Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 4
11_dye spune:
Hei, si am uitat ceva!
LA MULTI ANI TUTUROR! (pentru ca in sufletul fiecarei femei, oricat ar fi ea de matura, se afla un suflet frumos de copil)
rocsy2007 spune:
ce intalnire? ce intalnire? ce tot vorbiti acolo?
fetelor eu incerc tratamentul asta . n-am ce pierde mai ales ca eu am avut o rana pe col candva deci rau n-are ce sa imi faca. poate raman sa va vad atunci cum faceti coada la farmacie sa luati si voi
madibabi spune:
Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?
M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole
aerlilian spune:
Rocsy ,deci n-a fost sa fie...Offf...Speram macar de la tine...Legat de cervugid,eu am mai mers la un medic care mi-a dat un tratament destul de ciudatel...Gentamicina si ploidin injectabil + zinat.Si in timpul celor 5 z de tratament lunar,sa-mi bag seara cate un astfel de ovul.Insa dr. respectiva mi l-a prescris ca antimicotic,sa nu ma pricopsesc cu ceva de la atata antibiotic...Macar daca o faci,fa-o pana la ovulatie.
Magdita, daca ai ocazia sa vorbesti cu Madutz ,transmite-i toata dragostea si compasiunea noastra!
Felix ,.
Ideea cu intalnirea nu e rea deloc,mai ales ca pentru multe dintre noi ar fi o revedere.Asa-i Lali, Georgic, Elly, Sarrah, Rala,?
elly_me spune:
Fetele - eu sunt in Z11
Ma cam dor rinichii
Luna viitoare o sa ma duc la dr.- stiu ca am pietre la rinichi- dar nu am facut niciun tratament.
Sper sa nu fi facut pietroaie.
Am cel putin un folicul pe OD- il simt
Ceva nou pt mine - de cateva luni- inainte nu aveam foliculi.
Eu sunt din ce in ce mai relaxata.
Parca mi-a pierit si pofta de facut bebei.
Nepotei mei s-au facut asa de mari (4,5 ani ; 3,5 ani; 1,2 ani) si ma gandesc ca bb-ul meu va fi mic si nu va avea cu cine sa se joace
Ce-o fi o fi .
Oricum sotul meu trebuie sa-si faca eco. la Iosup in viitorul apropiat.
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde il gasim pe Iosup (tel si adresa).
Saru'mana
Pup toate fetele
Sa ma treceti si pe mine pe lista pt intalneala- nu vreau sa lipsesc.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Neata dragutele!
Mada
Magdi, mi-ar place sa fac fetita dar indiferent ce va fi, sanatos sa fie!
Lilisor . Cum esti cu moralul?
Aditu, sa dea DD la toata lumea sa fie bine si sa ne tinem pruncutii in brate!
Tamy, iti doresc din suflet ca rezultatul mamei tale sa fie bun! Mult succes la Z, sa vii cu ochisori in burtica!
Tinuta, nu te apuca de tratament pana nu afli exact doza si perioada. Cere-i lui T sa-ti dea reteta, chiar daca nu e compensata, tu sa ai acolo scris. Mie-mi suna a experiment tratamentul celalalt. Ai grija ce alegi ca nu-i de joaca cu hormonii. Poate ramai gravi si nu mai e nevoie de nici un tratament!
Madibabi, poate ar fi bine sa nu cumperi toate fiolele odata pentru ca s-ar putea sa reactionezi bine si sa-ti micsoreze doza.
Dye m-as inscrie si eu la intalnire dar e mai greu cu deplasarea la Buc. Insa ma multumesc si cu pozici!
MamiLali
Rocsy
Sarah, poate asa-i luna ta naturala!
Elly, iosup are cabinetul in aceeasi cladire cu T, usa cealalata. Telefonul de pe siteul lui T. este 0724 464646. Ti-ai facut un sumar de urina si o antibiograma? Nu e bine sa stai cu rinichii bolnavi, o infectie renala te cam impiedica sa ramai gravi.
Jorjilic
Pup gasca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Si eu sunt pentru intalneala si propun ziua de 14 iunie, ca tot ajungem in Bucuresti pentru concert . Concertul e seara la ora 20, deci am avea toata ziua la dispozitie .
Lilisor, cu Madutz nu am mai vorbit, i-am mai trimis mesaje din cand in cand, deci ea stie ca e in gandurile noastre mereu. Nu vreau sa o mai deranjez sau sa o supun unor conversatii dureroase, cu toate ca ma gandesc la ea mereu si imi vine tot timpul sa pun mana pe telefon .
Pup toate fetele si haideti sa facem listuta pentru intalnire si sa stabilim locatia, o terasa intr-un parc ar fi ideala.
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali
Ana
Feli
Cine se mai inscrie?
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
m-as baga si eu la o intalneala asa ca magdita trece-ma si pe mine pe lista pentru duminica.
felix76 spune:
Magdi, daca e p-asa, si se tine intalneala duminica, ma bag si eu ca poci sa vin de la provintzie!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot