IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

claudia vedz ca am pus tortu' da bezea si ala cu capsuni, sper ca intra si molaraiele.
Him chiar daca nu mai au eujeniile ashelasi gust, tot cu gandu la copilarie ma duc sha pra minie , vichend placut si tie .

Va si va pe toace !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Salutare fetelor saa veti un we fain

L5845(maiculita da' ce nick) m-am uitat de 3 ori sa-l scriu corect
unde treci reteta aceea de tort de bezea...pliz vreau si eu sa o vad
in capul meu exista o amintire de cand eram mica cu un tort de bezea si crema de ciocolata...era demential...de cand il caut...poate asta o fii

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

monica retea mea e cu crema de ness si crema de cocos, dar poti sa faci la tort, crema de cioco. Am pus-o pe forum la cartea de bucate, dar trebuie moderata.

Apropo de nick-ul meu : L5845=Laura. Aveam in adolescenta un cod:
O P E R A G I U S T
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10, de aici codificarea numelui meu .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna seara, doamnelor!

Monica, pare sa fie o tara superba din toate punctele de vedere Brazilia. Si par si tare frumosi oamenii. Pasiunea mea cea mai mare (in care mi-am dat si licenta) este antropologia iar acolo ... ai ce studia. Este un melanj cultural unic, gasesti influente de la Europa la bastinasii din Amazon, culturi la 180 grade una de alta amestecate in aceleeasi comunitate.

Clau, sa stii ca Himmelsduft are perfecta dreptate. Eu nu am fost mult in Germania, dar in putinul timp am reusit sa relationez binisor cu ei. Secretul este sa cauti interese comune: de la chestii tehnice, academice (grup profesional), pana la hobby-uri (gardinarit, sport, whatever). E cea mai buna metoda sa iti faci prieteni in Germa. E adevarat ca la tara e mai greu, dar poti cauta grupuri si asociatii din astea pe internet. E foarte greu sa vezi cum sufera copiii tai simtindu-se exclusi din grup. Ca mama simti nevoia sa compensezi si lipsa prietenilor, dar degeaba ...

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui L5845

monica retea mea e cu crema de ness si crema de cocos, dar poti sa faci la tort, crema de cioco. Am pus-o pe forum la cartea de bucate, dar trebuie moderata-.

adica sa treca de mine , fetelor aici mentalitatea si oamenii difera nu numai de la land la land ci de la dorf la dorf, eu sunt foarte deschisa si vb cu ei, le duc praji, etc nu am chef acu sa enumar cate fac ptr niste necunoscuti , dar ei nu sunt deloc deschisi la contacte, asta e si ei recunosc asta... asta le e educatia,mentalitatea & CO.
Deni a trecut cu bine, maine dim o astept la bus, Doamne Ajuta.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc de lamurire ref "cod"
gabi, da...ai ce studia...si acum mai apar triburi nedescoperite
claudia, bravo...ma bucur ca Deni a trecut deja si deci vine cu bunatati de-acasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

va las cafa, plec dupa Deni :

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Buna gimineata draji doamnie !

Am trecut in fuga sa fur sha io o cafa d'aia buna d'alu Claudia .
Doamne Agiuta c-o agiuns fata cu binie acasa, cred ca tz-o fost tarie dor da ea , bashca si cu bagajale cu bunatatzuri d'acas .
monica deci cand trace retzepta da moderare...o poti fashe .

Stiu si eu de la niste prieteni buni de-ai nostri, cum e cu acomodarea asta la Germa...ea nemtoaica, el roman...la copil, afara la joaca, toti ii spuneau "Neamtu' ", acolo cand au ajuns, aia ii spuneau "Romanu' "...saracu' de el, era debusolat, fiind si mai timid de felul lui, s-a acomodat tare greu...

Duminica minunata s-avetz draji banatanshe !

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

vreti sa stiti ce se face in bucataria mea : dovlecei pane is gata deja, sos de marar e gata deja, mazare dulce e gata deja, supa de vita (hai ca aia e de aci, numai taitzeii sunt din ro) si mai am ceva de facut........tanam cartofi noi din aia mici de-i frig intregi si necuratati........... fug la bucatatie, ma ocup mai tarziu de Cartea de bucate.
Va tzuc.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Raportez: sha io am gacit adz tat dovleshi panie, tat cu crumpi friptz intreji si cu salata da vardza cu paradaisa .
Nu-i graba cu retzapta, cand ai vreme, nu-i bai .

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput