Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 16
11_dye spune:
Salut toate fetele!
nu am mai intrat de cateva zile pe net, pentru ca am avut foarte mult de lucru (in contextul actual, asta e un lucru bun
), si iata ca deja au aparut gravidutele!
Lali, 

felicitari si sa duci pana la capat o sarcina usoara, sa ai un bebe sanatos si frumos! 
Pammy, 

la multi ani fericiti, cu implinirea tuturor dorintelor!
Eu din cauza ca am plecat de la servici pe la 8 seara nu am mai reusit sa ajung la T si azi nu stiu daca mai are rost sa ma duc, pentru ca sunt deja in ziua 11, la un CM de 26 de zile ...
Cat despre intalnire, inteleg ca ramane pentru duminica, 14 iunie, ora 14 in Cismigiu. Dar unde anume mai exact?
Va imbratisez pe toate si abia astept sa va cunosc! 
adrianaady spune:
Mami Lali pai eu banuiam iubita mea ceva, dar nu am vrut sa insist cind mi-ai spus ca ne vei anunta tu cind ai ceva de spus, asa ca am asteptat cumintica si vai ce mult a meritat asteptarea pt asa o veste buna...
pony spune:

Lalitica FELICITARI! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!Ma bucur enorm pentru tine, si ma bucur cand vad ca cineva a mai spart gheata aici!
Magdita, as fi vrut sa vin la intalneala sa va cunosc, dar nu sunt in Bucuresti Duminica.Succes la examene si mai ales la
-deala
Mada 

Celorlalte fete multe 

+ 35 
lalitica2000 spune:
11_dye
, asa sa fie cum spui tu, tot asta imi doresc si eu sa duc sarcina pana la capat.
pony
, merci mult pentru felicitari. Ce putin mai ai pana faci cunostinta cu bebita....Eu de abia am intrat in hora de 5 saptamani iar tu peste 5 saptamani tu vei fi la final. V-ati gandit la un nume?
pony spune:
Lalitica, de pe vremea cand imi doream un bebe stiam numele: Daca ar fi fost fetita i-as fi zis Ilinca, iar cum e baietel - Radu.
Ai sa vezi ce lucru minunat este sa fii
, sa simti minunea din corpul tau cum creste de la un punctulet si pana la un bebelus.
Eu si acum am prima poza a lui Radu care este de fapt un punctulet de 0,5 cm.
+ 35 
lalitica2000 spune:
pony, ambele nume sunt frumoase. Las ca daca nu a iesit din prima fata, cu siguranta ca al doilea copil va fi fata.
Iti dai seama ca si eu sunt cu poza la purtator. Evident ca abia astept urmatoarea echo de pe 24 iunie in care sper sa aud bataile inimii si sa vad cat a mai crescut punctuletul care ieri era de 0,9cm. Abia astept sa simt si eu ceva, deocamdata nu simt nimic (gen greturi, somnolenta, dureri de tzitzi), totul decurge exact cum trebuie si sper ca tot asa sa fie si in continuare.
jasmine30 spune:
Laliticaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa felicitari !!!
Poti sa ne spui daca ti-a dat deja tratamentul de sustinere? daca da, ce anume si cum trebuie sa le iei?
pony, ce a trecut timpul si ce putin mai ai pana nasti ! Iti doresc nastere usoara !
Va pupicesc pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Crisarh pe unde umbli? Ce iti face puiutul din burtica?
Sarah, te asteptam si pe tine la apel !
tinuta78 spune:
lali, multumesc ptr sfat. Cu siguranta vestea ta, m-a umplut de speranta si bucurie. Deci..., daca nu te urmez luna asta sau pana sa treci in trimestrul II, incep si eu tratamentul cu diphe.
Cum nu ai dureri de sani? Cam toate fetele au zis ca au avut. Tie ti-a recomandat dr T utrogestan 14 zile dupa ce ai ovulat? Mie de fiecare data dupa ce vedea ca s-a spart foliculul, de a doua zi mi-a dat 14 zile utrogestan si apoi test. Spune-ne si noua cel mai mic simtom care l-ai avut inainte de teste.

rocsy2007 spune:
lali felicitari pentru bebe. sa fi sanatoasa si sa te bucuri de el/ea. nu uita ca trebuie sa ne molipsesti. 
magdita spune:
Gata, mai scapai de unul, de examene vorbesc
.
Listutza arata astfel, locatia Cismigiu, ora 14 :
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Aerlilian
Elly
MamiLali cu mazarichea la purtator, prima
a lunii iunie
Ana cu bebe la purtator
Feli
Tinuta
Pamy
Jasmine30
Lorelix cu bebe la purtator
Machusica cu bebe Bogdan
Arisica cu bebe Alexandros
Bella
Cine mai doreste, cine mai pofteste, listuta e deschisa
.
Si nu uitati de terasa, am si eu un stres
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!