IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Buna dzaua, adz nu facuräm nimica, in afaraä dä spälat shî uscat rufili dä lie avuräm cu noi in conshed. La turci o fost foarce frumos, cald, da nu prie zäpushalä, hotelu foarce bun www.titanic.com.tr, mîncarie - au au - da am pus numa un kil cä am înotat mult. Copiii sor sîmtzît binie, sor bäläshit tätä dzîua.
Dä mînie o luäm cu fortzä noi la lucru.
Sâmbätä am întâlnirie dä 20 dä ani dä la lishieu, sî la sfîshîtu lunii înshiepem constructziili la camirili copiiilor, spieräm cä pîna shiel dîrdzîu la sfîrshîtu lu iulie sä nie mutam.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

BUUUNA GIMINEATAAA !!!

Haidatz iuce la cafaa , pana nu sa rashashce !

Yasmine binie ai vinit dan conced, cu bateriile plinie, spor la lucru si distractie maxima la intalnirea cu foshcii colieji da shcoali !
claudia pra unge umbli? Eshci la lucru? Hai la cafa !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

nu am vrieme, merg la felcer, dau numa cafa reapige :

scriu mai incolo, mierg sa vad sche fras am la space da ma doarie asa tarie, va tzuc pra tache.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Pai she ai patzat cu spacile? Da cand ceo luat durierea? Foarce binie fashi ca ce dushi la felcer, sa ne spui she tzo dzas, ca mi-s curioasa. Ca sha io am avut sheva problieme, am fost, am facut raza si nu m-o gasat nimica, m-o dzas doar ca tra sa dau gios dan shunci si ca sa fac mai multa miscare....apoi daca nishi io nu umbluu....nime nu mai umbla .
Sanatace multa draga fata!

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Clau, merci de cafa. Tot la pranz apuc sa o beau Cum te mai simti? Ce a zis medicul?

Yasmine, ma bucur ca v-ati distrat. Sa puneti poze daca vreti, sa vedem si noi cum e pe acolo.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

mai fiecilor, felcerii de aschi i-asi baga pra tatii intr-o oala si i-asi tzipa undgeva, nu mi-or dzis nimic, habar nu am sche sa fac, o sa mierg mai deparce la medicul de casa, ca aia trimiet acolo scrisoare sica, dar cu durerea m-a doftoricesc cu bumbii sche ii am de-acasa da la mama si salba.
deci idiotii de aici nu vb cu pacientii, trimit mai departe scrisoare la medicul de casa (asa e sistemul ) programare la medicul de casa abia sapt viitoare am primit asa ca stau si sufar pana atunci.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
claudia, sanatate, ai grija de tine
am furat o cafea si de la voi
dau si eu una mare si tare braziliana

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Nasol mai claudia cu sistemul iesta, la urjentza nu potz merje? Inventezi ceva, dzashi si tu ca ai cadzut usor (Doamne Fereste !) ca sa-ti faca film, sa-ti deie bumbi mai rapige....cum sa stai pana saptamana viitoare fara nimica.... Doamnie...cregeam ca niemtalaii ashcia is mai cu scamn la cap....da vad ca-s batutz cu scamnu-n cap ....of...of.....fi-le-ar sistemu' sa le fie....Sanatace cat mai multa sa ai !

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Claudio ai dä grij, ca cu spacili nui dä gluma.
Tati o plecat adz noapce in Romania, sî nishi acu no ajiuns, ca îi drumu tarie aglomerat.
Înca nu am pus pä calculatori podzîli din Turshia, da cînd lie pun vä spun shî vuaua.
Vä tzuc.
Audz, voi vä mäi adushietz amincie dä vorbie dä prä la noi dîn Banat?

A batrâna spunia asha:
- rodz = bälutz
- bicicletä = roatä
- mov = brîndushat
- caramiziu = pushiat
- pastile = bumbi

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

fiecilor noi ne.am mutat da dincolo la subect, pe mine m-o prins tarie, orische cand vine vorba da copilaria noastra
Corino, ai tiei or plecat o numa tati?,mai o fi ca-s drumurile aglomerace frasu sa le duca, spieram sa nu fie schieva pra drum si sa ajunga cu binie la Banat, la Colt da Rai
Lauro apoi ascia criegema ca si batuti rau da tat in cap, m-or iniervat daja da numai am ochi pintru ei, sa-i pusche rasaritu al Sfant, ca m-or mancat cu metoagili lor cu tot, she fras sa fac la urgiente sa-mi dziuca acileasi lucru sa fac gimnastica si sa nu-mi dea nimic bumbi, m-o facut si film doar si-o vafzut ca is tasace duoaua vertebre, da nimic.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput