IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

pi da chiar asa, tu nu lucrii? esti casnica, esti paorita io fac acuma o paine pizza is curioasa cum iese si o ciorbita de vita acra cu zama de varza si vergeturi din gragina , am mai pus ceva pe bloq azi : taitai cu crumpi si taitai cu varza , soatza manca cu zar.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

am trecut sa iau si eu o .

Scuze ca-tz raspund abia acu', da' ieri am iesit cu soata la cumparaturi si adz dupa she ne bem cafa, o luam spre Zoo, sa ne vidjem fratii dan cusca . Asa ca adz am scapat da bucatareala, ca mancam in orash . Cum o iesit mancarica da ieri? Cred ca tarie gustoasa, ca eshci meseriasha, shciu io .
Tu cred ca iar merj la lucru dupa-amiadz, asa-i?
Atunci iti urez duminica linishcita si lucru usor sa ai draga Claudia.

Duminica faina s-avetz si voi toace, draji fiece !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

a iesit super crumpii mei frantuji, da ai draptace ,iara mierg la munca si acu is iara prin cuina adzi fac o fripta din ceafa afumata si sos de legume, salata verge din gragina,fain de voi ca va spazariti otzra prin oras,mai sa ne saluti fratii din cusca si de la noi cried ca ei o duc mai binie ca noi, vai de capul nostr.
O duminica faina sa avieti, merg la castrole iara.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Helou, Banatuuuuu' ! Pra unge umblatz, fiecelor?

Haidatz la .....cam tarzau, da' decat geloc...bun sha-sha , nu?

Claudia harnica banatzanca, am salutat fratzii dan cusci ....dzashea si soatza, oare shine-i ge fapt in cusca, noi sau iele? .
O fost fain ieri la spatzir, racoare, padurie, gratar la cerasa...o prins tarie binie iesharia. Abia ashcept urmatoarea escapada .
Noi adz ne coashem, is 34 da grage afara....ma pun sa fac iuce un tzushpais cu da toace, d'ala ca zacusca. Spor la treburi, ca sigurat si adz itz gasashci sa fashi dastule pra acasa sau pran gragina, unge mai pui ca sigur eshci la lucru acuma. si o dza faina sa ai.

O zi faina, fiece umblaretze ! .

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

pi da chiar asa, tu nu lucrii? esti casnica, esti paorita io fac acuma o paine pizza is curioasa cum iese si o ciorbita de vita acra cu zama de varza si vergeturi din gragina , am mai pus ceva pe bloq azi : taitai cu crumpi si taitai cu varza , soatza manca cu zar.

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Iau bolinda mai eshci, iost grea sî ia povestashce da taietai cu vardza, mor dupa iei.
Da pa ungie umbli Claudio?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

am fost la munci Corino,pai na hai acuma ca nu stai pria daparce da minie poti sa vii, dar numai am taitzai,iti fac altsieva, sie poftasci,uite aici ma da sa nu dai cu paradaisi dupe minie

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Buna dzaua drajelor !

Dau pentru shine mai doreshce, ca parca aia da djimineata nu m-o trezat .
Pra unge suncetz fiecelor?

Io am lipsat 2 dzalie, da' motivat , treburi mulce pran casa (facut usa da tzantzari la balcon, montat plinta parchet laminat, mutat mobila) cu soatza dan dotarie , numa' binie ca sara am picat ca musca da obosala. Adz sheva cumparaturi, ca s-o cam golit shpaisu' da' revin mai pra sara.

O dza faina s-avetz toaceeee !

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

am fost la munci Corino,pai na hai acuma ca nu stai pria daparce da minie poti sa vii, dar numai am taitzai,iti fac altsieva, sie poftasci,uite aici ma da sa nu dai cu paradaisi dupe minie

30 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Ce rog io frumos, cind mai fashi däshcia, sä mä suni, cä vin shî prä jios, numa säm lash o portie.
Va tzuck!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu

Mergi la inceput

neatza buna,
Laura binie ca ai gatat treburili
Corino ieri am avut placinta dulsie cu branza de vaca si o musaca fara carnie,cum o fost la rusi, cum ce mai simti?
Va tzuc.

22 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput