Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 14
felix76 spune:
MamiLali e gravida! MamiLali e gravida!MamiLali e gravida!MamiLali e gravida!MamiLali e gravida!MamiLali e gravida!MamiLali e gravida!

Ma bucur enrorm pentru voi! Bebele vostru a fost conceput atat de frumos! Nu mai zic de vestea catre Tati! Super! Va doresc o sarcina usoara, pentru ca pun pariu ca si sotul tau e "insarcinat"! Sa va bucurati de perioada mazariche! Abia astept sa ne vedem, sa va imbratisez pe tine si pe minunea din burtica ta! 
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
MamiLali

, de cand astept sa te felicit si pe forum
. Sarcina usoara si la termen, bebelus perfect si sa tragi cat mai multe fete dupa tine, la odisee. Cu toate ca stiam povestea ta, tot am citit-o cu lacrimi pe obraz, multumim din suflet ca ai impartasit-o cu noi
.
Fug sa modific prima pagina
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tamaryllis spune:
Lalico, mi-au dat lacrimile citind povestea ta! Felicitari fata draga si sa fiti fericiti toti trei! Sarcina usoara! 

2009 este anul in care voi reusi
!
georgia_c spune:
mamilali , in fine primesc si eu o veste buna in ultima vreme ; iti urez o sarcina de vis , un bb sanatos , niste parinti fericiti , si sa va dea DD numai si numai bine
super veste 

, azi io implinesc 4 ani de casnicie , ia uite cum ma bucur de o mazariche ...
hai ca sigur trage lali cu piciorul .. eu una ma las trasa , si daca e pe asa vin si la intalneala , sa vad printul de machusica si sa beau apa gravidita![]()
edit:am scris lali , in loc de mamilali
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
rala spune:
Lalitico, acum inteleg de ce se misca capitolul asta asa incet: te astepta pe tine sa il cinstesti cu o veste cu adevarat buna. Dupa atata lupta si asteptare, cuvintele sunt de prisos. Spuneam mai demult ca vei avea o fata, abia astept ecografia cu care sa-mi confirmi previziunea. Sa va bucurati de fiecare moment si de fiecare secunda, sa aveti grija de voi doi in primul rand pentru ca impreuna sa aveti grija de mazariche. Inca 35 de saptamani usoare, si inca o data FELICITARI!!!!
Good things happen to good people!
pamy_ggg spune:
Lali felicitari din tot sufletul
.Sa iti creasca mazarichea mare si frumoasa.Asta da cadou ...
Azi e ziua mea ,fac 29
,si sper ca pe 14 cand fac si 6 ani de la nunta sa ii ofer si eu sotului un cadou cu 2 liniute![]()
felicitari inca odata
pamy
tinuta78 spune:
FELICITARI LALI!!!
V-a binecuvantat Dumnezeu, sa aveti mare grija de darul LUI.O poveste superba. Sa dea Dumnezeu sa traim cat mai multe astfel de povesti cu final fericit.
Sarcina usoara si bb sanatos

Georgi, "LA MULTI ANI!" multi ani fericiti inpreuna si realizari.

elly_me spune:
Am citit cap-coada povestioara si intuiam de la inceput vestea- dar tot am citit si mi s-a facut pielea gaina pe mine

FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!
M-am emotionat
Sa fie sanatos bb si sa va aduca numai bucurii.
Acu' mi-am adus aminte ca si noi in iulie facem 4 ani de la casatorie.
Poate-i dau si eu o veste buna- desi slabe sanse.
Sotul meu este ff sresat cu munca.
Eu nu stiu nici in ce zi sunt
- daca nu am mai fost la monitorizari.
Luna asta am prestat de placere- nu la cerere.![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Ce-mi plac zilele astea aniversare!
Jorjilic, va doresc multi ani fericiti impreuna, de aci inainte! E nunta de fructe/flori la 4 ani, asa ca anul care vine sa fie plin de petale de trandafiri si parfum de capsunici! 
Pamy, la multi ani draguta! Rar intri pe la noi! Incotro te indrepti tu acum???
MamiLali 

Magditu, bafta la examene!
scolarita
Tamy
mai e un pic pana in 26! Sa vii cu ochisori!
Tinuta 
Madut drag, aci suntem! Poti sa ne spui orice, stii doar! 
Pony, vaaai cum trece vremea! Imediat vine bebe! Nastere usoara!!!
Lilisor, unde esti? Ce faci? Ne coci tu ceva de nu mai treci pe aci! Poate un puiut la tine in burtica!
Aditu 

vii la intalneala, da?
Sarah, tot incerc sa te sun! Ce faci? Cum esti? Sunt ingrijorata pentru tine!
Machusica, abia astept sa va vad!
Elly, poate asa se intampla, cand nu urmaresti m=nimic, nici ovu nici mucus nici nimic! Sa ne dai si tu vestea pe 4 iulie 
Pup gasca de tutunici,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot