce iese. Asa cum a spus si Anaconda eu inca dinainte de a cobora de pe masa am simitit ca a curs ceva si eram convinsa ca acurs tot ce a pus Tutunaru. Asa ca am plecat palangand, am tras o repriza si apoi m-am linistit.

Multumesc pentru sfaturile primite inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Putem veni cu biciclete, role ....???

NUU- in cismigiu dau amenzi parca

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gagici, pe mine ma aduce sotul. Felix, Magdi, banuiesc ca si voi la fel. Poate ne intalinm cu totii acolo, in asa fel incat sa plece si ei undeva impreuna...

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu vin . pica duminica . e ok la ora 4 in cismigiu. unde in cismigiu? data trecuta n-am fost . de data asta trebuie sa ajung. unde in cismigiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

daaaaaaaaaa si pe mine cred ca ma aduce sotul. sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

si mie imi convine de minune la ora 4 pentru ca week-end-ul viitor nu voi fi in bucuresti si numai bine o sa am timp sa ajung la intalnire pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

fetelor si pt mine este ok ora 16 duminica in cismigiu.
sincer abia astept sa va cunosc, imi sunteti prietene dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

neata tuturor,

ana , multumesc pentru raspuns. eu sunt mai incoerenta in ceea ce scriu ptr ca am acces la net doar la servici. Asa ca scriu ceva, ma intrerup, iar revin si iese o varza.

Am reusit sa fac si eu prima IA aseara cu doar 10 minute inaintea lianei.. Incep sa cunosc fetele de aici.
liana, cum asa putini? si noi ne-am speriat ptr ca de la 58mil ieri cica au fost doar 11mil. pe noi ne-a salvat volumul si a selectat 28( cred ca milioane ) D-na dr a trecut doar 28sp. Noi am pus nr mic pe seama zilelor de abstinenta. N-am fost pregatiti de inseminare si n-am avut nici macar 2 zile intregi abstinenta . Oricum mi s-a parut asa putin in tubuletul ala... Dupa doar 5 minute de stat pe scaun la d-l doctor.. servetelul era deja ud. Pana acasa am mai stat lungita pe bancheta din spate a masinii ( aproape o oara cu traficul care era in Buc.)
Durerea de cap care ma luase la Genesis datorata stresului ca trecusera 2 ore de la recoltare si nu primeam gigeii, s-a amplificat pana acasa. M-am mai necajit si pe cei care stateau la usa si s-au suparat ca am intrat inainte. Poate am gresit si noi ptr ca nu i-am anuntat ca avem urgenta si trebuie sa intram, dar mi s-a parut aiurea sa strig in gura mare ca am gigeii la cald si nu-i pot lasa sa se raceasca. Acum faptul e consumat. Mi-am cerut scuze la iesire. Liana era deja la usa cand am iesit noi , ea este mai comunicativa decat mine si a stiut sigur cum sa procedeze.

Liana, sa-ti activezi PM-ul sa mai vb. O sa avem piuiti in acelasi timp si or sa fie fetitze, ai vazut ca dna dr le-a pus fundite roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Liana , stai linistita . Ce a curs nu sunt gigeii ! Ei deja s-au dus pe trompe ..la intalnire .
"Secretia" pe care ai simtit-o curgand dupa , poate fi , cum spuneam , ceva secretie din col+vagin , "adunata" cu gelul lubrifiant cu care a uns acel instrument de fier cu care ti-a deschis vaginul .
Peste 12 zile minim , fa un beta ! Nu-ti da dureri de cap prea devreme cu testele de pi..., poti face abia la 14 de la IA un Sure Check .

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna dragutele,

Tinuta, Liana sa fie intr-un ceas bun inseminarile voastre si peste 2 saptama ni sa ne anuntati liniutele rozalii!

Magdi fata fara net. Abia acu am primit si eu...

Fetele, ora 16 pe mine nu ma prea avantajaza... Voi veni cu autobuzul si ma voi intoarce acasa in aceeasi zi pt ca luni e zi de serv. Ultima masina e la ora 19...

Pup gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput