Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 13
doula spune:
Anaconda iti multumesc mult de raspunsul rapid
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
magdita spune:
Neata iubitele,
Tamitu
, sanatate maxima mamei tale, iar tie multa bafta la FIV, sa va ajute DD sa va iasa din prima
. Ti-am trimis PM
. Imi place mult ca esti pozitiva si peste 2 luni vii la monitorizarea sarcinii la T, cred ca ne intalnim acolo, ca si eu voi fi
pana atunci
, v-am zis ca am o fixatie cu luna iunie
, a trecut ovulatia, am prestat corespunzator si acum sunt in perioada de asteptare, sa vad cele II saptamana viitoare
.
MamiLali

Madutz
, esti in gandurile mele mereu.
Feli, Georgi si toate fetele dragi
si o saptamana minunata, de-abia astept sa ne vedem duminica, ma gandeam ca una din fetele din Bucuresti sa faca o rezervare la o terasa, ca vom fi multe si nu stiu cat de aglomerat va fi atunci.
Eu de azi incep sesiunea si voi fi mai absenta, insa imi voi face timp sa va citesc.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tamaryllis spune:
Magdita, bafta la examene!
Stiu ca tu te tii de cuvant, deci ne vedem la usa lui T,
!
2009 este anul in care voi reusi
!
adrianaady spune:
Neata fete dragi!
Ce faceti? cum va luptati cu caldura? eu ieri cind veneam spre munca mi s-a facut un dor de mare , soare si nisip si pt un moment am inchis ochii si m-am vazut pe o plaja curata, cu multa liniste si mult soare intr-o dimineatza insorita. Deja simteam briza marii si mirosul de pe plaja..........va inchiputi ce "nebunica" sunt....cred ca e prima oara cind abia astept concediul de vara asta, abia astept
Magdita bafta la examene, sa treaca repede si usor 
Tamy tu cum te mai simti? Sper sa iasa repede analiza mamei tale si o sa vezi ca incet isi va reveni si ea.
Felix tu ce faci ? 
Mada 
Va pup pe toate 
Fetelor am si eu o rugaminte, la ce nr de telefon ati reusit sa dati de dr T? sapt asta tre sa ma duc la monitorizare, si o sa pice simbata .... i-am trimis ieri un sms pe nr cu 939 la sfarsit daca il gasesc simbata dimineatza la cabinet si inca nu am un raspuns.
anaconda2 spune:
Adriana , in mod normal....ar trebui sa fie la cabinet sambata...Sau la clinica .
Stiu ca pe 25 o sa plece 4 zile in concediu (cam putine...ar merita mai multe !) .
Mai bine suna , pe acelasi nr , sau repeta un sms...
23 + 
adrianaady spune:
Anaconda multumesc mult draga mea... o sa il sun azi , poate il prind ,daca nu , mai trimit un sms.
Ce iti mai face flacaul? da din picioruse?
pony spune:
Buna tutunarici

.Va citesc mereu!Si pentru ca am vazut ca astazi nu prea v-ati inghesuit sa scrieti, am zis sa-mi bag si eu putin nasul si sa va urez sa deveniti
cat mai repede si sa va fac putina 

ca parca prea multe necazuri s-au abatut in ultima perioada pe aici pe la voi.
Eu in primavara-vara anului trecut pe cand imi doream sa raman
aveam obiceiul sa il iau pe sotul meu la o plimbare cu masina pe un drum din sudul tarii ( ruta Calarasi Oltenita) si sa admir toate cuiburile de berze care mi se aratau in cale.Si credeti-ma nu erau putine.Si in prostia mea ma rugam la acele berze sa-mi aduca si mie un puisor ca un copil mic.
Acum o saptamana am mers pe acelasi drum si am vazut multe berze in cuiburi cu puiutii lor, simpatici foc si mi-am amintit de vremurile trecute.Sa stiti ca am pus o vorba buna la ele pentru voi .
Poate v-a amuzat povestioara mea, dar ascultati-ma pe mine, din iulie sunt sigura ca multe dintre voi o sa primeasca in dar de la acele berze cate un puiut!
Va pup
pe toate!
+ 35 
anaconda2 spune:
Adriana
, face bine bebelu , abia astept sa merg la eco , urmatoarele zile..
Il simt toata ziua ...Cum mangai burtika , cum "raspunde" si el . Ma amuza f tare :) .
O sa cunoasteti si voi senzatia , cat de curand !!
23 + 
lalitica2000 spune:
Pentru ca e vremea povestirilor vreau sa va istorisesc si eu o poveste adevarata cu happy-end. Se facu ca in vara anului 2004 EA il intalni pe EL. S-au vazut, s-au placut drept pentru care pe 3 iunie 2006 s-au luat urmand ca din octombrie sa inceapa munca la proiectul bebe. Vazand ca trece anul si EA nu ramane insarcinata, au hotarat in ianuarie 2008 sa mearga la un dr bun pe infertilitate. Zis si facut, asa ca au ajuns la usa vestitutului dr. Tutunaru. Precum stiti deja li s-a aplicat si lor schema vestita de 3 luni monitorizare la EA si spermograma la EL, dupa care laparoscopia. Ghinionul a facut ca exact in perioada monitorizarilor EL sa fie detasat in alt oras pentru o perioada mai mare, dar totusi printre picaturi EL a avut timp sa faca prima spermograma care are iesit varza: 2,2 mil de
(abstinenta 2 zile jumate). Suparare mare de ambele parti, umblat pe la urolog, pe la Dr. Iosup, analize peste analize ca in final Dr. Matei sa propuna efectuarea unei alte spermograme. La EA era totul OK la monitorizare. La a doua spermograma a aparut surpriza cea mare cand EL a devenit multimilionar de
: 68mil(abstinenta 3 zile jumate), normospermie. Surpiza foarte mare din toate partile, dr Matei spunandu-i lui ca trebuie sa mai faca o spermograma pentru siguranta rezultatului ca era totusi prea mare diferenta intre cele doua. Se repeta spermograma cam la o luna de zile si ies 54 mil
(abstinenta 2 zile jumate), mobilitatea un pic mai scazuta, deci nu mai era normospermie dar conform Dr. Matei era buna pentru realizarea proiectului bebe pe cale naturala in cazul in care si EA vine cu rezultat bun de la laparo. Pe 21 octombrie EA se prezinta la operatie si asa afla ca i s-au gasit cateva focare de endometrioza. Tratamentul care se aplica acestei boli sunt injectiile cu diphereline pe care ea l-a inceput pe 31 decembrie iar ultima injectie fiind pe 25 februarie si exact la 73 de zile de la ultima injectie, adica pe 9 Mai (o data fooooaaarte importanta) a aparut menstruatia. Trec peste perioada diphe in care EA a trecut prin bufeuri, stari de nervozitate si uscaciune vaginala. Deja toate acestea sunt date uitarii. Pe 18 Mai EA se prezinta la o prima monitorizare unde Tutu o anunta ca a doua zi va trebui sa presteze cu colegul de apartament un frumos joc al dragostei
deoarece se va produce ovulatia. EA fata cu imaginatie merge acasa si il anunta pe EL ca a doua zi este musai sa presteze, drept pentru care incep pregatirile: lumanari, muzica romantica si nu in ultimul rand ulei de masaj. Seara de 19 Mai a fost o seara magica, plina de artificii, de iubire. In urmatoarele 3-4 zile EA simte in fiecare zi dureri de burta ca si cum ar trebui sa-i apara menstruatia, lucru care in nici un caz nu ar trebui sa se intample decat peste 10-14 zile. Intr-o zi EI i ii intra in cap ideea ca poate sunt dureri de nidare drept pentru care in Z10 dis de dimineata EA face un test de sarcina care este slab pozitiv
.SOC!!! oricat si-a inchipuit acest moment in cei aproape 3 ani de incercari tot nu stia ce sa faca, nu putea sa se bucure. A doua zi EA a mai incercat 3 teste de sarcina si cand a vazut ca si acestea se pozitiveaza usor in ziua urmatoare a luat drumul IDS-ului pentru testul de sange care a iesit pozitiv. Am uitat sa mentionez ca intre timp EA nu a scos o vorba sotului despre testele de sarcina poztive. Pentru ca EA citeste mult pe forum, tot acolo a aflat ca valorea trebuie sa se dubleze la 48h asa ca s-a dus si a repetat testul de sange si la o zi de intarziere a menstruatiei EA avea deja facute 6 teste de pipi si 2 de sange, ultimul avand valoarea de 130. De abia atunci EA a inceput sa constientizeze ca ceea ce se intampla este real si i se intampla chiar ei. Pentru ca in ziua in care a luat de la IDS al doilea rezultat bhcg se implineau 3 ani de casatorie a hotarat sa-si anunte sotul ca ii va oferi o seara de neuitat. Ca orice barbat EL s-a gandit la o noapte plina de 
, asa aniversar, dar surpiza care a venit din partea ei (un buchet de frezii si o cutie in care se afla testul de sarcina) a fost mult peste asteptarile lui. Ce sa vazi, chiar a fost o seara de neuitat, EL a ras non-stop, se uita cand la test cand la EA, tipa prin casa ca este tatic, au plans, au dansat, s-au bucurat cum au stiut ei mai bine. Ca sa vedeti cat de incantat era EL de vestea cea mare, de a doua zi EL poarta la gat, sub tricou, vestitul test de sarcina, invelit in piele si cusut, lasand decupat doar locul in care se vad cele 2 liniute. Pentru EL acest cadou este talismanul lui de suflet.
Si acum, la sfarsit deja cred ca v-ati dat seama cine sunt personajele…pot sa ma desconpir....DA, SUNT INSARCINATA!!!!!!!!!!
Azi ne-am prezentat la prima echografie la care Tutu mi-a spus ca sunt foarte insarcinata si ca sunt in 4 sapt si 4 zile iar mazarichea (asa cum a denumit-o EL) noastra are deja 0,9cm.
Cred ca va dati seama ca suntem extrem de fericiti si parca tot nu ne vine sa credem ca este vorba de noi, suntem
. Cand i-am multumit lui Tutu mi-a spus un lucru care mi-a placut tare mult: ’’Nu-mi multumi mie, multumeste-i lui Dumnezeu, eu ti-am aratat doar calea’’
Va doresc ca toate sa simtiti ceea ce simtim noi acum. Precum am scris eu mai demult, anul 2009 este anul nostru si capitolul 100 va fi un capitol cu vesti bune. Acum ca am dat startul, va astept sa ma urmati.
Stiu ca m-am intins ca o placinta, dar de cand am scris prima data pe forum mi-am dorit sa-mi scriu povestea de succes, pentru ca pe mine de multe ori acele povesti de success mi-au ridicat moralul.
madlen spune:
Felicitari, lalitica2000, pentru mazariche! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen! Foarte frumoasa povestea ta, m-a impresionat mult, am citit-o cu sufletul la gura. Ai dreptate, citim cu mare placere povestile de succes pentru ca ne dau incredere sa mergem mai departe.