Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Buna dimineata iubitele!

Ma bucur mult ca ideea cu intalnirea da roade , sper ca roadele sa se arate si in burticile tuturor!

Ca o concluzie, si mie mi se pare OK data de 14 iunie, pentru ca as vrea tare mult sa vina si Magdi, si, fiind duminica, accesul catre locul de intalnire ar fi mai facil, avand in vedere ca nu este aglomerat.

O potentiala combinatie terasa+parc ar fi Cismigiul - este central si este si in apropierea Salii Palatului, acolo unde canta simpatia lui Magdi
Ar fi fost frumos si in Herastrau, dar am inteles ca nu prea mai sunt terase, iar intr-o locatie inchisa, cu aer conditionat, parca nu prea ar merge ...

Mai asteptam doritoare de intalnire ...

Va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, sigur ca primim gravidutze, sa mangaiem burtica si sa se ia si la noi .
Feli, ce ma bucur ca ne vedem iar .
11_dye, sa-ti mai vina idei de-astea ca ne scoti din amorteala . Cismigiul e perfect .
Georgi, Tinuta, Rala, Aris cu mandretea de flacau, macar sa-l vedem , Alexela ( tare mult as vrea sa te cunosc ), Ana_alexia, Cristy ( tutunicile mele de la endo ) si alte fete , nu va bagati?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

mi-ar placea si mie in parc. Doar sa nu fie sambata. Mie una mi-ar fi mai usor seara in timpul saptamanii. Daca nu reusim sa ne intalnim toate..., macar pe rand cate 3-4

felixut, nici n-am de gand sa incep tratamentul fara un tratament exact. Dl dr nu mi-a dat inca tratament, m-a lasat sa ma hotarasc pe care il vreau . De hotarat m-am hotarat, imi da prea multe batai de cap cel experimental, asa ca... merg pe cel clasic.

Oricum, am fost ieri la cabinet si datele problemei s-au schimbat. I-am aratat analizele mai vechi cu anticorpii si dupa eco in z12 mi-a gasit endometru de 11.4 si folicul de 21,5. O sa ovulez si incercam inseminare luna asta si cica inca 2 . Sunt sigura ca o sa treaca bariera si or sa invinga anticorpii.
Sper sa fie totul bine.

anaconda, tu care ai avut IA reusite cu dl dr T, ma poti incuraja si pe mine? Cum au decurs? Mie imi e putin teama ca daca se face la cabinet, este f aglomeratie si nu o sa ma tina prea mult culcata dupa ce face inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Pt mine e ok- unde vreti voi.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felixucule ce ma bucur ca poti veni si tu. pe tine si pe magditza nu v-am mai vazut de mai bine de un an.

Feelingul meu imi spune ca vom fi o gasca maaare de ia o pauzari....hahahha...iar o sa inebunim chelnerii ca la ultima intalneala.

Abia astept sa ne cunoastem/revedem cu toatele......

chiar asa, rala, aris, georgia, sarrah...ce ziceti...va bagati la o intalneala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali mi-l amintesc si acum pe saracu ala de ne-a adus mai multe cafele decat am cerut! Dupa discutiile noastre de la restaurant sigur s-a dus acasa si a facut copchii, stia toata ticnologia!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna fetele ,eu am fost ieri la T la control.Sarcina e bine.L-am vazut pe bb era vioi , ii batea inima cu 165 bpm ,insa am aflat ca in sapt 15-16 trebuie sa fac cerclaj.Ana stiu ca tu ai facut de curand te rog mult daca ai timp spune-mi si mi e cum decurg lucrurile ce trebuie facut ,cum sa procedez sunt cam speriata recunosc.Pup fetele si imi pare sincer rau pt Mada.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tinuta, bafta multa la IA, sa fie una reusita si sa scapi de stresul dipherelinului.
Sandy, ma bucur ca esti bine, ca bb e vioi. Doamne ajuta in continuare . Nu-ti fie teama de cerclaj, se face cu anestezie generala, si din ce stiu eu nu ar fi dureros.
Feli, MamiLali, asa e, nu ne mai dadeam duse de la restaurantul ala. Iar acum ca ne intalnim din nou, sunt asa de bucuroasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

Buna fete dragi..remember me?.Vad ca puneti de intalneala,tare as vrea sa vin si eu..
Vesti noi nu am ,sunt 6 luni deja decat am avut CM dupa diphe si tot nimic.Nici la Tutu nu am fost sa vad cum mai sta treaba.Pur si simplu am vrut sa ma rup de toate si sa incerc natural.Luna asta am folosit teste de ovulatie si am prestat .Acum astept "rezultatul" .
Daca nu o sa il mai vizitez pe Tutu sa vedem ce e de facut.
toate fetele mai vechi si pe cele noi.
Mada ..nu am cuvinte.

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fete dragi eu vin oricand puteti voi la intilnire, daca e ok duminica pe 14 iunie pt mine este perfect. Abia astept sa va cunosc pe toate, stiu ca sunt mai noua decit multe dintre voi, dar sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru... Si asteptam si burtici (ana) si mamici si mai ales viitoare gravi anul asta.

Mergi la inceput