IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

'Neatza buna drajelor! Sau mai bine "Amiadz bun"? Ca la cat ii sheasu.....
Beut sa ma trizasc binie, ca da cand am schimbat tratamentu, dorm ca valiza-n garaaaa ....nu-i rau da' chiar asa?

Claudia pai iar iti rupi oasale? Mai las-o-n fras da munca, she? Eshci cashcigata la loz in plic da tot fashi atata treaba? Tz-am zas io ca nu-tz ragica nime statuie, mai egzasta si hogina, bre ia o pauzareee, alooo, Germanicaaaa, s-auge? Sper ca nu ceam maniat .
Am gasat o alta analiza, care si aia ii buna, desi bine imi pringea otzara da excurzie prasta hotarie , mai schimbam si io aeru' . Marg saptamana ailalta s-o fac, ca-i musai in dzaua 2 da uratzi.
O dza faina sa ai !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

mey nu ce-aud pria binie, tuna si fulgiera la noi,poace vinie in fras cieva ca e zapusala marie, Laurico am un casoi tarie marie unge nisi nu gat un etaj ca ma apuc de altul,slogul s-o bata de casa, plus gragina, in fine na asta e, io nu pot sta pe curu meu nici sa ma bati acu ma apuc de pigluit tzoale mintunas ca zilnic se aduna daca spal asa des,apoi merg iar prin gragina otzara,apoi am gimnastica pintru spacie, da asta mai rau imi fasie, ca de cand am insieput ma tarie ma doarie spacili, dau iuce o cafa si am fujit cu copilul la gradi :

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Iaca, am agiuns sha io pra acasa, am beut da la cinie mai da gimineatz, numa' ca n-am apucat sa scriu pra-ashi. Ca mi s-o pus pata pra o tava da colashi, asa ca am tras o fuga pana la Selgros sa-mi iau.
Mai Claudia, daca traba sa m-audz sa shcii ca imi ieu ciocofon d-ala mare si strag taaare, poate s-auge si pra furtuna, daaa? Shlog ne-shlog, daca-i casoi, n-ai she fashe, ii mult da munca. Pra da alta parce, shine-i ca cinie, ai loc dastul prantu toace budunoasale, nu ca mine, ca nu mai shciu pra unde sa le tot var. Acu' mi-am luat sashi dan aia da sa scoace aerul cu aspiratoriu, tarie buni is, am momit-o si pra mama cu ei, ii ferishita ca o bagat da toace in ei, i s-o golit un raft mare dan dulap,las' ca-i bun asa.
Da gragina, nu mai zac, imi vinie si mie sa ma duc, sa las orasu' si sa ma sui in varf da munce, sa nu mai aud bormasini, veshini care tropaie tata dzaua ca turbatzi, babe care stau la givan pra balcoanie si straga ca apucacele, ca-s surge.....sha tot tacamu'....da' cred ca tra sa mai shcept vro catzva ani pana sa am cum....asta-i viata, she sa fashem .
Ai grija cu spacile, ca nu-i da joaca. sanatace multa si sa ai spor.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

ioi ce cried Lauro, noi aviem aisi intimitacea noastra sa scii, nu aviem triaba cu nima, mai alies turbati cum dzisi care topaie da niebuni , e frumos, liniste,ca la sat, incerc intodeauna sa compar satul banatan cu cel de aici bey da lipsasce intotdeauna sieva nici tipenie da om pra socan , ascia stau ca nevastuicile prin casa nu ies daloc pr-afara,sie tava da colaci ti-ai luat?io pra caldura asta m-am apucat de fript scoverzi, dupa ce am pigluit vreun seas cace tzoale s-or strans , am spalat masina din dotare,ii bec ,Andi e la ziua unui baiat,Deni pe mess cu fetele , soatza s-o incins otzara ca-i obosit, azi am liber, asa ca trandaviesc si io otzata mai pra sara pra terasa.
ce tzuc,vad ca numai noi am ramas pr-asilea.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Iaca www.dadamart.ro/Images/Products/300/5414_1.jpg" target="_blank"> forma copt tort din asta ca eu nu aveam decat clasica, rotunda, din aia pentru blat de tort de fructe, dar fara adancitura (aia speciala e acasa la mine ).
No ii binie ca apushi si tu sa ce hogini in sfarshat si tu oleaca.
Ma pun sa fac un tort, pun manie sau dasara nishce molaraie. Ce tzuc sha io draga banatzanca.
Am vadzut si io ca nu mai intra nima pra-ashi . No lasa, nu-i bai, sper ca-s fiecele sanatoasa toace, or intra ele cand or avea vremie.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

neatza buna, spor la toarta Laurico,vadzut forma de tort,e cu pereti detasabili? io pliec la munca,ascept molaraie si asciept sa-ti fasi bloq, dau iuce cafa :

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Spor la munshi drago , sper sa apuc si eu cat mai curand sa-mi fac blog, dar inaince de asta am de terminat nishce proieccie cu soata. Tava da, ii cu pereti detasabili si molaraie am pus aici.
Beu cafa, buna rau, shcii tu .

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Bine v-am gasit pe toate. Noi abia ne-am intors din tabara, de la Costinesti. A fost foarte frumos, plin de copii, si-am stat in camera cu o doamna super-optimista, care mi-a infrumusetat zilele - copiii nostri nu prea s-au inteles, dar i-am potolit noi.
Acum sunt pusa pe treaba, ma apuc de zugravit apartamentul+ alte modificari, da parca mai tanjesc dupa statul cu burta la soare.

Mergi la inceput

Brovos Laurel, bestiala toarta tia
Claudel te-am dat disparuta,nu stiam de tabara, wow super fain,ma bucur ca v-ati simtit bine si mai ales ca te-ai intors cu bateriile incarcate si cu planuri de viitor bravos ma bucur mult,acusi ne vedem.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Sar'na de apreciere, draga doamna. Ma stradui sa ma speshializaz, daca tot am vreme berechet sa ma ocup de d'ashcea .
ela bine ai revenit din concediu. Imi inchipui ca inca iti zburda mintea la stat la soare pe sezlong, dar asta se intampla de fiecare data: abia astepti sa vina concediul, mergi, te simti bine, trece repede, revii acasa cu gandul la cum a fost si ca era bine sa fie un pic mai lung, dar macar ai bateriile full.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput