Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 3
tinuta78 spune:
MULTUMESC MULT TUTUROR,
Felix, probabil n-am inteles eu bine. Inca nu mi-a prescris nici un tratament, ceea ce v-am zis este doar ce am inteles eu.m-a lasat sa ma hotarasc ce tratament vreau. Mai mult am vb la tel cu dr care se ocupa de acest program gratuit, dar mai rau m-am ametit cu prea multe lamuriri( probabil daca era f scump, dadea mai multa incredere- nu stiu ce sa mai cred).Poate asa este, 3 luni injectii si inca 3 pana vine cm. Cand vorbeau fetele de 75-80 de zile era vorba de la ultima injectie. Abia acum am inteles si eu. O prietena imi povestea ca a facut tratament cu diphe, probabil o doza mai mare o singura injectie ( iar cm i-a venit dupa 6 luni). Probabil tratamentul dr T este cu doze mai mici 3 luni. Acum am de alergat sa fac rost de Diphe pana in jur de 20 cand trebuie sa-mi vina cm. Oricum, o sa merg sa vad cum stau cu ovulatia luna asta( daca tot mai am o sansa luna asta...sa n-o pierd) apoi o sa plec in concediu sa mai uit de stres.
liana.berbec spune:
Buna ziua,
Am fost la monitorizare. Foliculii au ramas de 18 mm in continuare motiv pentru care mi-a dat azi Pregnylul. Nu stiu daca e bine sau nu, dr. Matei a fost de parere ca nu e prea bine faptul ca nu au crescut. Dar acum sunt arucate zarurile cum s-ar zice asa ca ce o fi, o fi.
tamaryllis spune:
Buna fetelor! Am trecut sa va salut si sa va urez succes luna asta (vb de luna CM, nu de luna calendaristica!
Eu ma apuc de azi de anticonceptionale. Ce ironie! Nu am mai luat niciodata! La sfarsitul lunii ar trebui sa fiu la Szeged, asa ca va rog sa-mi urati bafta! Ma voi intoarce de acolo si in 2 luni voi imbraca rochita aceea!
Maine voi suna la anatomopatologie pt mama, sa vedem daca a sosit rezultatul! Ma rog la DD sa fie bine! Trebuie sa fie bine!
Va pupacesc pe toate! Eu sunt f agitata inca de pe acum. Nu stiu ce voi face la Szeged! Sper sa am net si sa va tin la curent!
2009 este anul in care voi reusi!
11_dye spune:
Salut toate tutunicile!
Am intrat pe forum dupa ceva vreme de absenta, in speranta ca voi afla vesti bune.
Dar, in schimb, am aflat despre nenorocirea intamplata lui Mada
Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii, imi pare nespus de rau ...
Mada, un gand bun si o imbratisare din partea mea
Din pacate, pentru ca si eu am pierdut doua sarcini de-a lungul vremii, stiu ca o astfel de trauma se cicatrizeaza greu, e nevoie de mult curaj pentru a merge mai departe si de multa sustinere din partea celor apropiati.
Off ... intamplarea asta nefericita aproape ca ma determina sa nu merg mai departe. In 2 ani si jumatate de tratamente, monitorizari, etc, nu am facut decat sa ma ingras cu vreo 15 kg si sa aflu o multime de lucruri cu caracter medical, care, o spun cu toata sinceritatea, nu ma ajuta la absolut nimic, daca rezultatul final este zero.
Am incercat sa ma detasez de obsesia de a avea un copil ... in ultimele 2 luni nu am mai facut nimic. Doar am refacut toate analizele locale, al caror rezultat este (suspect de) foarte bun.
Daca Magdita merge la concert la Patricia Kaas, eu tocmai ce am venit dintr-o excursie de la Belgrad, care a cuprins si exceptionalul concert AC/DC.
Magdi iubita , te-am salutat cand am trecut prin Craiova!
Sambata merg la o nunta, peste 3 saptamani plec intr-un we prelungit la Bulgari la mare ...
Imi dau silinta sa traiesc, pentru ca de ani de zile am uitat sa o fac (si nu e vorba doar de cei 2 ani jumatate petrecuti la usa lui T, ci si de altii anteriori).
Voi mai face 1 sau 2 inseminari, dar daca voi spuneti ca T e plecat in iunie, probabil ca proxima inseminare va fi in iulie.
Daca eu dau semne de dezertare, voua, care sunteti mai tinere, va tin pumnii sa vi se indeplineasca cel mai drag vis, acela de a avea un copilas!
Va imbratisez cu drag pe toate!
lalitica2000 spune:
magditza, sper ca mai sunt locuri la odisee si nu ai facut rezervare doar pentru voi 3, ca vezi tu suntem multe aici la aspirante si toate trebuie sa ajungem mai devreme sau mai tarziu la odisee.Luna iunie este luna TA!!! Spor la fufu....
rocsy, o sa vezi ca va veni si luna nororcoasa la un moment dat.
felixucule, spor la clocit. Sa vii cu vesti bune!!!
elly, daca tot iei pauza de monitorizare ai grija sa te si detasezi un pic, sa te relaxezi ca atunci cand crezi tu ca n-ai facut nimic special in luna respectiva, atunci or sa apara cele doua liniute. vezi tu ca la povestile de succes sunt multe fete care povestesc ca atunci cand s-au relaxat atunci s-a si intamplat. O fi ceva adevar acolo...
ady draga, cand e sa fie ceva va anunt eu, nici o grija!
tamy, am pumnii stransi pentru tine. Stii ca anul 2009 este anul nostru asa ca pune-te pe treaba Bafta maxima. Maine cu siguranta va veni si rezultatul negativ pentru mama ta, sunt convinsa!
magdita spune:
11_dye, ai aparut iubita? Chiar ma intrebam ce-i cu tine. Ma bucur ca ai hotarat sa-ti mai traiesti si viata, toate ar trebui sa invatam asta si sa nu se mai invarta totul in jurul zilei 1. Te rog sa nu iti pierzi speranta si sa nu dezertezi, roaga-te la DD sa nu va uite, sunt sigura ca exista un plan pentru fiecare dintre noi.
Tamitzule, Doamne ajuta pentru rezultatul mamei tale, sa fie cel pe care il asteptam toate . Si legat de Szeged, te asteptam sa vii gravidutza de acolo. Doamne ajuta .
Liana, bafta multa, sa fie cu reusita !
Felicicule, ce mi-a placut expresia "bebeline cu miros de trandafiri". Ce-as vrea sa ne gravidim amandoua in acelasi timp ...
Aditu, tantum rosa l-am folosit pentru spalaturi inainte de contact, cate un pliculet pe seara, timp de 10 zile, imediat dupa cm pana se termina ovulatia, ca alea 10 zile acopera ovulatia si ceva din faza luteala . Te gravidesti cu noi ?
Rala
Mami Lali
Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Magdita as da orice sa ma gravidesc cu voi....asa ca sunt pe val si eu....deocamdata sunt in z24 asteptam... dar daca va fi nevoie Tantum rosa scrie pe mine.....
Felix ma bucur ca esti bine, si sa iti dea dzeu acea bebelina cu miros de trandafiri cit mai repede
Lali astept draga mea....
Tamy ce repede a trecut timpul, mai ai o luna si intri in focuri, sa dea d-zeu sa fie o reusita si sa vii de la unguri cu doi puisori in burtica. Si o sa fie bun si rezultatul mamei tale, ai sa vezi....
11dye e bun planul tau, si poate cind nu te astepti tu va veni si minunea....oricum concediu placut si o vara minuntata
Elly
Georgi, rala,Mada, jasmine, rocsy si toate fetele sa dea d-zeu sa fie o vara de care sa ne aducem aminte toata viata, plina de liniute duble
11_dye spune:
Fetelor dragi,
pentru ca in ultima perioada nu s-a mai intamplat ceva constructiv, care sa ne insufle curaj si determinare, ce-ar fi sa organizam o intalnire?
De obicei lucrul asta se intampla pentru a sarbatori ceva, dar, acum, neavand un motiv de sarbatoare, ba din contra, intalnirea ar fi pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a ne sustine si incuraja, dincolo de spatiul virtual.
Dat fiind anotimpul, ar fi minunat sa ne incadram in peisaj, mergand intr-un parc, la o terasa pe malul apei ...
Ce ziceti, e fezabila ideea, sau am luat-o eu razna? (desi nu e primavara )
Poop again