IN BANAT LA NOI ACASA (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

helau, io si ecoul.

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

E linistatzie maxima aici

Pesemne toata lumea e foarte bizi.

Anyway,

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Plecam in 4 iulie in concediu spre Timisoara, deci sintem in toiul pregatirilor. Nu stam insa mult in Timisoara, ci facem un tur (Bucuresti, Brasov, Sibiu)

Multe salutari si tzuc
apropo la Passau avem inundatie (sintem obisnuiti deja)

Him

Mergi la inceput

sper Him Ich frohe mich concediu placut, noi mai avem otzara .

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dzaua la tot Banatu' !

Dau da bucurie c-am scapat cu binie dan spital.

ca n-am mai scris da atacea dzalie, da' m-o facut sotu surpriza si m-o dus la munce, sa-mi mai traca frica da spital. Asa ca sambata am fujit si am vinit duminica sara, iar luni da djimineata ne-am prezentat la felcer la spital.
O fost mai marie daraua ca ocaua, totul super curat, nici macar mirosul bine-shciut da spital, tata lumea super draguta, atenta, respectoasa.
Am stat pana ieri dupa-amiadz, abia am ashceptat totusi sa ajung acasa.
Mi-au iesit analizele binie, mi-or schimbat tratamentul da astm, prasta 3 luni marg la control, se pare ca problemele de imunologie nu-s asa da mari cum cregeam. Doamne Agiuta!

Him conced placut la Romanica, sa vinitz cu baterii incarcate.
Claudito ma bucur ca v-ati distrat fain da zaua domnisoarei, ashceptam molaraie, da?
gabi, monica si voua.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Doamnie Ajiuta Laurico sa ce vigem si pra cinie mama, sa gea bunul Dumniezau, uita Corina e grea saraca si nu scie sie sa faca, offff ie tarie grieu, sie surpiza faina t-o facut soatza,sa-l tina Dumniezau tot asa de bun cu cinie, sa va iubiti si respectati tata viata.

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Multam draga Claudia prantru urari , sa ce auda Bunul Dumniedzau si sa ai gura aurita (incep si io ca tzaganii ), sa sa-ntample minune si la noi. Asa-i cu sotul, la el ii valabila vorba aia cu "mutu rupe caputu", tashe, tashe si le fashe (d-alea bunie, nu rale, ca altfel sa lasa cu... ).
Da' ce-i cu Corina (eu nu o stiu, doar am vazut ca e pe lista de pe prima pagina), se simte rau cu sarcina?

O sara buna s-avetz, draji fiece!

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Ioi Laurico cum n-o scii pra Corina (Yasmnin - Lugojanca noastra) da ea ii vorba,hai sa dau o cafa ca deja is in sfung,o pierdut mandra busul si am dus-o cu masina 30 km :

44 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Buna gimineata fiecilor.
Mi binie, numa cu un nod in gât, da ma tîn tarie sä nu dau p-afarä.
La vikend nis pliecatz, asa cä va tzuck, pânä luni.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Oooo, scuzatz ca nu am facut legatura , deh.....isi fac efectul firile albe dan cap ...baba o ia razna .
Multzamim doamna Claudia da , ca de obicei . Cum de a pierdut mandra ta bus-ul?
Yasmin tine-te tare, ca o sa treaca starile... ca n-am stiut ca de tine zicea Claudia.

si

Spre tzel!

Doi zapaciti!

Mergi la inceput