IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 17
L5845 spune:
Claudia draga, multamim da
.
Fato, pai tu nu mai gatz cu toace shele pran casa, mireu fashi treaba, tu da hogina n-ai audzt? Imi parie tarie rau ca ce dor shalile
, ai reusat sa agiungi la felsher? Io am fost adz sa-i duc la ala da familie actele da la spital si momentan caut blastamata aia da analiza sa vad daca sa fashe in Ro, numa' ca-s slabe sansale
, la noi nu mai evolueza ashcia cu analizale, tooot ale da shciau de 100 da ani ca sa fac, nimica nou....parca ni-s in epoca da piatra sau da fer, cred ca si atunshi era mai binie
.
Sanatace multa drago, vedz mai shazi si tu shi ce hogina, ca statuie nu-tz ragica nime
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Monica dar tu i-ai facut testari la fatuca ta, sa vezi concret la ce face si la ce nu face alergie? Ca mie si cand eram in liceu si acum, cand am fost la spital, mi-au facut vreo 21 de teste, la te miri ce, tot felul de acarieni (inclusic aia din gris/malai/faina - cand vezi in punga ca o panza de paianjen de care e prins grisul/malai/faina, cica aia sunt acarienii, nu stiam), la tot felul de polenuri, la caine si pisica si inclusiv la apa potabila de la robinet. Si mi-a gasit doar la acarieni, ceea ce stiam oricum.
Cum se mai simt copilasii, cum e cu tusea?
Sanatate multa si sa le treaca repede
! 
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
sei aia hodgina ![]()
![]()
, uita azi am schimbat asternuturile cat mai tinie vremea buna, ii o zapusala la noi de transpiri intr-una,am lucrat otzara prin gradgina ca-i plin de pir, dar si rosiile sa fac acusi,mazarea ii pastai deja, pasula vierge ii plina de floare, crastavietii la fel, ardeii, am marar,patrunjel,seleri, mierge binie ca udam in fiecare sara, m-o apucat un dor de gradina bunicilor miei 
, vai vai, acu am gatat paturile de imbracat si...........plec la lucru
,cand iti daschizi bloq Laurico?
Va
pra tache.
Corino sa inteleg ca v-ati decis deja?
sa fie intr-un ceas bun.
Moni
bolnavioara casei.
Gabi ce mai faceti? ce fac copiii in vacanta? mergeti pe undeva.
33 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
Apäi shie sa fashiem? L-om fashie, sci ca omu mieu nu arie copii, el o dzīs ca daca io nu vriau, ii binie sī pīntru iel, ca noi aviem doi copii, da io nu poshi. Nu shciu, daca asta nu ar fie prīntu tadauna īntra noi, shī cum o fi n-am facut īntrarupiere nishiodata, n-oi fashie acu la batrīnetza. Da daca toace merg binie, dupa copilu asta o sa-mi sectionez trompele, ca sa nu mai aviem surpridza, da fielu asta.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noėl, Yasmin Serena si samburelu mititelu
monica-elizabet spune:
Laura, da...e in limite la toate deci nu e alergica la nimik 
pe toate fetelor si multumesc de urarile de sanatate si voua la fel va doresc, numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
Neatza buna banatence ,abia ma misc de spate,dar dau cafeaua si plec voioasa la munca 

deoarece mai am o luna pana sa vinim acasa triec tache durierile, cace or fi iele.
Va
pra tache.
30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Monica asta e bine, Doamne Da! asa sa si ramana, sa nu faca alergie nimic si in timp sa scapati de tot de astmul asta prapadit.
Claudia ooof, bine ca faci haz de necaz cu spatele tau, sper sa-ti treaca iuce si sa zburz ca o caprioara
.
Corinna pai atunci eu iti doresc sa ai sarcina usoara si fara griji si un
sanatos tun si cuminte.
Io adz trag matzoaca da coada, ca am papica facuta, asa ca poace imi pun maturica pra space si ma vajai pran magazanie
.
Sa fitz cumintz, va
si va
pra tace.
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
si io acu am ajiuns de la vajaiala prin pravalii ![]()
,acu musai sa fac mancarie, carnea am gatat-o acu sa fac un piuree.
cantecul copiilarie mele de la Caransebes,ptr Laurica :
30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
Multzam fain drago
, iaca si io-tz dedic asta :
O sara faina s-avetz toace, draji fiece.

si 
Spre tzel!

Doi zapaciti!
claudia74 spune:
Multam Laura,dau o cafa :

merg sa vad ce mai lucru azi ![]()
![]()
.
Laura cum e cu analiza aia ai mai aflat se face si in ro sau vii la mine sa faci?![]()
30 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna