Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 6
magdita spune:
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana
Feli
Tinuta
Pamy
Cine se mai inscrie?
Pamy
, ma bucur ca te scoseram din barlog
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
magdita spune:
Lore
, esti binevenita. Cu cat mai multe gravidutze, cu atat mai bine
. Poate se ia si la noi
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
jasmine30 spune:
Fetele vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Va pupicesc si abia astept intalnealaaaaaaaaa. Numai sa spuneti exact unde si la ce ora.
tamaryllis spune:
De abia astept sa va cunosc! 14 iunie e ok si pt mine!

2009 este anul in care voi reusi
!
emilia_m spune:
Buna fetelor,
Povestea mea este deocamdata destul de scurta: sunt suspectata de ovare micropolichistice (am facut cateva ecografii tansvaginale si la unele diagnosticul se confirma la altele nu), am ceva probleme cu tiroida (s-ar parea ca e vorba de tiroida autoimuna) si pentru asta iau Euthyrox 50 o pastiluta pe zi, am uneori prolactina mare (insotita de lactatie falsa) si de aceea ma suspectez singura de un mic prolactinom/adenom hipofizar care nu a fost insa confirmat pana acum, am menstruatii rare (de regula le fortez la recomadarea medicului cu Duphaston), iar viitorul meu sot a facut o operatie de varicocel cu multi ani in urma si spermogramele au evidentiat oligospermie/azoospermie.
As vrea sa mergem la Dr Tutunaru si as vrea sa stiu daca se pot face la dansul punctie/biopsie testiculara si eventual o noua spermograma.
Ma puteti ajuta cu niste preturi pentru consultatie si aceste analize si un numar de telefon la care sa pot face o programare.
Multumesc mult.
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
anaconda2 spune:
[quote]citat din mesajul lui tinuta78
anaconda, tu care ai avut IA reusite cu dl dr T, ma poti incuraja si pe mine? Cum au decurs? Mie imi e putin teama ca daca se face la cabinet, este f aglomeratie si nu o sa ma tina prea mult culcata dupa ce face inseminarea.
Au decurs bine ..nu inteleg exact intrebarea ta ..
Daca se face la cabinet....nu-ti fie teama , ca te ia oricum prima, deci nu stai la coada sa astepti , si nici gigeii de la sutien nu se altereaza...
Si pe masa o sa te lase in jur de 10 min , max , dar nici asta nu e o problema , ca te poate tzine si doar 5 min ! Ptr ca din moment ce a bagat gigeii in uter ...nu cad in cap de acolo , stai linistita . Cu toate ca vei simti cand te vei da jos de pe scaun , ca parca ti-ar curge ceva .. Nu vor fi gigeii , ci secretia din col , vagin..
Bafta !
Bafta !
22 + 
11_dye spune:
Pana acum si-au anuntat dorinta de a ne intalni:
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana
Feli
Tinuta
Pamy
Jasmine30
Lorelix
Am omis pe cineva? ![]()
Pana pe 14 iunie poate mai apar doritoare.
Duminica 14 iunie, zona ....... (Cismigiu e OK?), ora ........ (16 ar fi bine?)
asteptam eventuale variante
Va imbratisez pe toate