Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 15
Jude spune:
Lalica mea, te-am imbratisat in dimineata asta, dar nu pot sa nu-ti las si aici un semn si sa-ti spun cat ma bucur de minunea care creste acum in tine, cat ma bucur de fericirea ta si a tatalui biologic
, cat sunt de fericita atunci cand realizez ca Dumnezeu continua sa fie langa oamenii buni si sa ne arate tuturor ca minunile intr-adevar exista si sunt creatia Lui ...
Cum imi place mie sa o spun, Lalica, esti deja mamica!!!! Iti cresti deja puiul in burtica si sper din tot sufletul sa va fie asa cum trebuie si cum e normal sa va fie: numai si numai bine !
Eu, din experienta proprie
, pot spune cu tot sufletul dar mai ales cu toata convingerea ca A FI MAMICA ESTE CEL MAI MINUNAT LUCRU PE CARE IL POTI TRAI IN ACEASTA VIATA si desi ... Lalica o sa vezi tu :-))), e greu uneori, nu trebuie sa uiti nicicand ca acest greu este un GREU FRUMOS!!!
Pe tine te imbratisez cu mare, mare drag, pe burtica o astept sa creasca ca o sa o pot mangaia in fiecare zi, iar pe tati biologic il salut cu respect :-)
mada23 spune:
Lalitzicule...

Doamne ce ma bucur pentru tine, 

, sa ai o sarcina numai cu bucurii si la sfarsitul ei sa tii bebic sanatos in brate 

citesc si
de bucurie pentru tine , Doamne ce bucurie 
va pup pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi, sunt un picutz mai bine fizic, sufleteste
....mai lucram, are grija DD
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri
ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Georgi
, multi ani cu sanatate si multe impliniri impreuna, sa aveti parte de tot ce-i mai bun pe lume
.
Pamy
, La Multi Ani iubita noastra, sa fii sanatoasa in primul rand si binecuvantata cu un bebe mic in cel mai scurt timp
.
Mamilali
, de-abia astept sa beau apa dupa tine, ca sigur se ia gravideala
.
Pony
, multumim mult pentru incurajari, ce putin mai ai... Tu nu vii la intalnire duminica
?
Feli
, mersi, sa fie, mai stau un pic si plec la examen
.
Rala
, sper ca ne vedem duminica, da?
Georgi
, ce ma bucur ca vii
.
Madutzul meu drag
, nu stiu daca ne citesti, insa stii bine ca esti mai mult decat binevenita la intalnirea de duminica, daca te simti in stare. Iti garantez eu ca te vei simti bine, cred ca te-ar ajuta mult sa petreci putin timp in grupul vesel
.
Mai tarziu reactualizez listuta pentru intalnire si fetelor, neaparat una dintre voi, ma refer la bucurestence, sa faca rezervare la o terasa, ca e riscant sa mergem fara rezervare. 
si vorbim mai tarziu
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
iaca cum am reusit sa scot vechiturile la interval
....
madlen
, multumesc pentru vorbele bune. Sa-ti traisca bebicicii si sa creasca sanatosi si frumosi!
felixicule
, iti multumesc pentru titulatura de MamiLali, a fost de bun augur. Si eu abia astept sa ne revedem si sa ne strangem tare-tare in brate.
magditza
, nici nu stii de cand astept EU sa scriu povestea mea de succes. Avum nu pot decat sa fiu increzatoare in continuare ca totul va fi bine. Te astept sa mergem impreuna la odisee.
tamy
, precum am scris mai demult, anul 2009 este anul nostru. ne vedem peste o luna la Tutu, da? Bafta la Szeghet si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune legate de mama ta.
georgia draga
,
. sa aveti parte de o casnicie fericita, plina de bucurii si impliniri si sa vii si tu cat de curand cu vesti bune. Ne vedem la intalneala, voi veni cu un pahar mare sa puteti bea toate dupa mine.![]()
adrianaady spune:
Buna fete dragi!
Dupa pauza din ultimele zile, cind am intrat acum si am vz doua pagini scrise imediat mi=am dat seama ca avem o gravidutza printre noi.........deci MAMI LALI felicitari din tot sufletul meu, sa ai o sarcina de vis, usoara si la sf un bebe sanatos si frumos
Este minunata povestea voastra pentru ca totul a decurs asa cum v-ati dorit voi.... taticul este cel mai fericit barbat.... ai spus o poveste minuntata care mi-a atins sufletelull
Magdita conform planului tu urmezi draga meaa....
Cum merg examenele?
Felix tu tre sa te iei de mana cu magdita si sa ne faceti surpriza mare luna asta
Vin la intilnire, cum sa nu vin, abia astept sa va cunosc.
Geogi la multi ani pt sarbatoarea de azi, sa traiti fericit multi ani, sa va iubiti si sa va dea d-zeu un copilas frumos si sanatos.
Mada ma bucur ca esti putin mai bine
Fetelor ajutati=ma si pe mine va rog. Incerc sa dau de dr T si telefonul cu 939 in capat nu are deloc semnal, baterie...nici macar nu suna
Am incercat si la cel cu 299 in coada , mi=a raspuns asistenta lui cred si a zis ca sa vin vineri dupa amiaza. Eu nu pot sub nici o forma maine, dar nici nu a stat sa ii explic prea multe, mi-a inchis telefonul si gata..... offf nu stiu ce sa fac. Nu as vrea sa ratez monitorizarea si luna asta, tre sa fac niste analize in functie de marimea foliculului.... oare sa ma duc simbata la 9 la cabinet si sa am noroc sa ma primeasca?
pamy_ggg spune:
Magdita dragutza
,multumesc,tare as vrea sa pot ajunge duminica la 'intalneala'( o sa incerc),sa va cunosc pe toate, ca tare imi sunteti dragi...si sa bem toate dupa Lali
.
Feli
.Nu am mai facut nimic,nici nu l-am mai vizitat pe Tutu.Luna asta am folosit teste de ovulatie si am prestat
.Mai sunt cateva zile si o sa vad rezultatul.Daca nu...luna viitoare il mai vizitez pe Tutu.A in schimb am refacut ureaplasma la Bios si am scapat in sfarsit de ghionoaie...
Sunt deja 6 luni de cand mi-a venit cm dupa diphe....sper sa nu se refaca cealalta ghionoaie(endometrioza)....in fine La multi ani mie!
pamy
pamy_ggg spune:
Aaa..am uitat...nu aruncati cu rosii
m-am lasat de fumat aproape de 3luni si sunt tare mandra
Orice pt bb.
pamy
adrianaady spune:
Pamy la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita , si poate ne mai dai si tu o veste buna in curind
lalitica2000 spune:
pamy_ggg
, LA MUUULLLTI ANIII!!!!!!. Sa fii sanatoasa(este lucrul cel mai important), iubita si sa ii ai alaturi de tine pe cei dragi tie. Sa te ajute DD sa vii cu vesti bune pe 14 iunie.
tinuta78
, acum ca ai citit povestea mea, te apuci neaparat de diphe, da? vezi ca se lasa cu gravideala dupa tratament. Bafta, o sa vezi ca trec repede lunile de tratament.
elly_me
, multumesc pentru galerie. Si pe mine ma emotioneaza povestea de fiecare data cand o citesc, cu atat mai mult cu cat constientizez tot mai mult ca personajul principal din poveste sunt EU.
ana
, merci mult pentru felicitari. Sarcina usoara in continuare!!
lalitica2000 spune:
madutzul meu drag
, nici nu stiu de unde mai ai puterea de a te bucura pentru altii in conditiile date. TE ADMIR!!!! Stii ca suntem toate alaturi de tine si te ajutam cum putem. Cum spunea Magditza in paginile anterioare daca am putea lua fiecare dintre noi un pic din durerea ta, ar fi mai usor pentru tine. Multumesc mult pentru felicitari!
ralaaaaa
, merci mult pentru gandurile bune. Asa este, tu ai spus odata ca voi avea o fetita si sunt convinsa ca asa va fi, mai ales ca amandoi ne dorim fetita. Te astept la cotitura sa ne continuam drumul impreuna la fel ca si la diphe.
jude draga
, ce pot sa-ti zic, inca sunt euforica, pe alocuri inca nu-mi dau seama ca este vorba de mine. iti multumesc din suflet pentru randurile scrise mai sus. Sunt convinsa ca fata mea va avea o prietena de nadejde in Iarina, ca evident ca voi avea fata, nici nu ma gandesc sa fie altfel![]()
ady draga
, merci mult pentru felicitari. Ai avut tu un feeling bun cand ma tot intrebai cum ma simt, ce simt, dar pana nu am fost ieri la echo nuam avut curaj sa strig in gura mare ca sunt insarcinata nici macar pe forum. Imi doresc sa treaca toate eceste 35 de saptamani cat mai usor, fara probleme si imi mai doresc ca toate aspirantele sa devina mamici la un moment dat.
Vreau sa va marturisesc ca toate mesajele voastre m-au impresionat ff tare. Aveti grija, ca sunt femeie insarcinata si umbla homronii in mine![]()