Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 12
felix76 spune:
Buna fete dragute,
Madut 

pentru sufletul tau bun si indurerat!
Magditu
e greu fara net, si mie mi-a fost dor de tine
. Ma bucur ca vor fi pe 14 atatia bebei!
Rocsy, ma bucur ca intri mai des pe aici. 
Tinuta, Liana asteptam liniutele
MamiLali 

Lilisor, tu ce mai faci? Vine imediat perioada ovulatiei... Multa sanatate mamei tale!
Tamy
imediat intri in focuri! Mult succes! Cum e mama ta? Sper din suflet ca e fffff bine!
Elly
e bine ca te duci sa-ti rezolvi, in sfarsit, problema cu rinichii!
Sarah, tu vii la intalneala?
Dye
ca ne-ai scos din lancezeala.
Jorjilic 

Eu sunt bine, imi spal outele cu tantum rosa si astept we prelungit.
Minivacanta frumoasa sa aveti!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Feli

Fetele, pe prima pagina va pusei povestea de succes a Alexiei28
, o tutunica mai veche, care acum e gravidutza cu bb2, absolut neasteptat.
Deci, se poate ! Asta trebuie sa avem mereu in minte !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Buna fete dragi!
Magdita esti o matusica norcoasa cu asa nepotei, sa iti traiasca
Felix pup fata frumoasa
sigur vine bebe luna asta cu asa miros de trandafiri ...
Elly pai chiar ca rusinica ca nu te=ai dus mai repede la dr... e bine sa rezolvi problemele astea , sa nu devina mai grave. Si chiar daca nu ies liniutele la testele de ovulatie, tu bucura-te de week-end si iubire si cine stie ce se intimpla 
Rocsy ma bucur ca esti mai bine... Stii ce tin eu minte? in toamna cind am inceput sa scriu tu erai fata cu dansatoarele, mereu erai vesela si optimista.... asa ca cind simti tu sa mai facem o galerie pe aici pt fetele in focuri
Lali week-end frumos
Tamy ce vesti ai despre mama ta? mai e putin si te duci la nea zadori...
Mada 
Eu de ieri am inceput sa iau antibiotic pt infectia aia urinara , 7 zile si scap. De luna asta o sa incep sa iau si niste tratamente homeopate, sa vedem ce rezultat avem....
Va pup si va doresc un week-end plin de iubire 
felix76 spune:
Aditu
, foarte bine ca urmezi tratamentul! Pe mine m-a ajutat cand am avut probleme din astea, bicarbonatul de sodiu si apa bauta muuulta, asa sa fac broaste in burta ![]()
Fetele, cum de v-ati pricopsit cu infectiile astea? Sper sa treaca repede!!!
Magditu
m-a incanta povestea Alexei. E o mamica fericita si norocoasa! Clar ca se poate, imediat vine barza si la noi!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
11_dye spune:
Salut toate tutunaresele!
care ar trebui sa fie optimiste, asta ca sa nu dezminta titlul topicului ![]()
se anunta un weekend prelungit, din care va doresc sa va intoarceti pe baricade cu veselie si cu samburei in burtica (cele care sunt in perioada propice
)
Sa aveti o mini-vacanta frumoasa, cu soare pe cer si in sufletele vostre si ale celor dragi.
Va imbratisez 

rocsy2007 spune:
adrianady incerc sa redevin din nou cum eram. primul pas a fost sa ma intorc printre voi prietenele mele dragi

tamaryllis spune:
Fetelor, va multumesc pt gandurile bune! Mamei mele inca nu i-au sosit rezultatele de la anatomopatologie. Am sunat si mi-au zis sa mai sun dupa 15 iunie, deci pana atunci o sa stam cu frca. Mama a intrat intr-o depresie si nu stiu ce sa mai fac. Asteptam rezultatul si dupa trebie sa mergem sa rezolvam si problema asta.
In rest...pe 26 iunie trebuie sa fiu la Szeged, caci incepem treaba si mi-e teama de necunoscut dar...mergem inainte.
Scuze ca sunt off topic, dar in 2 luni voi fi in tema, caci voi merge la T pt monitorizarea sarcinii. ![]()
Ieri am fost la mare, m-am plimbat cu bicicleta! M-am relaxat inainte de fiv.
Viata e frumoasa, nu va mai suparati din orice nimic!
Astept intalnirea!

2009 este anul in care voi reusi
!
rocsy2007 spune:
tamy sunt cu sufletul alaturi de tine. am trecut si eu prin momentele astea si inca mai trec. ma bucur s vad ca esti optimista si ca mergi mai departe in privinta proiectului bebe. eu n-am avut putearea sa continui. acum incerc sa imi revin. mama este mult mai bine. sper sa trec cu bine peste asta. iti urez succes la fiv si sper sa vi numai cu vesti bune. te pup
doula spune:
Buna ziua
Imi cer scuze ca dau buzna asa la subiectul vostru dar am si eu o intrebare (de fapt doua):
1 Stie careva dintre voi daca dr Tutunaru are adresa de email si care este aceasta? M-as bucura sa o primesc prin PM daca se poate. 
2 Adresa de pe prima pagina Clinica Genesys Fertility, Str.Aviator Stefan Sanatescu, Nr.5 (Bucuresti asa-i?) este adresa clinicii dr Tutunaru?
Va multumesc foarte mult
Mult succes in continuare 

Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
anaconda2 spune:
Doula , bine ai venit !
1- Are si adresa de mail , dar mai bine il suni direct sau ii poti da mesaj pe tel .
2- Da , e clinica lui .
23 +