Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana
Feli
Tinuta
Pamy

Cine se mai inscrie?

Pamy, ma bucur ca te scoseram din barlog .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

pammy, ady...cu cat mai multe cu atat mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Oho, deja s-a format o trupa serioasa!

Haideti fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

pe mine nu ma invita nimeni?

lorelix 16+ sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lore, esti binevenita. Cu cat mai multe gravidutze, cu atat mai bine . Poate se ia si la noi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Va pupicesc si abia astept intalnealaaaaaaaaa. Numai sa spuneti exact unde si la ce ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

De abia astept sa va cunosc! 14 iunie e ok si pt mine!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Buna fetelor,

Povestea mea este deocamdata destul de scurta: sunt suspectata de ovare micropolichistice (am facut cateva ecografii tansvaginale si la unele diagnosticul se confirma la altele nu), am ceva probleme cu tiroida (s-ar parea ca e vorba de tiroida autoimuna) si pentru asta iau Euthyrox 50 o pastiluta pe zi, am uneori prolactina mare (insotita de lactatie falsa) si de aceea ma suspectez singura de un mic prolactinom/adenom hipofizar care nu a fost insa confirmat pana acum, am menstruatii rare (de regula le fortez la recomadarea medicului cu Duphaston), iar viitorul meu sot a facut o operatie de varicocel cu multi ani in urma si spermogramele au evidentiat oligospermie/azoospermie.
As vrea sa mergem la Dr Tutunaru si as vrea sa stiu daca se pot face la dansul punctie/biopsie testiculara si eventual o noua spermograma.
Ma puteti ajuta cu niste preturi pentru consultatie si aceste analize si un numar de telefon la care sa pot face o programare.
Multumesc mult.

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

[quote]citat din mesajul lui tinuta78

anaconda, tu care ai avut IA reusite cu dl dr T, ma poti incuraja si pe mine? Cum au decurs? Mie imi e putin teama ca daca se face la cabinet, este f aglomeratie si nu o sa ma tina prea mult culcata dupa ce face inseminarea.

Au decurs bine ..nu inteleg exact intrebarea ta ..
Daca se face la cabinet....nu-ti fie teama , ca te ia oricum prima, deci nu stai la coada sa astepti , si nici gigeii de la sutien nu se altereaza...
Si pe masa o sa te lase in jur de 10 min , max , dar nici asta nu e o problema , ca te poate tzine si doar 5 min ! Ptr ca din moment ce a bagat gigeii in uter ...nu cad in cap de acolo , stai linistita . Cu toate ca vei simti cand te vei da jos de pe scaun , ca parca ti-ar curge ceva .. Nu vor fi gigeii , ci secretia din col , vagin..
Bafta !

Bafta !

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Pana acum si-au anuntat dorinta de a ne intalni:

Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana
Feli
Tinuta
Pamy
Jasmine30
Lorelix

Am omis pe cineva?

Pana pe 14 iunie poate mai apar doritoare.

Duminica 14 iunie, zona ....... (Cismigiu e OK?), ora ........ (16 ar fi bine?)
asteptam eventuale variante

Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput