Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 11
machus spune:
Mada, te imbratisez din toata inima si sunt sigura ca Bunul Dumnezeu va va intari si va va binecuvanta cu pruncul atat de mult dorit !

In anul 2008 s-a intamplat
Poze
rocsy2007 spune:
adranady eu sunt ok. am revenit printre voi dupa o pauza de cateva luni. acum sunt ok. astept sa se intample minunea.![]()
aerlilian spune:
Madutz ,mi se rupe sufletul gandindu-ma la voi...Nu inteleg de ce a vrut Dumnezeu asa cu tine...Sa-ti iei putere din iubirea celor apropiati si sa va binecuvanteze Dumnezeu cat mai curand cu un alt ghiocel.Te iubim, Madutz drag!
tinuta78 spune:
mada
. Cel mai important este ca nu ti-ai pierdut increderea in Bunul Dumnezeu.
pe toate ptr ca va ganditi la mine si liana. Eu o sa stau cuminte in weekendul asta. Am planuri de plimbare si odihna, fara efort fizic.
E super ideea sa vina si dl dr la intalnire. Sper din suflet sa ajung si eu. Nu promit nimic, ptr ca pe 13 merg la o nunta, iar pe 14 pe la 13.30 la un botez aici in Bucuresti. De acolo incerc sa ajung direct la voi, daca va mai gasesc.

magdita spune:
Neata iubitele mele,
Tinuta
, sper sa iti reuseasca IA si fie totul asa cum iti doresti.
Madutz

Feli
, ce faci iubita mea? Mi-e dor de tine, ieri nu mi-a mers mess-ul deloc si deja iti simt lipsa.
MamiLali
, drum bun la Zalau si de-abia astept sa ne revedem saptamana viitoare.
Fetele, am invitat-o si pe Bebe2008
la intalnire, sa vina cu pitica
. Sper sa reuseasca sa ajunga
.
Trebuie sa stabilim si terasa, si chiar una din fetele din Bucuresti sa rezerve o masa, doua, trei
.
si va urez un we excelent 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele - eu sunt ok - in Z 14 (cred)
Niciun test de ov. pozitiv- dar nu conteaza.
Mada- 

Eu creau sa ma duc luna viit la Medlife sa-mi fac niste analize.
Nu prea sunt bine- o sa-mi fac papanicolau, analiza de secretie, eco rinichi, ficat .... toate cele.
De 2 ani nu le-am mai facut - am neglijat- sa-mi fie rusinica.
Sunt ff racita "jos" si vreau sa-mi dea un tratament sa scap de raceala - la inceputul lunii.
In rest - astept sa ne vedem pe 14.06.
VA puuuuupp
Ma-ntorc la mucile mele- caci ma cam depasesc![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....