Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!
Anunt si eu azi z2... asta e , a venit luna asta la 26 de zile, in conditiile in care ultimele doua luni a venit la 33 de zile...nu stiu ce sa mai inteleg. Dar luna asta ma duc la monitorizare si voi face si niste dozari hormonale si ii dau eu de cap...
Aris este minunat bebe alexandros si tu esti o mamica f frumoasa, sa va traiasca si sa va bucurati de el
lilisor si noua ne=ar place sa vii, asa ca si eu sper sa ajungi la intilneala
Magdita tie ce iti mai face nepotelul cel micut? daca mai ai sa ne pui poze sa il vedem ce repede creste, mare si frumos. Nepoata mea face 6 luni luna asta, deja merge de-a busilea, are o energie incredibila, rade si este f comunicativa, este o minune. Tre sa recunosc ca inainte sa se nasca nepotica, imi doream sa am un baietel, dar de cind am vazut-o pe alexia(asa o cheama) m-am indragostit de ea si imi doresc si eu tot o fetita frumoasa si sanatoasa ca ea.... acum cum o vrea dzeu, eu accept orice vrea el sa imi dea
Felix tu ce mai faci? abia astept sa ne vedem.... oare cite ore ne vor ajunge sa vorbim duminica?
Rocsy tu cum mai esti draga mea?
Mami Lali tu ce vesti mai ai?
Mada sper ca esti bine, ne este dor de tine
Ana abia astept sa iti vad burtica, cred ca esti o gravida ff frumoasa
Elly fata noastra relaxata tu ce mai faci?
Tamy cum au iesit analizele mamei tale?
Alina tu nu ne mai spui nimic? ai facut laparo? mai este putin si iti vine sotul?
Tinuta si liliana sa fiti cuminti zilele astea

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetele , ce-ar fi sa-l invitam si pe dr nostru sa bea un suc alaturi de noi :) ?? Magdita , trece-l pe lista ...ca poate ne face vreo surpriza ...in caz ca citeste .. . Dar care are "tupeul" sa-i spuna de intalnire ?! Poate printr-un mesaj ..

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Buna dimineata!

Ana, grozava idee!
Eu imi propun sa ajung saptamana viitoare la T si ii voi spune cu siguranta de intalnire si de invitatia pe care i-o adresam toate.
Singura conditie este sa ajung acolo, si trag nadejde ca asa o sa fie!

Va imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tare as vrea s-o vad si pe-asta : dr.T inconjurat de paciente la un suc . Daca vreti, care puteti, invitati-l, dar nu cred ca o sa vina .
Aditu, nepotelul meu cel mic e bine, l-am vazut aseara, a facut falcutze si pliuri la manutze si picioruse, l-am tinut in brate si l-am pupat, chiar daca era morocanos ( asa e cand ii e somn, seamana cu frate-meu ). Creste, saptamana viitoare implineste 2 luni si are deja 5,6 kg. Deocamdata nu mai am poze noi, dar sigur vom face .
Imi pare rau pentru z1, dar cum spuneam, cu siguranta va veni si ziua cea mare, cand ne vei anunta din nou II, si atunci va fi o sarcina perfecta .
Madutz, sunt in fiecare zi cu gandul la tine, nu stiu cand vei avea puterea sa intri pe forum sau sa iei legatura cu noi, dar ma rog mereu la DD sa te aiba in paza Lui .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc mult pt tot
In josul paginii e un pic din durerea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137884&whichpage=16

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mada bine ai revenit printre noi draga mea
Eu personal iti multumesc ca ne-ai impartasit aceste ginduri, imi inchipui ca nu e deloc usor, eu am pierdut sarcina la 5 sapt si am simtit ca mi se rupe sufletul in doua, tu la cinci luni cind deja era un mic flacau ingerasul tau....cred ca a fost cea mai mare durere pt o mama....
MA BUCUR ca ai inca incredere in bunul d-zeu si maicuta sfanta, si o sa vezi ca toata aceasta durere va veni inzecit inapoi cu multa fericire.... meritati si tu si sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada draguta mea sa-ti usureze DD povara sufletului si sa-ti trimita o alinare cat mai curand.

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

intru pe fuga ca sunt super ocupata la serviciu ca trebuie sa termin niste chestii ca pe urma o iau spre casa, spre Zalau si e drum lung.

mada draga, nu trece o zi fara sa ma gandesc la voi. Sper sa aveti puterea sa o luati de la capat cat mai curand. Sunt convinsa ca ingerasul vostru vegheaza acum sa va fie voua bine.

ne ''vedem'' marti fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul meu scump, am citit plangand postarea ta, sunt cu tot sufletul alaturi de voi, sunt sigura ca DD inchide o usa ca sa deschisa o fereastra, legea compensatiei functioneaza de fiecare data, am toata increderea ca va fi bine pentru voi, nu se poate ca niste oameni atat de buni si de speciali cum sunteti voi doi sa nu fie rasplatiti pentru bunatatea si credinta lor. Cuvintele sunt prea sarace, vreau doar sa stii ca ma gandesc la tine mereu si cand vrei, cand te simti pregatita sa vorbesti, poti sa ma suni. Daca as putea, as lua eu o parte din durerea ta, ca sa nu mai suferi atat de mult .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mada , sa va intareasca DD , si atunci cand va crede de cuviinta sa va trimita un nou ghiocel in viata voastra .. sa fie un vis de 9 luni , care sa va inveseleasca toata viata
nu se poate ca tu , un suflet atat de mare ,care ai atata putere sa spui ca DD a avut alt plan , sa nu judeci de ce , sa nu primesti un cadou cu ochisori , cat de curand ... un puiut merita asa o mamica

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput